Dodaj do ulubionych

jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic???

01.11.06, 16:43
j.w.
Obserwuj wątek
    • administrator-rzasawy Re: jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic? 01.11.06, 16:48
      mowi sie: ford jest gown...o wort...hehe ale Focus jest nawet, nawet ladnysmile
      • manderla Re: jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic? 02.11.06, 11:30
        Mówi sie też tak: nie każdy smrod może mieć fordwink

dobre prawda?
        • exsstrom Re: jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic? 06.11.06, 19:38
          Odpowiadasz na :
          manderla napisała:

> Mówi sie też tak: nie każdy smrod może mieć fordwink

i mówi się też:NIE KAŻDA MORDA PASUJE DO FORDA smile
    • kubunio3 Re: jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic? 01.11.06, 19:01
      ja osobiście odbudowałem sierre z 1982 roku i używam jej na codzień
      jest świetnym i komfortowym autkiem
      no i jest bezawaryjna tylko naprawy bierzące
      części dostępne bezproblemu jako zamienniki w dobrych cenach
      • vratislaviak Re: jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic? 02.11.06, 13:19
        prawda jest taka że wiele koncernów motoryzacyjnych uznanych od lat na rynku
        zaczeło produkowa kaszane która wychodzie szczególnie w warunkach polskich ,
        drogi , jakość paliwa na stacjach benzynowch
        do tej grupu należy rownież i ford, spytajcie mechaników o zawieszenie forda
        focusa, lub nowej skody octavia smilezawieszenie wachaczowe z tyłu audi A3 i
        golfik maja to samo
        jak wam strzeli z tyłu macie niezłe podwójne koszta

2. wiele fabryk dane koncerny przeniosły np do hiszpani i turcji dotyczy to np
        nissana i Toyoty oj i jakość im sie posypała czego przykąłdem jest np. wycofana
        Corolla

pozdrawiam
        uzytkowników forda
        • sq86 Re: jakie opinie na temat Forda?? warto go kupic? 08.11.06, 01:13
          a ja, pomijajac obiegowe opinie krazace na temat tej marki, powiem szczerze ze WARTO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka