Dodaj do ulubionych

Wypożyczalnia samochodów Poznań

27.02.16, 23:22
Korzystne i uproszczone warunki wynajmu. Auta doposażone w nawigację, fotelik dziecięcy i bagażnik rowerowy. Dostarczamy auta we wskazane miejsce. Negocjuj korzystną cenę przy wynajmie długoterminowym już od 29zł./dobę. tania-wypozyczalnia.eu
Obserwuj wątek
    • levaaa09 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 24.03.16, 12:47
      A ja od siebie z wypożyczalni w Poznaniu polecam zdecydowanie Coridon Cars carrental-poznan.pl/ niska kaucja, zadbane i nowe auta, czysto bez zapachów... i cena okazyjna.
    • poznaniankax89 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 09.05.16, 11:23
      Podobnie jak osoba poniżej, korzystaliśmy z mężem z Coridon Cars w Poznaniu i byliśmy zadowoleni, raz że ceny super dwa że fajne autka mają smile
    • lulilula Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 07.06.16, 11:14
      Jesteśmy świeżo po skorzystaniu z www.carrental-poznan.pl mieli najniższa kaucje w porównaniu z konkurencja i najlepsze ceny wynajmu aut, do tego wybór duzy, az za duzywink auto dostalismy jak nowe, ladnie pachniało, zadbane.
    • dariusz.agricola Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 04.07.16, 13:45
      Niekorzystnie ich oceniam i piszę ku przestrodze, gdyż... Na razie czuję się oszukany.
      I dotyczy to pośrednio nieprzygotowanego samochodu i podejścia do klienta.
      Samochód wydano mi prawie bez oleju silnikowego, za granicą - zaświeciła się kontrolka i było awaryjne kupowanie oleju (potwierdzone zgłoszeniem, konsultacją i obietnicą zwrotu kosztów oleju, prawie 200 zł).
      Po miesiącu - maile pozostają bez odpowiedzi, a rozmowy telefoniczne zbywane są "już poszło".
      Tak ma to wyglądać?
      Może mam pecha, a może mnie oszukano i dalej oszukują?
    • julijulia86 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 12.07.16, 11:39
      Szczerze Panie Darku, to chyba pech. Współczuje zaistniałej sytuacji, natomiast my z mężem + nasi znajomi, też małżeństwo, korzystaliśmy dwukrotnie w dużych odstępach czasu z Coridon Cars (nie wiem czy mówimy o tym samym, chodzi mi o www.carrental-poznan.pl ) i naprawdę byliśmy zadowoleni, auta były 100% sprawne, do tego czyste i pachnące, cenowo okazyjnie, kaucja zwrócona za każdym razem bezproblemowo..
      • wanda-wanda Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 09.08.16, 11:23
        my podobnie... też nie mieliśmy żadnych złych doświadczeń, wszystko było ok, kaucja oddana praktycznie od razu a auto wypaswink
    • sanderka79 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 28.07.16, 11:57
      na początku czerwca skorzystaliśmy z narzeczonym z www.carrental-poznan.pl i byliśmy zadowoleni, kaucja zwrotna od razu, auto jak nowe
    • dyniowa33 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 22.08.16, 07:46
      my od kilku lat korzystamy z wypożyczalni Carnet: carnet.pl/kontakt/wypozyczalnia-samochodow-poznan/ mają bardzo dobre warunki i super auta smile
    • agnieszka.z77 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 28.09.16, 12:29
      Niskie ceny, świeże autka (osobowe i dostawcze), ale przede wszystkim INDYWIDUALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA!

ABACUScars- POLECAM!
    • magdalena5879 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 04.05.17, 09:26
      Ja natomiast wypożyczam autka tutaj: wypozyczalnia-cheapcar.pl/
      Tanio i z bardzo milą obsługą.
    • pmotyl Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 30.09.17, 12:09
      Wynajmowałem samochód w Poznaniu w Panek i również muszę ich polecić. Doskonała firma, olbrzymia flota.
    • kokosz8687 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 09.12.17, 06:48
      Osobiście polecam wypożyczalnię w okolicach Poznania www.jmautowynajem.pl
    • krystynkaczarodziejka Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 04.01.18, 11:18
      Widzę, że tutaj sporo ofert, a co jeśli chce się wypożyczyć, auto tylko na jeden dzień? Czy jest taka możliwość, czy najlepsze ceny są gdy wybieramy dłuższy termin? Ostatnio miałam przyjemność poznać wypozyczalnia-aut24.pl/wynajem-samochodow-poznan Szybko udało się to załatwić, czasami naprawdę człowiek ma dosyć komunikacji i chce szybko dojechać do wyznaczonego miejsca. Moje ostatnie spotkanie z komunikacją nie było najlepszesmile
    • emano85 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 13.03.18, 14:31
      Świetne opinie ma MM Cars Rental w Poznaniu: mmcarsrental.pl/
    • medalik44 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 13.03.18, 21:26
      wie ktos cos o CARS ZONE PAWEŁ GAŁCZYŃSKI Płock
    • ghostmachine Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 20.04.18, 15:25
      Ja polecam wypożyczanie i wynajmowanie busów z www.sprint24.pl/ jest to naprawdę porządna i przyjazna klientowi firma big_grin
    • d.samaszko Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 29.06.18, 19:10
      Oszuści! Wypożyczyłem auto na sylwestra 2017 i do tej pory nie zwrócono mi kaucji 750 zł! Do tego zamiasta Qashqaia dostałem Dacię Duster o czym poinformowano mnie po wejściu do biura. Pan stwierdził, że nie mają Nissana chociaż rezerwację zrobiłem kilka miesięcy wcześniej i powiedział, że to i tak jest ta sama klasa auta. Parodia. Oczywiście wziąłem Dustera bo zostałem podstawiony pod ścianą, a miałem zaplanowany wyjazd. Zbywają mnie jakimiś głupimi tłumaczeniami „zaraz zadzwonie do księgowej” i na tym się kończy. Sprawe skierowałem na razie do Rzecznika Praw Konsumenta, ale jak do tej pory nawet jemu nie odpowiadają. Kolejnym krokiem będzie skierowanie sprawy do sądu. Będę walczył do końca. Nie odpuszczajcie!
      • chabina11 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 30.07.18, 10:00
        U mnie sytuacja bardzo podobna, wypożyczyłem focusa na początku kwietna i walczyłem o zwot kaucji - 360pln aż do końca lipca.
        Setki telefonów i zapewnień typu: przelew bedzie jutro, księgowa już sprawdza itp...
        Szkoda nerwów i czasu, a myslałem że czasy takiego prymitywne naciągania już minęły...
        Auto wypożyczone w oddziale Wrocław.
    • natasza322 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 31.07.18, 10:22
      Wypożyczałam w Panku kiedyś Toyotę i byłam bardzo zadowolone. Widać, że auto należy do nowszych i jest bardzo zadbane. Wybór na tyle duży, że każdy znajdzie coś dla siebie.
    • gunnar554 Re: Wypożyczalnia samochodów Poznań 12.05.20, 11:51
      Ja zawsze jak potrzebuje większe auto to decyduje się na firmę Dlu Trans.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka