Dodaj do ulubionych

Gdzie wymienić przednią szybę?

29.09.12, 13:28
Szukam jakiegoś serwisu w Warszawie zajmującego się naprawą i wymianą szyb w samochodach. Znacie jakiś i możecie polecić?
Obserwuj wątek
    • anastazzjaa Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 06.10.12, 08:34
      Spróbuj w NordGlass mój mąż ostatnio był u nich naprawiać zarysowaną szybę i był zadowolony z ich obsługi, popytaj też znajomych w sieci nie zawsze dobrze doradzą smile
      • sebastiannikulski Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 10.10.12, 12:36
        Dziękujemy! smile

Serwis szyb samochodowych NordGlass to ogólnopolska sieć naprawy i wymiany szyb samochodowych, należą?ca do Grupy NordGlass - jednego z europejskich liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych.
        Specjalizujemy się w naprawie szyb czołowych przy wykorzystaniu najnowocześniejszych technologii i unikalnych rozwią?zań oraz w montażu szyb do samochodów osobowych, dostawczych ciężarowych, autobusów i pojazdów specjalnych. Z naszej sieci korzysta rocznie ponad 100 000 klientów, do których dyspozycji jesteśmy 6 dni w tygodniu i przez 312 dni w roku.
        Nasz profesjonalizm i doświadczenie doceniło większość firm ubezpieczeniowych w Polsce rekomendują?c, na co dzień swoim klientom nasze usługi. Obsługujemy kompleksowo floty samochodowe i leasingowe.

Jesteśmy członkiem elitarnego europejskiego zrzeszenia liderów rynku wymiany i naprawy szyb samochodowych w Europie - The Automotive Glass Professionals.

Kim jesteśmy?

Jesteśmy obecni na polskim rynku naprawy i wymiany szyb od ponad 20 lat. Przez ten czas zdobyliśmy w branży silną? pozycję lidera, a zdobyte doświadczenia pozwalają? nam na wyznaczanie standardów jakości i solidności.
        W celu zapewnienia najwyższego poziomu bezpieczeństwa i komfortu użytkownikom samochodów cią?gle doskonalimy oraz wdrażamy nowe technologie naprawy, montażu i serwisu szyb.

Pozdrawiam!

www.nordglass.pl
        całodobowa infolinia 801-181-181
      • mrzona Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 20.01.13, 13:54
        Popieram, wymień w Nordglassie. Ostatnio jak wymieniałem tam przednią szybę w mojej toyocie, to panowie z punktu Nordglassa w Warszawie w ramach gratisu wymienili mi jeszcze wycieraczki i pokryli przednią szybę nanopowłoką, która poprawia widoczność. Dzięki temu rzadziej używam wycieraczek i - w efekcie zmniejszam ryzyko zarysowania szyby. Poza tym dużym plusem dla skorzystania z usług Nordglass to jest krótki czas oczekiwania.
        • poszukiwacz_007 Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 05.05.13, 21:21
          Popieram, NordGlass to świetny serwis. Ja naprawiałam szybę w Opolu na Oleskiej 99, bezterminowa gwarancja na wykonaną usługę. Poza tym, że naprawa przebiegła sprawnie, szybko i naprawdę jest świetnie wykonana.
    • ambasador11 Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 25.11.12, 16:18
      Z moje strony Aga-Pol. Szybko, tanio i praktycznie od ręki. Wymieniałem u nich raz przednia, raz boczną szybę i ani do wykonania, ani ich pracy, nie mogłem się przyczepić smile
    • kosci2013 Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 04.01.13, 10:56
      jak kupisz wcześniej szybę to taniej będzie Cię kosztować wymiana. jak nie masz jeszcze szyby to zobacz w internecie. Ja ostatnio na jednym z forum natknąłem się na fajny sklep www.eurojapancars.pl
      • oenordglass Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 20.01.15, 12:57
        Ale po co kupować szybę we własnym zakresie, gdy w NordGlass ceny szyb są bardzo atrakcyjne, a do tego otrzymujesz na szybę dwuletnią gwarancję od sprawdzonego, bo największego w Polsce serwisu oferującego profesjonalne naprawy i wymiany szyb samochodowych?

Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
        Online Ekspert NordGlass
    • lenari Re: Gdzie wymienić przednią szybę? 29.09.14, 08:12
      Jak w Warszawie to tylko NordGlass. Nie znam lepszego miejsca. Mam pewność, że szyba będzie nowa, dobrze wstawiona i że posluży mi kolejne lata. W małych warsztacikach już moi znajomi nie raz się nacieli, więc stanowczo odradzam takie pseudo oszczędności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka