Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodów w Warszawie

27.12.14, 17:19
Witam serdecznie,
Mam prośbę do użytkowników aby napisali jakie wypożyczalnie samochodów w warszawie polecają?
Obserwuj wątek
    • dawid.1978 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 28.12.14, 13:09
      Zdecydowanie odradzam kineo! Duże problemy ze zwrotem kaucji!
      • kasiazajac10100 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 26.03.21, 14:44
        pix rent i rent77 nie zwracają kaucji, tu jest grupa dla poszkodowanych www.facebook.com/groups/rent77kikilove
      • rent77_pixrentoszusci_kliknij Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 26.03.21, 14:50
        tu masz link to naszej grupy www.facebook.com/groups/rent77kikilove (ewentualnie szukaj pod hasłem rent77 na fb
    • kraulista80 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 30.12.14, 12:10
      Nie polecam www.euro-rentals.pl
      Czekam juz 2 miesiace na zwrot kaucji gdzie na terminalu zamiast preautoryzacji zrobili mi sprzedaz z karty.
      Zwodzą i oszukuja juz dwoma niby potwierdzeniami zwrotu.
      Uwazajcie .
      Pani Natalia odbiera telefony tylko przed wynajmem. potem brak kontaktu telefonicznego.
      www.euro-rentals.pl
      • janusz0573 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 15.02.15, 13:27
        @kraulista80
        Napisz do mnie na adres: janusz0573@gmail.com , mam kontakt z kilkoma osobami poszkodowanymi, może jakoś wspólnie się uda. Podobnie jak Tobie, nam też nie oddano preautoryzacji albo pobrano podwójnie. Przestrzegam przed euro rentals

• 1piotr91 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 12.01.15, 12:45
      Ja polecam www.autoflota.net . Kaucję zostawiłem w gotówce i tak tez odebrałem więc nie było żadnych problemów ze zwrotem jak to jest niekiedy. Ceny wydają się na prawdę konkurencyjne w porównaniu z innymi wypożyczalniami. No i przede wszystkim możliwość negocjacji cen, oraz nowa flota samochodów roczniki 2014 i kilka 2013
    • rentacarpl77 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 05.02.15, 16:50
      www.RentaCarPl.com Wypożyczalnia Samochodów Warszawa Wynajem Aut

Witamy w Alpha Wypożyczalnia Samochodów Warszawa.
      Auto Wypożyczalnia Aut i Busów oraz Wynajem Długoterminowy Samochodów Warszawa.

Welcome in Alpha Rent a Car Warsaw. Car Rental and Car Hire Company in Warszawa.

RENTACARPL.COM
      hotline: +48 602 102 306
      • morskiamator Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 24.03.15, 16:51
        Też ostatnio auto skasowałem, więc trzeba było wynająć coś na szybko. Za trzy stówki wziąłem forda focusa z takiej małej firmy. Znalazłem ich przez RentMama (www.rentmama.com).
      • dawidglobal Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 17.04.18, 13:26
        Ta wypożyczalnia powyżej już chyba nie działa. Ja polecę wypożyczalnię globalelitecar.pl/ w Warszawie
    • rafal0072000 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 09.06.15, 14:59
      Zarezerwowałem jedno z większych luksusowych aut na wyjazd z rodziną w www.wypozyczalnia-aut24.pl. Zapłaciłem zadatek w wysokości 900 zł. Dzień przed wyjazdem okazało się, że auto się zepsuło i mogą mi zaoferowaćznacznie mniejsze auto. Podziękowałem za taką ofertę. Minęło już kilka miesięcy i pomimo moich ponagleń zadatek nie został zwrócony. Co więcej okazało się , że tak naprawdę wypożyczalnia nie dysponuje dużymi autami luksusowymi. Jak zadzwoniłem do właściciela mówiąc mu, że zadzwonię na policję, to bardzo mnie przepraszał, ale następnego dnia otrzymałem anonimoey telefon z pogróżkami. Czyli www.wypozyczalnia-aut24.pl to nie tylko złodzieje ale też bandyci.
    • 45ryszard Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 10.06.15, 11:45
      Niestety nie moge polecic Ci wypozyczalni z Warszawy bo nie bywam a tamtych okolicach.
      Ale za to, chetnie Ci polecę frimę Transporters, miesci sie ona w Rybniku ale jest na prawe godna polecenia.
      • marcinlekki Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 23.07.15, 23:45
        Znowu SPAM. Nie pierwszy tutaj !!! Transporters wygląda na firmę z ograniczoną świadomością.
    • mateuszree Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 26.08.15, 14:28
      Jeśli chodzi o mnie to byłem bardzo zadowolony, kiedy wypożyczyłem kilka raz auto w firmie CarFree. Nie zapłaciłem duzo, a samochody były bardzo czyste, zadbane i podstawione punktualnie. Obsługa również dość sympatyczna.
    • best-rent Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 14.12.15, 17:21
      a ja wynajmowałem w best-rent w Markach i kaucję wzięli w gotówce i oddali jak oddawałem samochód . Bez problemu i w miarę przystępnie cenowo
    • charly3 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 14.12.15, 20:32
      Jest wypożyczalnia z większymi autami , jak busiki. Piszę dokładnie o Proxmie na Łopuszańskiej. Ceny dobre i flota dosyc nowa.
    • 57wiktoria Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 04.01.16, 22:18
      mobicars.pl - Wypozyczyłąm autko na Sylwestra! wszystko było super. Auto nowe, rezerwacja bezproblemowa i miła obslugła. Autko podstawione i odebrane wzorowo, wiec polecam. Będę brała na kolejne wyjazdy!!!!
      • 57wiktoria Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 04.01.16, 22:42
        57wiktoria napisał(a):

> mobicars.pl - Wypozyczyłąm autko na Sylwestra! wszystko było super. Auto nowe,
        > rezerwacja bezproblemowa i miła obslugła. Autko podstawione i odebrane wzorowo,
        > wiec polecam. Będę brała na kolejne wyjazdy!!!!

Wypożyczałem u nich auto na początku grudnia- rozsądna cena, miła obsługa, samochód pachnący nowością i choć najmniejszy rozmiarem, to w środku zaskakująco pakowny! smile wkrótce rezerwuję go ponownie
    • 1gwarek88 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 17.01.16, 00:18
      Chciałeś uzyskać informacje na temat wypożyczalni samochodów w Warszawie, a otrzymałeś obelgi sponsorowane przez konkurencję lub lukrowanie przez wypożyczalniesmile Aż żal i szkoda czasu czytać podobnego typu pozytywne lub negatywne jak opinie carfree wypożyczalnia samochodów lub zdecydowanie odradzam kineo, albo też np."Ja polecam www.autoflota.net" . Ludzie przecież to wszystko piszą osoby nie korzystające z tych wypożyczalni, oni nawet na oczy nie widzieli samochodów wypożyczonych. Cały ten internet to ściema a szczególnie opinie o jakichkolwiek produktach. Ja swego czasu nosiłem się z zamiarem kupna wyciskarki do soków. Kumpel kupił za kilkaset złotych w sklepie, a ja oczywiście musiałem w sieci poczytać o tych rzeczach i kupiłem ale za dużo większą kwotę. Niestety musiałem wziąć na raty> Kumpel ma do dzisiaj za kilkaset złotych, przeszła mu gwarancja kupił jakieś uszczelki za paręnaście złotych i hula. A ja? ... wyszła mi gwarancja przyjechał serwisant i za jakiś kawałek gumki skasował kilkaset zotych.
      Więc trzeba sie zastanowić, czy sugerować się opiniami z internetu, gdzie się firmy bluzgają, czy lepiej popytać znajomych o czymkolwiek. Uważam ze to drugie lepszre. Kumpel jeździ na wyciskarce już kilka lat!!!!
      A wracając do tych wypożyczalni samochodów w Warszawie to właśnie się natknąłem na opinie, bo wypożyczałem ostatnio samochód jak w góry jechałem. Ale nie napiszę co to była za wypożyczalnia, z której oczywiście byłem zadowolony. Mogę tylko napisać, że na Modlinie mają też punkt. Pozdrawiam wszystkich którzy nie ufają opiniom takim jak tutaj i w innych serwisach.
      • triss202 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 17.02.16, 11:20
        Zgadzam się z powyższą opinią - przecież czuć tutaj reklamy na kilometr smile Nie wiem, dlaczego ludzie wciąż dają się nabierać jakimś podejrzanym firmom, które dysponują kilkoma starymi gruchotami, a ceny ustalają jak za limuzynę. Ja w ogóle nie ufam za bardzo typowym wypożyczalniom, wole wybrać firmę, która prócz wypożyczania aut zajmuje się czymś jeszcze. Jestem z Warszawy, więc mam jedną sprawdzoną miejscówkę - prócz wypożyczania samochodów są także autoryzowanym dealerem jednej marki i mają ASO. Przynajmniej wiem, że rzeczywiście znają się na samochodach, plus można przejrzeć ich całą ofertę w sieci, np. na fejsie.
    • witekkk0004 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 20.04.16, 21:56
      Witam,
      Polecam wypożyczalnie cars4stars, miła obsługa, super utrzymana flota, ceny bardzo konkurencyjne, mają rocznikowo młode auta. Spokojnie można się dogadać z właścicielem firmy. Kaucje zwracają natychmiast i w ogóle nie robią żadnych problemów. Przy wynajmie na długi okres nie naliczają km.
      Firma warta polecenia. www.cars4stars.com.pl/
    • skip_men Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 25.05.16, 13:11
      Temat dosyć stary, ale jak widzę, wciąż pojawiają się nowe posty, więc i ja dorzucę swoje trzy grosze. Chciałbym polecić rekomendowany już tutaj salon, warsztat i wypożyczalnię - Motortest. Ja sam akurat kupiłem tam auto, a teraz je także serwisuje. Pod wpływem moich pozytywnych opinii, kumpel postanowił wypożyczyć u nich auto na weekend majowy. Z tego co mi mówił - zrobił to szybko i bezproblemowo wink Nie mają poukrywanych dziwnych dopłat, o wszystko można się dopytać i dostaniecie auto sprane oraz gotowe do drogi, nie ma się czego obawiać. Serdecznie polecam przynajmniej zapoznać się z ich ofertą.
    • palk_88 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 30.06.16, 00:44
      Mnie nigdy nie zawiodła firma PANEK - Szybka rezerwacja auta przez internet, opcja zwrotu w innym punkcie niż pożyczałeś samochód. Mi odpowiada.
    • palk_88 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 30.06.16, 00:45
      Ja korzystałem parokrotnie z Panek. Oceniam dość dobrze, nigdy większego problemu u nich nie miałem. Na plus to, że samochód oddajesz niekoniecznie tam skąd go bałeś i nie ma za to horrendalnych dopłat. W moim wypadku ważne jest to, żeby samochód był zadbany, więc jakieś podrzędne wypożyczalnie po 5 zł odpadają. Czyste, solidne techniczne auta w Panku zawsze dostaję.
    • zizu1989 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 21.10.16, 18:43
      car4all.com.pl/ najlepsze firma. Jedyna z ktorej wypozyczalem w Polsce i nigdy nie mialem zadnego problemu. Zawsze wykupuje Zniesienie udziału w szkodzie i brudny samochod przy oddaniu tak dla wlasnego spokoju. Nigdy nie robia problemu i nie ma aukcji. Najlepsze, ze ja glupi latwo wierny bylem informowany przez pana z tej firmy zeby nawet nie ogladac bo wykupuje zniesienie udzialu w szkodzie, na czym sie przejechalem w Hiszpani, ale szczerze u NICH nigdy NIE mialem problemu. Dzisiaj trafilem tutaj zeby znalesc jakis luksusowy samochod bo car4all, niestety nie ma luksusowych samochodow z wyzszej polki. Naprawde rowni ludzie i mialem przyjemnosc widziec sie z panem 3 razy i z jedna kobieta, ale nie pamietam imion. Podstawiane i odbierane auto mialem do modlina 3 razy i raz pod hotelem. Swietni ludzie, obsluga na wysokim poziomie i naprawde nie mozna powiedziec zlego slowa. Raz zamowilem hyundai'a, ale dostalem telefon, ze niestety kierowca przedluzyl oddanie i zapewnili mi kia ceed z ktorej bylem bardzo zadowolony.
    • malinowskaanna89 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 26.10.16, 14:55
      Często jeżdżę do warszawy na różne szkolenia i konferencje. Z Gdańska jadę zawsze pociągiem, jednak już po stolicy bardzo się przydaje auto.
      Już kilkakrotnie wypożyczałam auto od Rent and Go i jestem bardzo zadowolona.
      Zawsze czyste i pachnące auto, podstawiają gdzie potrzebuję. Polecam!
      rentandgo.pl/
      • katamarche Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 31.10.16, 06:51
        Korzystaliscie juz z Carena Rent w Warszawie? Są najtańsi w Warszawie i wypożyczają też busy. Godni polecenia jak dla mnie.
    • jagga46 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 13.01.17, 15:34
      Zobaczcie sobie na wypożyczalnię Proxima na ulicy Łopuszańskiej. Dobra i sprawdzona.
    • fitsamanta Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 15.01.17, 22:38
      Wybierając się do warszawy pytałam się znajomych, która wypożyczalnie mogą mi polecic. Przyjezdzalam na konferencje, caly dzien na hali, a chcialam jeszcze skoczyc na zakupy, autem jednak najwygodniej. Kolega polecil wypozyczalnie rent n go i sprostala moim oczekiwaniom. Kontakt do nic znajdziecie na stronie rentandgo.pl/
      • adam.kaczmarr Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 02.02.17, 08:11
        A ja wole carena.rent/. Nie ma problemu z odebraniem auta nawet w innym miescie. Sa bardzo elastyczni i maja niskie ceny.
    • adam.kaczmarr Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 02.02.17, 08:59
      Jeśli chodzi o Warszawę to nie ma lepszych od carena.rent/. Są nową firmą i mają najniższe ceny.
    • malykiosk Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 20.04.17, 13:24
      Wypożyczalni jest generalnie mnóstwo w Warszawie, od wyboru do koloru na dobrą sprawę. Jeżeli interesuje Cię w pełni zautomatyzowana wypożyczalnia, to słyszałem driveomni, mają nowe auta Skody w swojej ofercie. Fajna opcja, bo możemy wszystko załatwić za pomocą aplikacji. Auta są porozstawiane po całej Warszawie i jeżeli potrzebuejsz auta na chwilkę, podchodzisz otwierasz aplikacją wsiadasz i jedziesz.
    • malami899 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 05.05.17, 10:35
      Ja ostatnio przekonałam się do RNG w Warszawie. Naprawdę sprawna obsługa, nowoczesna strona. Firma godna zaufania!
    • zbyszek_bart Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 11.05.17, 14:14
      Ja polecam wypożyczalnię samochodów FleetBook. Niskie ceny i darmowe podstawienie auta pod dom.
      Http://www.fleetbook.pl
    • mradosny700 Re: Wypożyczalnia samochodów w Warszawie 05.07.17, 18:16
      Panek - duża wypożyczalnia i dość konkretne samochody mają, kilka razy korzystałem, nigdy nie było z nimi najmniejszego choćby problemu. Fajna obsługa spraw, również z OC sprawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka