kapsl 11.09.07, 22:43 czy ktos sie orientuje ile kosztuje poziom tryptazy czy mialyscie na to badanie skierowanie od kogos? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jol34 Re: ile kosztuje poziom tryptazy? 11.09.07, 23:30 O ile wiem, zwykłe laboratoria nie robią badania poziomu tryptazy. Sama myślałam o zrobieniu tego badania synkowi gdzieś bliżej, nawet prywatnie, ale chyba jedyne miejsce to AM w Gdańsku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kapsl Re: ile kosztuje poziom tryptazy? 11.09.07, 23:33 a w do gdanska mieliscie skierowanie? Odpowiedz Link
kapsl Re: ile kosztuje poziom tryptazy? 11.09.07, 23:34 bo wlasnie wyslalam dzis krew do gdanska tylko bez skierowania i niewiem czy bede musiala cos placic? Odpowiedz Link
mgren Re: ile kosztuje poziom tryptazy? 12.09.07, 12:54 my pojechaliśmy do Gdanska bez skierowania, tylko z wcześniejszym umówieniem terminu wizyty. koszt badania pokrywa NFZ. Odpowiedz Link
sybil-grazka Re: ile kosztuje poziom tryptazy? 12.09.07, 16:29 Byłam wczoraj w Gdańsku tylko umawiając się z dr Lange bez skierowania poziom tryptazy i inne badania krwi pokrywa NFZ . Nic się nie martw bo nie jesteś pierwszą ,która wysłała krew . Pani dr już wcześniej dostawała krew "pocztą" ,kiey spytałam czy następnym razem mogę przysłać krew pocztą to odpowiedziała że nie ma problemu.Pozdr.... Grażka Odpowiedz Link