Dodaj do ulubionych

Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej

14.08.14, 09:59
Warto znać swoje prawa i wiedzieć, że nie ma żadnego powodu, by uzależniać koszt rozwiązania umowy od wpłaconych składek, a tym bardziej „karać” klienta za wcześniejsze rozwiązanie umowy poprzez nakładanie na niego horrendalnie wysokich opłat likwidacyjnych. Z całą pewnością nie stanowią one odzwierciedlenia rzeczywistych kosztów związanych z zerwaniem umowy. Warto sprawdzić jak najszybciej odzyskać opłatę likwidacyjną - fastlaw.pl/uslugi/banki/polisolokaty
I przeczytać:
Również Komisja Nadzoru Finansowego dostrzega nieprawidłowości w sprzedaży polis ubezpieczeniowych - wyborcza.biz/finanse/1,105684,13117642,Nadzor_finansowy__Polisy_inwestycyjne_do_poprawki.html
Komisja Nadzoru Finansowego ogranicza rynek polisolokat - wyborcza.biz/finanse/1,105684,13173098,Szef_KNF__Znikaja_polisolokaty__bo_to_fikcja__a_nie.html
Raport o polisach inwestycyjnych - wyborcza.biz/finanse/1,105684,13025993,Miazdzacy_raport_o_polisach_inwestycyjnych.html
Drogie oszczędzanie - wyborcza.biz/finanse/1,105684,12956491,Wlozyles_w_polise_15_tys__zl__po_roku_masz_8_tys_.html
- wyborcza.biz/finanse/1,105684,11454788,Polisy_inwestycyjne___bardzo_drogi_sposob_na_oszczedzanie.html
Obserwuj wątek
    • hiekws Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 23.12.14, 02:01
      Każdy chciałby nie martwić się o jutro , nie martwić się o swoje pieniądze, o swoją przyszłość i o przyszłość swoich dzieci.

Chciałbym napisać kilka kwesti, które pozwolą państwu wybrać najlepszy sposób oszczędzania

1. ZUS odpowiadający za emerytury jest zadłużoną instytucją, której m.in prezes mówił o tym aby ludzie odkładali dodatkowo. Oraz szef rady nadzorczej ZUS-u powiedział publicznie ,że tam nie ma pieniędzy: golden-line.com.pl/zus-wydal-nielegalnie-pieniadze/

2. Polisy inwestycyjne z funduszem kapitałowym to chyba największe finansowe oszustwo trwające ponad 15 lat. Dziś można odzyskać pieniądze nawet z 1998r z upadłej polisy lub zerwanej przez nas. Wyroki sądów są już w sprawie funduszy inwestycyjnych jednolite. Z ponad 13- tu TU można odzyskać środki
      Aby dowiedzieć się więcej o łamiących prawo polisach proszę wejść na stronę totalfreedom.pl/pomoc/odzyskaj-pieniadze-polis/
      Po sprawie wygranej przeciwko Generali: twojakasa.com.pl/finanse/po-sprawie-przeciwko-generali/
      ponad 50 mln zł kary dla firm oferujących polisy inwestycyjne:
      twojakasa.com.pl/finanse/ponad-50-mln-kary-dla-firm-oferujacych-polisy-inwestycyjne/
      Inwestycja w grunty w porównaniu do inwestycji w polisy inwestycje-grunty.pl/polisy-inwestycyne-inwestycja-grunty/

3. Jeśli chodzi o banki trzymając tam pieniądze tracimy je non stop z powodu inflacji , a poza tym system bankowy upada i musi upaść, bo nie można spłacać długu poprzez inflację, czyli drukować w nieskończoność banknotów.
      Więcej tu: golden-line.com.pl/system-bankowy-sie-rozpada/

Najbezpieczniejsze formy lokowania majątku są to grunty inwestycyjne i metale szlachetne

Najlepsze formy oszczędzania: twojakasa.com.pl/finanse/najlepsze-formy-oszczedzania/

Polecam zacząć dzielić majątek tak jak na poniższej stronie:
      golden-line.com.pl/rezerwa-gotowkowa/

Pamiętajmy grunty nie dają nam takiej płynności jak kruszce , bo je możemy w każdej chwili zamienić na gotówkę.
      Zakup metali szlachetnych tutaj:
      golden-line.com.pl/zakup_metali-szlachetnych

***Uwaga***

Potrzebujesz pilnie pieniędzy lub znasz kogoś kto chce zarobić w jeden dzień ( jednorazowo ) nawet ponad 1000 zł bez wkładu własnego i polecania.
      lub pilnie potrzebuje np. gotówki to prześlij mu tę stronę: twojakasa.com.pl/darmowa
      Takie możliwości daje branża finansowa i jest to prawdopodobnie najlepszy sposób na zarobienie pieniędzy w Polsce przez internet. Jeśli twój klient nie może spłacić dlugu to wyślij mu ten sposób, a dodatkowo możesz na tym zarabiać!
      • kate_mm Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 02.07.15, 01:52
        Odzyskiwanie opłaty likwidacyjnej, która pochłonęła nasze oszczędności życia jest możliwe. Ostatnio trafiłam w necie na ciekawy artykuł o polisolokatach - www.windykacja-dkow.pl/oszczednosci-zycia-pochlonela-oplata-likwidacyjna/ Polecam smile
      • patrykdabrowski Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 04.02.16, 22:24
        Witam Serdecznie,

Skutecznie odzyskuję pieniądze wpłacone do polisolokat bez
        wielkich opłat dla kancelarii. Zapraszam do kontaktu 793004005
    • alanowakopole Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 03.02.16, 16:04
      Owszem kancelari LEX czy inviktus moze i pomagają, ale zadna z nich nie skuie klienta na 50% jak Wy smile To kosztuje masz 20-25. alicja.nowak30@op.pl
    • patrykdabrowski Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 04.02.16, 22:26
      Super informacja. Ja pomagam w odzyskaniu pieniędzy z polisolokat bez kancelarii.
      793004005
    • patrykdabrowski Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 04.02.16, 22:38
      Witam Serdecznie,
      Skutecznie odzyskuje pieniądze z polisolokat
      bez prowizji dla kancelarii - tel. 793004005
      Porada jest bezpłatna
      • alanowakopole Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 17.03.16, 15:20
        Skoro swiadczysz takie fajne uslugi bez prowizji, to napisz do www.oszukaniprzezpolisy.pl, i sie tam zareklamuj. Prowadza ranking kancelarii najtanszych i najskuteczniejszych.
    • alanowakopole Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 17.03.16, 15:25
      Szukaja takich fachowcow do prowadzenia forum. Prosze napisac na www.oszukaniprzezpolisy.pl
      Albo podac maila.
    • alanowakopole Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 23.03.16, 20:03
      Witam, w temacie oplat likwidacyjnych powiedziano juz chyba wszystko. Co mozna odzyskac, kiedy, a kiedy nie, itp. Pytanie zatem ile taka standardowa usluga powinna kosztowac? Prosze zerknac na ponad 2,5 letni ranking takich uslug/kancelarii i sprawdzic kto i ile sobie zyczy. Od 8% do nawet 50%. www.oszukaniprzezpolisy.pl
      • aaniaa70 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 05.04.16, 11:04
        Ta strona o której piszecie oszukaniprzezpolisy to nic innego jak wielka ściema.
        Mam polisolokatę i szukałam firmy która mi odzyska pieniądze. z polecenia znajomego odezwałam się do Arbiter S.A. - niby tak źle tam, że duże opłaty... Bzdura! Dali mi ofertę na 8%! A na stronie tych oszukanych wpisane że niby 50% biorą... Może i tak, ale przy trudnych sprawach o odszkodowanie a nie za polisolokaty!
        Nie ma co czytać takich wpisów, jak na tej stronie. To jest celowe działania tych prawników, którzy się tam reklamują. przy okazji czy prawnik może się tak reklamować?
        • wladimirm Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 03.11.16, 13:33
          Pani to chyba ma problemy z czytaniem. Korzystałem z pomocy oszukaniprzezpolisy i cała usługa kosztowała mnie 250 zł. Faktycznie, szał.
    • adamowicz77 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 11.04.16, 22:19
      A ja polecam wszystkim Kancelarię Invictus z Wrocławia. Mnie bardzo pomogli i jestem zadowolony z poziomu świadczonych przez nich usług. Uważam, że warto się z nimi skontaktować
      • wladimirm Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 03.11.16, 13:34
        Tak, skontaktować, szkoda że telefonu nie odbierają kiedy klient chce się dowiedzieć o przebiegu sprawy
    • annaolszowiak Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 28.05.16, 23:23
      Witam. Chętnie pomogę odzyskać pieniądze z tzw. polisolokaty. Mam duże doświadczenie, a firma, którą reprezentuję nie pobiera opłat wstępnych, może także zaliczkować wszystkie koszty postępowania. Zapraszam do kontaktu, anna.olszowiak@wp.pl
    • tomix84 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 14.06.16, 14:35
      Ja z kolei polecam tą stronę www.pieniadzezpolisy.pl. Po wypełnieniu formularza szybko dostałem odpowiedź i obsługa miła oraz profesjonalne podejście do sprawy.
    • skyfall001 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 14.09.16, 12:34
      Ludzie decydują się za założenie polisy ubezpieczeniowej, a potem zdarzają się takie czy inne sytuacje, które zmuszają ich do zerwania umowy, a za to najczęściej trzeba sporo zapłacić niestety. Mało kto wie, co powinno się w takiej sytuacji zrobić, ale istnieją kancelarie i pomoc prawna, które wspomagają w takich sytuacjach. Z pewnością można by tu wymienić między innymi kancelarię Invictus: kancelariainvictus.pl/pozwy-zbiorowe-indywidualne/pozew-nordea/ która zajmuje się pomocą osobom, które chcą odzyskać pieniądze z takiej polisy, gdzie firmy ubezpieczeniowe zazwyczaj korzystają z niewiedzy swoich klientów.
    • siodemczak Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 29.09.16, 00:38
      Żal, że tak szybko KNF zaczął ostrzegać o tym że polisolokaty są przekrętem. Niestety dałem się na nie nabrać i bardzo potem żałowałem. Nie obyło się bez wykorzystania usług kancelarii prawnej - www.polisolokaty.com no ale udało się. Długa batalia która zakończyła się sukcesem, ale od teraz omijam z dala takie "usługi"
    • 53andrzej_53 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 03.10.16, 11:16
      Witam! Z polisolokatami nie jest łatwo, można w szybki sposób stracić pieniądze. Wiem, bo mieliśmy podobny problem. Tak naprawdę, gdyby nie pomoc Kancelarii Lex, która znajduje się w Wrocławiu, nie udałoby mi się odzyskać pieniędzy. Wszystko odbyło się bez problemów, chociaż łatwo nie było. Polecam kazdemu podjęcie współpracy z nimi, jestem pewna, że pomogą, tym bardziej, iż mają doświadczenie. Najlepiej zadzwonić: (71) 30 777 i przedstawić swój problem
    • karramba100 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 05.11.16, 22:55
      Polecenia z doświadczenia, SKUTECZNE odzyskiwanie opłat z polisolokat wszystkich towarzystw finansowych bez opłat wstępnych, max do 6-8 miesięcy. nie wierzysz to zadzwoń 603545988.
    • piotrbud88 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 25.01.17, 13:02
      Nie rozumiem czemu ktokolwiek korzysta z tych polisolokat skoro tyle osób ma przez nie problemy, proszę przeczytać jak się z nich wyplątać
      www.trau-dich.pl/pomoc-w-rozwiazaniu-polisolokaty-kto-jej-udzieli/
      • kociaczek456 Re: Polisolokaty - zwrot opłaty likwidacyjnej 12.04.17, 11:33
        Ja również nie rozumiem jak można ludzi wplątywać w takie niekorzystne umowy. Z polisolokaty trudno jest zrezygnować, zresztą poczytajcie tutaj: www.kancelaria-lex.org/oplaty-likwidacyjne/ - tylko dobry prawnik może pomóc rozwiązać problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka