Dodaj do ulubionych

jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade!

08.12.15, 19:21
Potrzebuje akumulator do samochodu i ostatnio trafilam na firmę dekabatteries, która produkuje amerykańskie akumulatory. Wydaje mi sie ze to calkiem dobra inwestycja Mieliscie okazję korzystac? Jakie są wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • kaska2806 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 09.12.15, 17:41
      Tak się składa że właśnie niedawno kupilam akumulator tej firmy i jestem bardzo zadowolona z zakupu więc polecam
    • zembig Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 26.05.16, 07:17
      Trwałość akumulatora zależy od wielu czynników, także od sposobu eksploatacji. Bardzo trudno powiedzieć, który jest dobry, a który zły, zwłaszcza po kilku miesiącach od zakupu. Sam jeździłem 7 lat z akumulatorem Varta, a akumulator już był pewien czas w tym aucie. Teraz polecam swoim klientom akumulatory Fiamm, od kilku lat bez reklamacji.
    • ergowawa Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 19.11.17, 10:59
      Ja zdecydowanie polecam polskich producentów. To już nie te czasy co kiedyś, że mieliśmy w PL jedynie syf. JA od 2 lat mam Jenoxa i uważam, że był to bardzo trafiony zakup zwłaszcza, że przy leciwym samochodzie jak mój (26 lata) nie miałem żadnych dziwnych przygód.
    • gulto Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 20.11.17, 22:42
      Varta albo Bosh (w końcu chyba w tej samej fabryce robione) Tylko dobrze dobrać parametrywink
    • ania.mala256 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 24.07.18, 09:15
      na tej stronie masz wybór akumulatorów nie tylko marki dekabetteries, ale i lepszych producentów: www.amjoil.pl
    • czujq100 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 01.03.19, 13:50
      Kupiłem akumulator w tym sklepie akustrefa.pl/gdzie-kupic-akumulator/ad/sklepy-z-akumulatorami,1/uruchom-com-akumulatory-warszawa,19 i jestem bardzo zadowolony z obsługi i produktu.
    • wiktorr1 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 19.06.20, 11:14
      Ja osobiście polecam firmę akumulatory-online.pl/akumulatory-bydgoszcz.
      Ostatnio kupiłem u nich akumulator i jestem zadowolony. Odpowiednie podejście do klienta.
      Pomogli mi dobrać odpowiedni akumulator, ponieważ jestem w tych sprawach zielony. Na dodatek zamontowali go gratis.
      Dla zainteresowanych podsyłam jeszcze mape z ich lokalizacją w bydgoszczy.
      mapa.targeo.pl/akumulatory-bydgoszcz-battery-polska-nowotorunska-6a-85-839-bydgoszcz~20660469/motoryzacyjny-sklep/adres
      Z tego co się orientuje prowadzą również sklep z akumulatorami online.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka