izzunia
16.12.10, 21:44
Muszę kupić do domu 10 szt. drzwi. A kasy mało, by nie rzec, że za mało. Możecie polecić coś w miarę taniego? Najlepiej z montażem...
I druga sprawa, parkiet sobie darowaliśmy już, przynajmniej na razie, bo jednak jakby nie liczyc, to wychodzi z 200-250/m2 za 2 gatunek:( to kolejny cenowo a w miarę sensownie jakościowo jest deska (np.barlinecka) - znów pytanko - można coś konkretnego polecić? Małżonek się uparł na dąb, ja nie mam nic przeciwko, byle tanie było:) Ale miałybyście jakiś pomysł co i za ile? Do połozenia jest ok 60m2.
I na koniec... kuchnia - zrobiłam projekt w BRW i cena bez AGD wyszła prawie 35 tys. Nie ukrywam, że okropnie mi się podoba, ale 35 tys to już zdecydowanie za dużo, zwłaszcza, że Drzwi, podłogi i wykończeniówka spowoduje całkowity wyciek gotówki.
A chcemy się przeprowadzić najpóźniej w wakacje... Co zrobić z ta cholerną kuchnią?
I jeszcze... jakiś w miarę sensowny stolarz by się przydał... do zrobienia zabudowa pod schodami (taka mini spiżarka) i dwie proste szafy wnękowe...
egr. gdybym nie straciła pracy, to pewnie nie miałabym takich problemów:(
pocieszcie, że uda nam się wszystko załatwić przed przeprowadzka....