zp_pomidor 05.10.13, 21:55 czy pickupy dużo palą? Rozkręcamy firmę i właściwie przydało by nam się tego typu auto, tylko jak wypada cenowo spalanie bo dużo wozimy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shibdo Re: czy pickupy dużo palą? 19.11.13, 11:47 na miescie ok 8 l, w trasie można nawet zejść do 5, widziałem gdzieś testy isuzu d-maxa że nawet trochę mniej niż 5 potrafią palić Odpowiedz Link
gudail Re: czy pickupy dużo palą? 24.11.13, 21:49 nie wiem co oznacza dużo, miałem jakiś czas temu osobówkę co paliła 10 l na mieście i pewnie z 7-8 w trasie, kolega ma pickupa co pali mniej od tej osobówkic Odpowiedz Link
rakbid Re: czy pickupy dużo palą? 13.12.13, 21:23 nie palą dużo, sąsiad co ma firmę ogrodniczą i pickupa to mi ciągle powtarza że mu się ekonomiczniej jeździ niż osobówką Odpowiedz Link
waldekwaw Re: czy pickupy dużo palą? 14.01.14, 22:46 Pewnie przesiadł się z benzyniaka na diesla. Pickupy, mimo, że to duże auta to mają niezłe osiągnięcia w spalaniu. Dwa które według mnie są godne uwagi to D-Max od ISUZU, wcześniej wspominany i Ford Ranger. To są maszyny nie do zajechania, i o niskim koszcie eksploatacji. Czekam na kolejne testy w tym roku, bo będzie kilka nowości niedługo i co nowego pooglądać. Odpowiedz Link
mgruchopl Re: czy pickupy dużo palą? 24.01.14, 22:54 Napisz jaki pick up Cię interesuje? Europejskie, Amerykańskie, Benzyna, Diesel? Prawdziwy pick-up to amerykański - odpowiedni silnik, moc i wielkość Odpowiedz Link