Dodaj do ulubionych

Jade/zabiore i inne podobne strony

06.08.14, 22:41
witam

Czy ktoś z was korzysta z serwisów/ stron typu jade-zabiorę? Chodzi o to że można dosiąść się do kogoś minimalizując koszty przejazdu albo jak w przypadku tej strony, można też nadać paczkę. Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii?
Obserwuj wątek
    • kasop Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 08.08.14, 16:50
      maarta - ja zalogowana jestem na blablacar i jadezabiorę. Różnica jest taka że to pierwsze to tylko przejazdy, ale jadezabiorę to też wysyłanie paczek za pośrednictwem innych osób. Fajna sprawa polecam smile
      • kasop Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 25.08.14, 10:06
        Dajcie znać jak wam idzie na serwisie jadezabiore ciekawa jestem waszych opinii smile
    • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 11.08.14, 16:55
      Ja korzystam z jadezabiore, dużo jeżdżę więc oferuję możliwość dostarczania paczek przy okazji smile
    • maarta80 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 12.08.14, 23:27
      Dzięki juz się zarejestrowałam i będę wiozła niebawem swoją 1 paczkę big_grin
      • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 15.08.14, 16:27
        Super, kurierów przybywa smile
        • kibicmundialowy Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 01.12.14, 19:31
          Można można wink
      • ol_a_9 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 21.08.14, 00:16
        Marta o co chodzi z jadezabiore? Pierwszy raz słyszę. Jakie są zasady? Jakie wrażenia?
    • evva_l Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 27.08.14, 20:28
      Faktycznie filmiki mają świetne. Zwłaszcza ten www.youtube.com/watch?v=imrCpYnbOAE Zakończenie zacne wink
      • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 27.08.14, 21:29
        No ten filmik jest rewelacja big_grin
        • gochalem Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 28.08.14, 19:13
          A ja uważam ze jadezabiore to ściema wink
          • ivi.ivi Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 04.09.14, 10:07
            Poogolądaj filmiki, a na pewno zmienisz zdanie, ze mną tak było. Kwestia czasu jak wszyscy będa korzystali z jadezabiore.
      • ol_a_9 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 18.09.14, 16:32
        Świetne zakończenie smile Szkoda, że mają u siebie na YT tylko 4 filmiki. Ale sam pomysł na serwis fajny. Jadezabiore na potencjał
    • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 31.08.14, 22:32
      Serwis jest godny uwagi, zresztą sporo w necie jest smile Ja polecam
      • gochalem Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 31.08.14, 22:41
        Nie wiem może faktycznie, trzeba sprawdzić i tyle wink)))))
      • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 02.09.14, 21:58
        Gocha zobacz sobie wszystkie filmy na YT i poczytaj smile
        • gochalem Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 06.09.14, 19:51
          Dzięki super te filmy!!
      • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 11.09.14, 16:11
        Jak tam wam idzie big_grin ja mam za sobą pierwsze kursy, serwis jest MEGA!!
        • kasop Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 12.09.14, 22:21
          Dobrze idzie dobrze big_grin Pierwsze koty za płoty big_grin
          • kasop Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 14.09.14, 20:31
            Gratuluje kasop, a gdzie już wiozłaś paczkę z jadezabiorę ?big_grin
    • ivi.ivi Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 04.09.14, 10:10
      Proste zasady i dobra weryfikacja, nie ma co obawiać się o bezpieczeństwo przesyłek.
    • sylw.ias Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 18.09.14, 23:22
      Witam was! Właśnie przeszukuję w internecie coś o jadezabiorę i proszę cały wątek. Ol_a_9 proszę napisz mi dokładnie o weryfikacji, jest trudna?
      • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 19.09.14, 20:20
        Jeju kolejna nie poinformowana smile wejdź sobie na oficjalną stronę jadezabiorę i tam piszę jak byk !!!!
        • 3efka Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 23.09.14, 21:50
          Piszą nie piszą zawsze lepsze informacje z pierwszej ręki, filmiki super.
          • sylw.ias Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 24.09.14, 22:57
            Piszą, już znalazłam smile no ale jak pisze 3efka zawsze lepiej zapytać kogoś kto w tym już działasmile
            • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 25.09.14, 16:19
              Nie no jasne, kto pyta nie błądzi no ale sporo mają instrukcji na internecie, dużo się już osób o to pyta więc kwestia wklepania w googla wujka i tyle smile Ogólnie musisz przejść weryfikację tak żebyś nie uciekła z paczką, wszystko masz dokładnie opisane i możesz zobaczyć na YT. Ja osobiście polecam i zachęcam, dobra i tańsza alternatywa dla kurierów...
              • sylw.ias Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 29.09.14, 15:43
                A ktoś z was już wysyłał tak paczkę??
                • ol_a_9 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 02.10.14, 13:30
                  Ja kilka razy korzystałam i trochę na bramkach przyoszczędziłam smile więc chyba warto.
    • smartsolutions Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 08.10.14, 00:02
      Będąc na studiach miałem na holu tablice z takimi ogłoszeniami.
      Napewno jest to opłacalne.
      Ale tez zalezy na kogo trafisz, jeden chce pogadać, inny zapalić jeszcze inny słucha głośno muzyki.
      Najlepiej jak trafiasz na osoby które znasz.
    • piaagn Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 19.10.14, 22:39
      Witam też sporo szukałam w internecie o tym serwisie, i sporo opinii pozytywnych i w końcu się zarejestrowałam. Póki co polecam smile
      • kub-aar Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 20.10.14, 23:31
        piaagn - jadezabiore to nowy serwis, mało jeszcze tu o nim jest smile
        • sylw.ias Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 23.10.14, 22:49
          Też bardzo polecam stronkę jadezabiore smile pisałam już chyba tutajsmile
          • presja-1 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 01.12.14, 19:19
            Witam czy ktoś wie czy mogę wysłać paczkę z jadezabiorę do Holandii? Dzięki za odpowiedź
            • damiand1 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 03.12.14, 12:47
              Chyba tak, ja kiedyś do Niemiec, niejako przy okazji, wiozłem paczkę, więc do Holandii pewnie też się da. Dodaj ogłoszenie, może akurat.
    • ol_a_9 Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 18.12.14, 15:28
      Też tak uważam wink cudowne pomysły i serwisy, z których coraz więcej osób korzysta.
    • maciej_starachowski Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 25.01.15, 12:27
      tez korzystałem już z tej strony i śmiało moge polecac, miałem nawet ciekawe historyjki z osobami, którym przekazywałem paczkę, albo jak jedna Pani chciałą żeby ją i paczkę zawiózł do Warszawy skoro już jadę big_grin
    • kamila.sauf Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 03.09.15, 11:50
      Jeśli szukasz firmy transportowej zajmującej się transportem osób za granicę to myślę, że warto jest przemyśleć przewoźników z flotą busów - wtedy zawsze jest tanio i bezpiecznie. Ja z województwa kujawsko-pomorskiego zawsze korzystam z oferty [url=http://bydgoszcz.busynazachod.pl]Busy do Niemiec Bydgoszcz[/url]. Te [url=http://bydgoszcz.busynazachod.pl]busy do Niemiec z Bydgoszczy[/url] zabierają mnie dosłownie spod domu i zawożą do pracy w Niemczech - dosłownie pod adres. Nie muszę się martwić przesiadkami... no ale wiadomo, że z częstotliwością takich kursów jest różnie, no i jedzie się dłużej niż własnym autem.
    • aldonatri Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 27.11.15, 00:16
      Chyba najbardziej jest wszystkim znany blabla.car Trzeba się zarejestrować i podać swój numer telefonu, który będzie widoczny tylko dla tych, którzy zaznaczą, że chcą razem z nami jechać.
    • leon2016a Re: Jade/zabiore i inne podobne strony 09.02.16, 01:12
      ja korzystam z serwisu wezmepaczke.pl jest znacznie wiecej przejazdow niz na jadezabiore, choc strona jeszcze nie jest dopracowana , no ale nie o to chodzi .

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka