kristin4 07.05.09, 22:34 Prosze podajcie jeśli ktoś posiada takowy.... Burdzia napewno ma...Nie moge znaleźć bezmlecznych mufinek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burdziaa Re: Przepis na mufinki bez mleka???? 07.05.09, 22:36 ja robie Julkowi - zamiast mleka dodaję 'mleko'ryżowe albo migdałowe, raz zrobiłam tez z sojowego . Odpowiedz Link
uczula Re: Przepis na mufinki bez mleka???? 08.05.09, 08:17 z sojowym? ee burdzia...nieee... niestety stwierdzilam ze cala nasza dieto to glownie : mleko, cukier, jajka i sol. W kazdym daniu sie pojawia mleko...nawet w mielonym - moja mama moczyla bulke w mleku( po co?? nie wiem...) ja zastepuje mleko woda i w zasadzie nie widze wiekszej roznicy - no ale, ja juz nie pije mleka 2 lata prawie, wiec nie pamietam jego smaku. Odpowiedz Link
lipiec_2007 Re: Przepis na mufinki bez mleka???? 07.05.09, 23:01 ja tez nie moge takiego znalezc.... wlasnie wyciagnelam z pieca ciasto parabiszkoptowe z owocami - to jeden z niewielu przepisow, ktore znalazlam bez mleka i ewentualnych tluszczow zwierzecych. Odpowiedz Link
a_beatle Re: Przepis na mufinki bez mleka???? 08.05.09, 08:22 Ja kiedyś dawałam na forum przepis na bezmleczne mufiny. Jeden z moich pierwszych postów, zaraz poszukam Odpowiedz Link
a_beatle Re: Przepis na mufinki bez mleka???? 08.05.09, 08:26 Wyszukiwarka na razie szwankuje, ale może tu coś znajdziesz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=77&w=94968046&v=2&s=0 Odpowiedz Link