julia23456 08.12.15, 19:21 Potrzebuje akumulator do samochodu i ostatnio trafilam na firmę dekabatteries, która produkuje amerykańskie akumulatory. Wydaje mi sie ze to calkiem dobra inwestycja Mieliscie okazję korzystac? Jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaska2806 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 09.12.15, 17:41 Tak się składa że właśnie niedawno kupilam akumulator tej firmy i jestem bardzo zadowolona z zakupu więc polecam Odpowiedz Link
zembig Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 26.05.16, 07:17 Trwałość akumulatora zależy od wielu czynników, także od sposobu eksploatacji. Bardzo trudno powiedzieć, który jest dobry, a który zły, zwłaszcza po kilku miesiącach od zakupu. Sam jeździłem 7 lat z akumulatorem Varta, a akumulator już był pewien czas w tym aucie. Teraz polecam swoim klientom akumulatory Fiamm, od kilku lat bez reklamacji. Odpowiedz Link
ergowawa Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 19.11.17, 10:59 Ja zdecydowanie polecam polskich producentów. To już nie te czasy co kiedyś, że mieliśmy w PL jedynie syf. JA od 2 lat mam Jenoxa i uważam, że był to bardzo trafiony zakup zwłaszcza, że przy leciwym samochodzie jak mój (26 lata) nie miałem żadnych dziwnych przygód. Odpowiedz Link
gulto Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 20.11.17, 22:42 Varta albo Bosh (w końcu chyba w tej samej fabryce robione) Tylko dobrze dobrać parametry Odpowiedz Link
ania.mala256 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 24.07.18, 09:15 na tej stronie masz wybór akumulatorów nie tylko marki dekabetteries, ale i lepszych producentów: www.amjoil.pl Odpowiedz Link
czujq100 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 01.03.19, 13:50 Kupiłem akumulator w tym sklepie akustrefa.pl/gdzie-kupic-akumulator/ad/sklepy-z-akumulatorami,1/uruchom-com-akumulatory-warszawa,19 i jestem bardzo zadowolony z obsługi i produktu. Odpowiedz Link
wiktorr1 Re: jakich akumulatorów uzywacie? prosze o rade! 19.06.20, 11:14 Ja osobiście polecam firmę akumulatory-online.pl/akumulatory-bydgoszcz. Ostatnio kupiłem u nich akumulator i jestem zadowolony. Odpowiednie podejście do klienta. Pomogli mi dobrać odpowiedni akumulator, ponieważ jestem w tych sprawach zielony. Na dodatek zamontowali go gratis. Dla zainteresowanych podsyłam jeszcze mape z ich lokalizacją w bydgoszczy. mapa.targeo.pl/akumulatory-bydgoszcz-battery-polska-nowotorunska-6a-85-839-bydgoszcz~20660469/motoryzacyjny-sklep/adres Z tego co się orientuje prowadzą również sklep z akumulatorami online. Odpowiedz Link