aniczka-23 26.10.09, 18:39 Czy jest ktoś kto właśnie zakończył stan surowy w rzeszowie lub okolicy ? Ja zaczynam wiosna i odkupiła bym w dobrej cenie deski do szalowania stemple itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalasotka Re: Deski do szalowania stemple itp 28.10.09, 09:33 Ja skoncze stan surowy w tym roku. Chetnie bym sie pozbyla stempli, desek, cegiel i pustakow fundamentowych, moze jeszzce by sie cos znalazlo. Budujemy w Przemyslu. Odpowiedz Link
kaha1 Re: Deski do szalowania stemple itp 28.10.09, 20:24 a można używać używanych? Nie ma przeszkód? Miff, cromwell? Bo ja mam kupować nowe - takie są plany. Kosztują (z tymi na więźbę) ok 10 000, więc może warto poszukać używanych? Odpowiedz Link
kalasotka Re: Deski do szalowania stemple itp 28.10.09, 20:32 Stemple na pewno mozna kupic uzywane, deski raczej tez, bo to tylko do szalowania. Natomiast krokwie powinny/musza byc nowe. Odpowiedz Link
kalasotka Re: Deski do szalowania stemple itp 28.10.09, 20:34 Cena 10tys. za wiezbe, stemple i deski i tak wydaje mi sie byc bardzo dobra cena. Odpowiedz Link
kaha1 Re: Deski do szalowania stemple itp 28.10.09, 20:58 bo to z jakiegoś tartaku prosto z którego mój majster na stałe kupuje.. Odpowiedz Link
cromwell1 Re: Deski do szalowania stemple itp 28.10.09, 21:06 stemple tylko w przypadku dlugosci zblizonych do wysokosci pomieszczen deski out zalezione betonem niech sobie tnie inwestor mam platnice stanleya po stowie za sztuke tego sie nie ostrzy lancuchom do pil wystarczy dotyk tego badziewia sa pasjonaci nie powiem niech sie morduja pzdr. Odpowiedz Link