Dodaj do ulubionych

sprzedamgo - opinie

14.12.12, 15:03
Chcę szybko sprzedać auto, potrzebuję gotówki, a za bardzo nie mam czasu zajmować się ogarnianiem tych wszystkich ogłoszeń, itd. Słyszałem, że sprzedamgo się wszystkim zajmuje, plus załatwiają formalności itd. Czytałem kilka pochlebnych opinii na ich temat.
Bardzo proszę o szybką odpowiedź,
Dzięki
Obserwuj wątek
    • cudicudi Re: sprzedamgo - opinie 14.12.12, 15:21
      Według mnie ok, właśnie sprzedaję przez nich auto i jak na razie wrażenia mega pozytywne. Auto się jeszcze nie sprzedało, ale minęło dopiero kilka dni, więc cudów nie oczekuję smile Natomiast z pewnością oszczędziłem kupę czasu i nie muszę się bawić w formalności.
    • planiczka Re: sprzedamgo - opinie 18.01.13, 10:32
      Sprzedamgo jest ok. Korzystałem z ich usług. Sprzedawałem auto oraz kupowałem. Wszystko zostało załatwione w szybkim tempie i całkiem sprawnie. Formalności również przejęli na siebie, wiec nie ma sie czym martwic smile
    • prenglish Re: sprzedamgo - opinie 23.04.13, 10:20
      Przez sprzedmago kupiłam Hondę Civic. To było jakiś czas temu, ale bardzo przyjemnie wspominam współprace, głównie dlatego, że nic mnie nie obchodziło. Wszystkie formalności załatwili.
    • treki1 Re: sprzedamgo - opinie 01.08.15, 10:29
      Nie polecam tej firmy pod żadnym względem. Korzystałem z tej usługi i
      1. Infolinia mówi o 16 poratalch, jest wystawione zaledwie na 7. - w umowie jest napisane, że wystawiają go na otomoto, allegro oraz olx.. Mobilny doradca również mówi że będzie 16 portali.
      2. Mobilni doradcy (z tym którym ja miałem przyjemność|) totalnie się nie znają na samochodach, nie umiał zgasić auta przyciskiem, nie wiedział też o części wyposażenia które widoczne było na pierwszy rzut oka.
      3. Ilość błędów w wystawionych ogłoszeniach bardzo duża - auto było bez nawi, bez czujników zmierzchu, bez czujników prakowania, przygotowane do rejestracji - w ogłoszeniach wszystko na odwrót i niby zarejestrowany w polsce, a zdjęcia z zagranicznymi blachami.
      4. Proszę czytać uważnie umowe, niby można odstąpić od umowy w ciągu 14 dni - umowa sporządzona poza lokalem, lecz kiedy chcemy zrezygnować okazuje się, że mimo odstąpienia od umowy do 14 dni, nie zobaczymy ani złotówki, bo w umowie moblini doradcy przekreślają pewne słowo, bez naszej wiedzy ( w moim przypadku tak było).
    • kosmotynka Re: sprzedamgo - opinie 25.08.15, 12:30
      Jeśli Ci zależy na szybkiej sprzedaży samochodu to [url=http://sprzedajemy.pl/kujawsko-pomorskie/motoryzacja/samochody-osobowe]wystaw auto na sprzedajemy.pl[/url]. Jest tam sporo użytkowników, a ostatnimi czasy na otomoto nie opłaca się sprzedawać, ponieważ są bardzo duże opłaty na utworzenie ogłoszenia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka