kamila26111
18.11.12, 14:49
Witam :)
jakiś czas temu założyłam wątek odnośnie projektu a teraz mam większy problem otóż znalazłam z mężem piękną działkę z 2 stron las cisza spokój i wszystko byłoby pięknie gdyby nie fakt, że wjazd jest od południa, naczytałam się w necie że będzie ciemno w domu i takie tam i teraz nie wiem co robić. Działkę chcemy kupić jutro bo nie jestem w stanie z niej zrezygnować bo jest piękna 12 arów okolica cicha las no rewelacja tylko co ze słońcem? Sytuacja na działce wygląda następująco:
północ - las, południe - wjazd, zachód jest jedna działka do sprzedania a dalej też las a od wschodu są 2 działki i na 3 zasiał się lasek taki malutki.
Wciąż zastanawiamy się pomiędzy 2 projektami z209 (3 sypialnie) i Przemyślany (wersja z 4 sypialniami). Projekty są powiedzmy, że podobne pod względem ułożenia kuchni, salonu i jadalni bo jest tak że kuchnia jest od południa następnie jadalnia i salon z tarasem od północy a tam las z wysokimi drzewami i zastanawiam się czy nie będę miała bardzo ciemno w domu i na tarasie przez północną stronę. Jakoś nie wyobrażam sobie cofać domu w głąb i mieć tarasu z przodu od wjazdu, nigdy mi się to nie podobało a szczególnie, że od strony północnej nie mam sąsiadów tylko ten las i fajnie byłoby mieć taką prywatną część z tyłu z widokiem na las.
Doradźcie i pomóżcie proszę bo nie wiem co z projektem zrobić żeby było dobrze :(