Dodaj do ulubionych

Serwis Porsche Wrocław Brodson Garage

20.02.15, 10:37
witam,

mam do Was pytanie o opinie o Serwis Porsche Brodson Garage. Nie jestem z Wrocławia ale znalazłem stronę pl-pl.facebook.com/brodsongarage - wszystko wygląda ładnie i bardzo profesjonalnie. Widać po zdjęciach na stronie, że chłopaki specjalizują się raczej w nie tanich autach - Porsche, Bentley itp. Jednak w sieci nie ma żadnych opinii klientów oprócz tych na fb - czyli pewnie znajomych. Czy ktoś korzystał i może polecić / odradzić - czy koszty są wysokie, czy pracują szybko czy raczej są dokładni ale należy długo poczekać na auto? będę wdzięczny za opinie na temat tego autoserwisu
Obserwuj wątek
    • janusz_bentley1 [...] 20.02.15, 21:32
      Treść postu jest niedostępna.
    • niczke111 Re: Serwis Porsche Wrocław Brodson Garage 25.03.15, 22:01
      tak na zdjęciach to faktycznie wszystko bardzo pro wygląda i ja się na to nabrałem, pierwsza rozmowa z właścicielem Brodson Garage także zachęca do współpracy - schody zaczynają się dopiero później gdy auto wjedzie na podnośnik i nie może z niego zjechać albo nie może na niego wjechać a właściciel w tym czasie wymyśla bajki. Klienta ma kompletnie w dupie i nie dotrzymuje słowa oraz terminów.
    • ewefle0 Re: Serwis Porsche Wrocław Brodson Garage 18.11.16, 13:46
      OSZUST!! UKRADŁ NAM KOMPUTER Z LAND ROWERA I NAWET NIE STAWIA SIE NA POLICJE MA GO DOPROWADZIĆ PROKURATOR
    • juszczykgs Re: Serwis Porsche Wrocław Brodson Garage 30.12.16, 10:33
      Z tego co udało mi się dowiedzieć nasz wspaniały "mechanik" Brodson znajduje się na ulicy Żyzna 2, 09-442 Płock, "firma" aktualnie nazywa się Equilibrium Płock. Nr telefonów do Bartosza Jana Broda o ksywie Brodson 609 888 001 oraz 500 000 001. Gość NIE PŁACI FV za wynajem lokalu, co kilka miesiecy zmienia miejsce swojej dzialalnosci, mieszka w wynajmowanym mieszkaniu, we Wrocławiu jest już "spalony" dlatego ucieka od wierzycieli. W mojej sprawie zniknął z komputerem auta oraz z 20 000 zł na części, które nigdy nie dojechały. Odzyskanie pieniędzy jest niemożliwe bo gość jest niewypłacalny, sąd i komornicy rozkładają ręce. Facet ma odebrane prawo jazdy więc wyjeżdżając na ulicę i powodując jakąkolwiek szkodę waszym autem NIE DOSTAJECIE ANI GROSZA OD UBEZPIECZYCIELA!!! Jeśli macie pytania lub własne perypetie z tym oszołomem piszcie śmiało na mój adres: juszczykgs@gmail.com
      • ewefle0 Re: Serwis Porsche Wrocław Brodson Garage 20.09.18, 11:47
        Witam, czy ktoś wie co dalej z tym oszustem? y mamy prawomocny wyrok z 2017 na niego dostał 8 mc w zawieszeniu na 3 lata ,podobnnie za kradzież komputera z sammochodu - oczywiście nie zapłacił i ślad po nim zaginął.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka