axel40 24.12.06, 13:12 Z powodu braku chętnych do dyskusji forum zostaje zakmnięte. To nie teatr jednego aktora.Szkoda czasu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrbbyd Re: To juz jest koniec 25.12.06, 10:52 Witam. Moze zbyt dużo oczekujesz od tego forum. Sam je świetnie prowadzisz i trudno laikom cokolwiek dodać do Twoich tematów. W każdym razie myślę że Twój dział uratował niejeden tyłek początkującym. Przemyśl tę decyzję , tym bardziej że zbliża się okres gdy wiedza o giełdzie będzie ważna ( skończy się okres samych wzrostów) Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: To juz jest koniec 25.12.06, 11:48 mi się to dobrze czytało. po co od razu zamykać, niech sobie będą posty co kilka dni Odpowiedz Link
zolan64 Re: To juz jest koniec 27.12.06, 00:02 Do tej pory regularnie zaglądałem na to forum, gdyż tylu przydatnych wiadomości o inwestowaniu w fundusze nie znalazłem na żadnym innym forum. Do tej pory nie włączałem się do dyskusji, gdyż nie jestem zbyt doświadczonym inwestorem i na razie się uczę i podpatruję. Ale bardzo mnie zasmuciła wiadomość że drogi axelu40 chcesz to przerwać. Całkowicie się zgadzam co napisał piotrbbyd i również bardzo Cię proszę przemyśl to jeszcze i daj trochę wiecej czasu, tym bardziej że forum jest założone w sumie niedawno i wiele osób jeszcze onim nie wie Pozdrawiam i proszę o zmianę decyzji. Odpowiedz Link
protest1 Protest głodowy przeciw zamknięciu tego forum !!! 27.12.06, 07:35 Dołączam się do apelu kolegów. Inwestuję od roku: FIO, GPW, a dzięki temu forum zainteresowałem się numizmatyką i juz poczyniłem niezłe zakupy. Forum jest ok, jest potrzebne i dobrze prowadzone. Mało obcych wpisów rzeczywiście - może trzeba to forum rozreklamowac na innych forumach miejskich GW albo tematycznych. Pamiętajmy jednak, że napływ gawiedzi znacznie obniży poziom wypowiedzi... Już widzę te wpisy: "mam 1000 zł w co zainwestować i ile zarobię po roku", których pełno na innych forumach. Dla otuchy dodam, że rozruszanie forum może trwać nawet rok i lepiej. Pozdrawiam i ducha nie gaście ! Maciej Odpowiedz Link
paszczakowna1 Re: To juz jest koniec 27.12.06, 16:04 Nie zamykaj prosze, Axel. Ludzie to forum czytaja - sama niedawno znalazlam, i czytam z zainteresowaniem. A ze nie odpowiadam... Na ogol Twoje posty to przekopiowane artykuly - nie traktuj tego jako zarzut, artykuly sa na ogol bardzo dobre i dbasz o podawanie zrodel, ale sek w tym, ze trudno z czyms takim dyskutowac. Poniewaz a) malo kto ma odpowiednia wiedze, b) autor i tak nie odpowie. Na przyslosc postaram sie dac znac ze czytam, chocby wpisem - "Bardzo ciekawe". Innych tez zachecam, niech Axel nie ma wrazenia gadania w proznie. Odpowiedz Link
lindow1 Re: To juz jest koniec 29.12.06, 18:36 No właśnie, nie roxzpędzaj się z zamykaniem tego forum. Także czytam Cię od dwóch dni i cieszę się, że jesteś. A głosu nie zabieram, bo jestem neptykiem pospolitym, zaś inwestuję na intuicję opierając się na dotycvhczasowych wynikach kilku towarzystw FIO. Odpowiedz Link
morelek77 Re: To juz jest koniec 31.12.06, 18:38 Heh, zainstaluj klienta RSS i znajdziesz dokaldnie te same wiadomości, które są tu kopiowane Odpowiedz Link
szatynka_singielka Nie zamykaj, please 29.12.06, 21:15 Cześć. Trafiłam na to forum dopiero dziś. Jest b.dobre i będę tu zaglądać, jeśli będzie działało. Pozdrawiam Odpowiedz Link
albado Re: Nie zamykaj, please 31.12.06, 16:04 Witam.Podpisuje sie rowniez pod petycja,nie zamykaj.Jezeli nabede wiedze ktora mi pozwoli swobodnie podyskytowac to na pewno sie odezwe.Na razie czuje sie jak niemowle w swiecie doroslych.Czytam i ucze sie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
potfur54 Re: To juz jest koniec 31.12.06, 18:48 Forum jest swietne. trafilem tu dzis przez przypadek. Trudno mi sie oderwac od czytania. Sek w tym, ze nie mozna sie odezwac bez rejestracji. Chca naszych danych i chca nam przesylac SPAM. To za wysoka cena. Zgodze sie na reklamy, ale nie podam adresu i nie bede walczyl z zapchana skrzynka. Wiedza prowadzacego jest porazajaca, wiec nie dziwie sie, ze ludzie siedza cicho jak na wykladzie. Chyle czolo i wracam do lektury dolaczajac sie do prozby o nie zamykanie forum. Pozdrowaski wlodek Odpowiedz Link
axel40 Re: To juz jest koniec 01.01.07, 13:17 Proszę nie przypiswać mi autorstwa niektótych postów.W większości są cytaty i artykuły z prasy i portali biznesowych.Na końcu zawsze podany jest autor. Odpowiedz Link
if13 Re: To juz jest koniec 01.01.07, 23:40 dobry wieczór...trafiłam na forum zupełnie przypadkiem i nie mogę sie oderwać...znalazłam tu wiele interesujacych postów...pozdrawiam pana autora i założyciela i proszę o kontynuację.... Odpowiedz Link
kaye Re: To juz jest koniec 02.01.07, 19:29 To ja się też dołączam do próśb o pozostawienie forum, bo trafiłam na to forum dość przypadkowo dopiero dziś. Nie wiem czy będę w stanie coś dorzucić od siebie, ale przejrzane posty są bardzo interesujące i przydatne szczególnie dla poczatkujących. Odpowiedz Link
josner Re: To juz jest koniec 02.01.07, 22:28 axel40 napisała: > Z powodu braku chętnych do dyskusji forum zostaje zakmnięte. > To nie teatr jednego aktora.Szkoda czasu. Jak masz dość, bo liczyłaś na kilkadziesiąt postów tygodniowo, to przekaż to forum komuś, kto chciałby się w to bawić. A poza tym Wyborcza zrobiła linka do twojego forum forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Więc ktos docenił twoją inicjatywę. Odpowiedz Link
badarka Re: To juz jest koniec 03.01.07, 07:41 josner napisał: > A poza tym Wyborcza zrobiła linka do twojego forum > forum.gazeta.pl/forum/0,0.html > Więc ktos docenił twoją inicjatywę. Tak, ja dopiero dzięki temu je znalazłam i już dodałam do ulubionych forów. Szkoda by było, gdyby zniknęło. Odpowiedz Link