Dodaj do ulubionych

Lakiernik - Bydgoszcz

26.03.12, 08:26
Widziałem tu wpis o jednym z lakierników w Bydgoszczy. Chciałbym przestrzec przed kolejnym. Lakiernik, ul. Cmentarna 80, Bydgoszcz. Zakład "Andrzej Napolski i Mariusz Januszewski". Miałem tam naprawę z PZU. Ale do rzeczy, co zepsuli. Pewne sprawy zauważyłem dopiero po fakcie.
1. Wyłamali zaślepkę w drzwiach, maskującą dostęp do śruby.
2. Lakierem pojechali mi po dyszy spryskiwacza i została jedna dysza zatkana. Myślałem, że coś wpadło. Ale jak wymieniłem, to zobaczyłem, że w środku starej jest lakier...
3. Zdejmowali mi błotnik. Źle założyli, źle dopasowali elementy karoserii, bo światło kierunkowskazu odstawało i po krótkim czasie pękło.
4. Zalali - jak się potem okazało - głośnik w drzwiach. Gdy przestał działać, elektryk przy wymianie zauważył że było zalane...

Tyle wyszło. Wszystko to kosztowało czas i pieniądze. Nie polecam tego zakładu.
Obserwuj wątek
    • lukaszkruszyna Re: Lakiernik - Bydgoszcz 08.08.14, 14:35
      Różnie można trafić, jeśli chodzi o lakierników...to prawda. Ja miałem fart, bo znajomy, który amatorsko zajmuje się tuningiem polecił mi sprawdzony warsztat, a on był akurat zorientowany w temaciewink Także ja jeżdżę do Osielska, to warsztatu Krucza 18. Szybka, profesjonalna obsługa. Odnowią każdą karoserię. Ich realizacje można podejrzeć sobie na stronce www.krucza18.pl. Widać jak na dłoni, że znają się na rzeczy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka