Dodaj do ulubionych

Proszę o rady dotyczące instalacji LPG

07.09.16, 12:51
Witam smile Czy instalacja LPG jest nadal korzystna? Robię masę kilometrów i wydaje mi się, że wyjdę na plus. Szukam dobrego fachowca, który zna się na rzeczy i pomoże. Znajomy poleca mi, aby skorzystać z oferty, którą można zobaczyć tutaj: zwmczaja.pl/filtry/ - słyszałem, że filtry LPG tej firmy są naprawdę dobre jakościowo i wskazuje na to choćby to, iż zostali wyróżnieni przez Auto Świat. Mają też sporo akcesoriów do auta, także oferta rozbudowana. Może słyszeliście o zwmczaja i możecie doradzić? Za każdą opinię będę wdzięczny smile Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Proszę o rady dotyczące instalacji LPG 19.12.16, 14:47
      Kiepski spam.
      Udajesz, że prosisz o pomoc, a w rzeczywistości reklamujesz filtry.
      Jak byś chciał rzeczywiście kupić instalację LPG, to byś się pytał o fachowca w konkretnym mieście, a nie jakieś filtry.
      A Auto Świat jest mało wiarygodny.
    • 0jozek19 Re: Proszę o rady dotyczące instalacji LPG 20.12.16, 08:43
      A słyszeliście, że VW prowadzi wymianę butli na gaz ziemny? Ja nie muszę, ale lepiej to sprawdźcie cnginfo.volkswagen.com/pl/pl_vwo/home
      A jeśli chodzi o samą jazdę na LGP to zdecydowanie bardziej się opłaca niż na benzynie czy dieslu! Myślę, że powinieneś spróbować u jakiegoś autoryzowanego partnera, wtedy nie ominą Cię żadne akcje itp.
      • tapatik Re: Proszę o rady dotyczące instalacji LPG 20.12.16, 11:06
        VW? Das Auto, Das Defekt.
    • loziox Re: Proszę o rady dotyczące instalacji LPG 11.10.17, 16:47
      Instalacja LPG jest jak najbardziej korzystana. Zależy Ci, aby np. dojezdzać do pracy i nie wydać 1/3 na dojazd.? To bez tego się nie obędzie smile) Mam tylko jedną bardzo ważną radę - Zadbaj o to, aby instalacją zajął się jakiś profesjonalista. Najważniejsze, z mojego doświadczenia, jest to, aby była ona dobrze uszczelniona. U mnie jak to robili to posłużyli się produktami firmy Unital Gdańsk. Głownie mam tu na myśli materiały uszczelarskie z tworzyw sztucznych. To podstawa w sprawnym funkcjonowaniu instalacji moim zdaniem.
    • darmoweogloszenia Re: Proszę o rady dotyczące instalacji LPG 24.02.21, 22:49
      Tutaj znajdziesz osoby zajmujące się tym tematem zapytaj tu<a class="" href="/forum/www.nasza-kasa.pl/" target="_blank" rel="dofollow">Darmowe ogłoszenia</a>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka