01.02.19, 11:08
Treść postu jest niedostępna.
Obserwuj wątek
    • alleksoor Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 27.03.19, 10:01
      Konkurencja firmy wymiensilnik dzieła bezczelnie co widać na tym forum. Miałem okazje naprawiać auto w wymiensilnik z Florynki i muszę z pełną odpowiedzialnością przyznać, że to profesjonaliści jakich mało!
      • beemka Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 06.08.20, 10:20
        ZŁODZIEJE!!! Wymienili nam silnik w BMW 318, wsadzając silnik do ponownego remontu i podmieniając cały osprzęt na zużyty.
        Samochód pochodził 3 miesiące, do wymiany poszła pompa, wtryski, zaślepili czujnik w silniku, aby komputer nie pokazywał ciśnienia w silniku koszmar - nie polecam wręcz ODRADZAM!!!
    • boguslaw31687 Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 18.07.19, 23:37
      Ja się nie zgodzę. Naprawiałem u nich auto jakieś pół roku temu i jestem bardzo zadowolony. Poleciłem koledze, który dzisiaj ma problem z silnikiem, a on mówi, że opinie złe. No faktycznie, tutaj jakaś lipa, ale ja jak najbardziej polecam. Mi bryka śmiga.
    • houdini3001 Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 28.07.19, 20:24
      Czytam te negatywne opinie i w głowie mi się nie mieści. Miałem doczynienia z wymien silnik i jestem bardzo zadowolony. Samochodem po naprawie przyjechałem do domu w Niemczech 1300 km i wszystko śmiga jak należy.
    • fergusdusletum Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 03.09.19, 12:57
      3 lata temu wymieniałem u nich silnik w a6, a tydzień temu odebrałem Land Rovera po remoncie silnika. Zarówno 3 lata temu jak i teraz bez większych problemów, może poza czasem realizacji. Ogólnie cena/ jakość na duży plus.
    • kickasskyle Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 10.09.19, 00:07
      Cenowo bardzo konkurencyjni (chyba najataniej na allegro) a w dodatku bardzo mi pomogli po zakupie. kilka zdjęć i telefonów wystarczyło, żeby nowe serducho zaczęło bić w mojej Buni smile
      • wisnia12 Re: wymiensilnik.pl z Florynki, NIE polecam 03.01.20, 17:42
        Wymieniłem silnik w Wymień Silnik Florynka, i dostałem dokument ze mam silnik V8 z przebiegiem 97000 km.Gdy zrobiło się zimno zaczęły chrobotac łańcuszku z rozrządu z powodu uszkodzony napinaczy hydraulicznych,dokładnie jak w starym silniku. Wiec sprawdziłem numeru silnika i zostały zeszlifowane pomylone były tez wtryski od gazu na jednej z głowic i była masa nie podokrecanych rzeczy ...”spece z Florynki podreperowali zatarty silnik a kasę wzięli za wymianę Silnika.
        NIE POLECAM NIKOMU TEJ FIRMY NAWET NA WYMIANĘ OLEJU !!! Bandytyzm !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka