Dodaj do ulubionych

Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut.

20.02.13, 16:11
Możecie mi polecić jakaś solidną wypożyczalnię aut. Ale taką, która działa na terenie całego kraju. Potrzebował bym przejechać z Katowic do Szczecina. Drogę powrotną miałbym zagwarantowaną więc auto by mi już nie było potrzebne. Po drodze mam kilka przystanków dlatego też pociąg odpada. Za dużo bym czasu stracił czekając na kolejne spóźniające się pociągi a w danym mieście i tak bym musiał jechać taksówką co by drastycznie podniosło koszty. Auta potrzebuje na dosyć krótko bo tylko trzy dni.

Więc jedyna alternatywa dla mnie to wynajęcie jakiegoś auta. Czy w Polsce już przyszła moda na to jak jest na przykład w stanach, że można sobie auto wynająć w Katowicach a oddać je w jakieś nadmorskiej miejscowości i wrócić sobie czymś innym?
Obserwuj wątek
    • jamalownik Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 20.02.13, 20:17
      Ja ze swojej strony mogę polecić Ci firmę Comfortcar. Comfortcar.pl/pl

Parę razy brałem tam auto i nigdy nie było problemów. Firma do najtańszych. Na pewno jak dobrze poszukasz tu i tam to trafisz na korzystniejszą ofertę. Ale tutaj nigdy się nie spotkałem z sytuacją, że nie ma auta na stanie proszę wybrać inne. Nigdy też nie było problemu z obsługą czy samymi autami. Pojazdy względnie nowe bez kosmicznych przebiegów. Zawsze autko jest umyte wysprzątane co niestety powinno być standardem wszędzie ale nie jest. Jako opcję możesz sobie wybrać klimę, nawigację i prawie, że wszystko to czego dusza zapragnie.

Jedyna wada jaka mi się ciśnie na usta to fakt ze raz trafiłem na konsultantkę, która miała chyba kiepski dzień ale wybaczyłem jej to. Prócz tego musisz z góry określić skąd auto bierzesz i gdzie je oddajesz. Raczej nie ma manewru ze zmianą miejsca oddania pojazdu choć o to też lepiej dopytaj aby nie być nagle zdziwionym.
    • kas_ia83 Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 01.10.13, 13:01
      Polecam Depart. Tanio, super warunki.
    • petroli Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 01.11.13, 13:50
      Taka wypożyczalnia na przyszłość to Panek SA mają w całej Polsce biura i opcje dowozu i odbioru samochodu do wyznaczonego punktu. Obecnie mają też chyba najniższą kaucje na rynku.
      • blogger75 Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 04.03.14, 21:43
        Sprawdź e-go69.com powinieneś się dogadać. Całkiem fajną flotę samochodów mają.
    • crazypiraty Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 16.06.14, 12:29
      ja ostatnio korzystalem z uslug tej firmy: www.car-way.pl/wypozyczalnia_samochodow, wypozyczalnie maja wlasciwie w kazdym wiekszym miesce w Polsce, w Katowicach rowniez
    • cynamonowymuffin Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 11.09.14, 12:47
      Ze Śląska to jedynie kojarzy mi się www.poltrans24h.com.pl/ - nigdy nie miałam z nią problemów na trasie z Warszawy do Katowic, a autko zawsze było czyste i bardzo zadbane. ceny też nie są wygórowane
    • artek3444 Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 29.09.14, 17:42
      Ogólnopolska to np Avis czy czy Euro-car. Ale z doświadczenia wiem, że auta u nich są stosunkowo drogie. Jeżeli masz taką możliwość to szukaj lokalnych. U nas w Poznaniu dobrą wypożyczalnią zarówno na krótkie jak i długie terminy jest autonaczas.net.pl/
    • brazilejros Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 07.10.14, 00:58
      Zapoznaj się z ofertą www.acentrum.info.pl/
      • 1piotr91 Re: Szukam ogólnopolskiej wypożyczalni aut. 12.01.15, 12:37
        proponuję zajrzeć na stronę www.autoflota.net na prawdę jedne z najniższych cen na rynku jak nie najniższe. Najlepiej radziłbym zadzwonić i przeprowadzić małą negocjację stawek najmu u mnie zawsze skutkuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka