Dodaj do ulubionych

szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życie!!!

06.04.09, 10:13
witam, ponieważ bierzemy z partnerem kredyt hipoteczny, chcemy sie
ubezpieczyć indywidualnie, każdy na sumę 50 000 zł. wszystkie
ciekawe oferty są drogie, interesuje mnie ubezpieczenie na życie
(naturalny zgon, w wyniku choroby oraz wypadku)oraz niezdolność do
pracy.Są takie ubezpieczenia w cenie ok. 50 zł? Bardzo proszę o
poradę.
Obserwuj wątek
    • wizz300 Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 07.04.09, 15:25
      Poszukaj tutaj:
      www.benefia24.pl/
      Znajdziesz tanie ubezpieczenia.
      Możliwość zawarcia ubezpieczenia online.
      Z tego co wiem cena takiego ubezpieczenia zależy od wieku osoby ubezpieczanej. Im mniej lat tym niższa cena ubezpieczenia. Potrzebne też będzie oświadczenie o przebytych chorobach i być może badania u lekarza wskazanego przez ubezpieczyciela.
      • lisia312 Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 10.04.09, 21:36
        co to za ubezpieczenie z SU 1000 zł w razie zgonu naturalnego?
      • arfer Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 15.04.09, 17:50
        Zonk !

TO fajna polisa, ale niestety tylko NNW, śmierci naturalnej dotyczy tylko SU na poziomie 1000 zł.

A 99 % banków (ten 1 % to banki, a raczej ich pracownicy nie rozróżniajacy polisy NNW od polisy zabezpieczającej śmierć nie związaną z NNW) wymaga standardowych warunków.

Tanio i sensownie - MACIF (albo Acti Finanse, albo Acti Ochrona) bądź Signal-Iduna (ubezpieczenie terminowe), dla młodych kobiet tani jest też Allianz.
    • dor_allianz Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 17.04.09, 15:32
      Witam, specjalizuję się w ubezpieczeniach na życie. Osobiście
      polecam terminowe ubezpieczenie na życie. Suma składki jest
      indywiudualna dla każdego klienta. Nie jest ona wygórowana.
      • mieux uwaga na agenta dor_allianz 17.04.09, 16:39
        Dor_allianz to agent, który na tym forum szuka zarobku. Chce się obłowić w klientów.

Na forum udziela się bezpłatnych porad!
        Co masz do powiedzenia, to przedstaw, aby inni mogli to ocenić.

• nasirijha Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 27.04.09, 17:25
      Jestem doradcą finansowym, w swojej ofercie posiadam ubezpieczenie
      na życie, ZGON UBEZPIECZONEGO 50 000 zł, w wyniku nieszcześliwego
      wypadku 75 000 zł, w przypadku nieszcześliwego wypadku w pracy 100
      000 zł, oraz więcej opcji, Składka miesięczna to 58 zł. Jeśli będzie
      Pani zainteresowana możemy umówić się na spotkanie.

Pozdrawiam
      • mieux omijać złodzieja Amplico 27.04.09, 19:58
        > w swojej ofercie posiadam...

jeśli to ma coś wspólnego z Amplico, to nie jesteś doradcą tylko oszustem.
        Przestrzegam przed złodziejem Amplico.
        • z17 Re: omijać złodzieja Amplico 30.04.09, 00:54
          Mieux, mam coś dla Ciebiesmile
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24&w=84417971&v=2&s=0
          Baba z Amplico już od pół roku z uporem i podziwu godną wytrwałością
          stara się udowodnić, że czarne jest białe.
          • mieux Re: omijać złodzieja Amplico 02.05.09, 17:35
            Dzięki, już mi jakiś oszukany klient to przysyłał.

Na szczęście otrzymuję coraz więcej maili od tych, którzy po naszych
            informujących akcjach nie dają się oszukać i okraść przez amplico.
            • ania_amplicolife Re: omijać złodzieja Amplico 14.05.09, 16:03
              gdzie Wy wynajdujecie te osoby.....każdy przypadek trzeba rozpatrzeć pod
              względem indywidualnym
          • ania_amplicolife Re: omijać złodzieja Amplico 14.05.09, 16:04
            dziękuję bardzo za komplement odnośnie wytrwałości jest mi bardzo miło godny
            podziwu pesymisto!!
    • najtanszeubezpieczenia Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 21.07.15, 12:05
      Dzień dobry.

Jesteśmy multiagencją oferującą ubezpieczenia komunikacyjne, majątkowe ,na życie, w podróży , rolne itp. wielu firm. W swojej ofercie posiadamy ubezpieczenia takie jak PZU, WARTA , HESTIA, GOTHAER, AVIVA, LIBERTY , AXA i wiele innych.

Zajmiemy się także wypowiedzeniem starego ubezpieczenia.

Posiadamy dodatkowe zniżki do 45 % na nowe ubezpieczeniesmile 

Chętnie przygotujemy dla Pani/Pana ofertę ubezpieczeniową. Przygotowanie oferty jest darmowe. Płacisz jedynie za ubezpieczenie jeżeli zdecydujesz się skorzystać z naszej oferty.

OC lub AC :

Wystarczy wysłać skan lub zdjęcia dowodu rejestracyjnego samochodu albo same dane takie jak :

Imię i nazwisko właściciela ( jeżeli jest współwłaściciel to także jego dane )
      adres ( miejscowość, ulica, kod pocztowy )
      PESEL

dane pojazdu:

marka i model
      rok produkcji
      data pierwszej rejestracji
      moc ( KW ) 
      pojemność 

Najłatwiej jest wysłać zdjęcie lub skan dowodu rejestracyjnego ( z dwóch stron ) . Wtedy sami odczytamy odpowiednie dane .

ROLNE :

powierzchnia ha posiadanego gospodarstwa
      powierzchnia budynku mieszkalnego oraz jego rok budowy
      adres
      informacje o posiadanych zwierzętach, pojazdach rolniczych
      MAJĄTKOWE:
      powierzchnia domu / mieszkania
      adres
      informacja czy jest to dom o konstrukcji palnej czy nie
      rok budowy

Wraz z danymi do kalkulacji prosimy przesłać numer kontaktowy w celu poinformowania Pani o przygotowanej ofercie.

Nasz mail : najtanszeubezpieczenia@interia.pl

Pozdrawiamy .
    • agadz4444 Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 12.03.16, 13:51
      Jestem doradcą finansowym, mogę zaoferować ubezpieczenie na życie: zgon ubezpieczonego 53000, zgon w wyniku zawału serca i udaru mózgu 70000, zgon w wyniku wypadku 106000, zgon w wyniku wypadku komunikacyjnego 160000, poważne zachorowania 8500 i aż 27 jednostek chorobowych, szpital w wyniku choroby 55zł/dzień, darmowy assistance i wiele innych korzyści, zakres jest bardzo szeroki, najlepsza oferta na rynku i tylko 55zł. Jeśli będzie pani zainteresowana proszę o maila na cazwierzyniec@wp.pl wyślę ofertę smile
    • wardecki.piotr Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 22.11.16, 15:03
      Chcesz dowiedzieć się więcej o Ubezpieczeniu na życie? Zapraszam na stronę: ubezpieczeniezdrowotne.info/
    • lisia312 Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 23.11.16, 18:10
      Generali z myślą o życiu
    • allisfinanse Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 29.11.16, 12:38
      Są ubezpieczenia na 50 zł miesięcznie, ale śmieszne odszkodowania. Niestety tak jak w życiu bywa aby mieć coś dobrego musisz więcej zapłacić, a zwłaszcza jeśli chodzi o ubezpieczenia.
      Zapraszam na stronę: allisfinanse.pl/
    • aleksandra_mis Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 09.01.17, 10:10
      Spróbujcie w tutaj: bestpolisa.pl/ubezpieczenia/ubezpieczenia-na-zycie. Mają różne opcje, bardzo fachowe doradztwo i pomoc. Składki również sensowne, ja korzystam i nie narzekam!
    • wardecki.piotr Re: szukam dobrego i taniego ubezpieczenia na życ 23.01.17, 13:21
      Witam wszystkich, ostatnio znalazłam taką stronę: ubezpieczeniezdrowotne.info/
      Szybko i fachowo udzielono mi wszystkich informacji dotyczących zabezpieczenia na życie w przypadku choroby, niezdolności do pracy, kalectwa. Rozwiązanie które dla mnie znaleziono spokojnie zabezpiecza mój kredyt. Pozdrawiam Anna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka