Dodaj do ulubionych

kolejna wiyta w Gdańsku

17.10.07, 15:29
Hej! 30 października jedziemy do Gdańska. Mam propozycje dla Lemiwawy - jeśli
chcesz możemy przekazać próbki krwi Twojego synka dla dr Lange.
Obserwuj wątek
    • lemiwawa kontakt do Ciebie 17.10.07, 19:07
      O jejku byłoby super. Ale najpierw muszę zadzwonić do tego Gdańska.Zrobię to w
      takim razie jutro. Ale też nie wiem czy co pół roku oni chcą robić to badanie? W
      związku z tym mam też prośbę, czy mogłabyś mi przesłać Twój numer na kom. i
      stacjonarny, bo niestety zgubiłam,a nam padł nam też komputer i historia na GG,
      więc nie mam do Ciebie kontaktu. Serdecznie pozdrawiam.
      • mgren Re: kontakt do Ciebie 18.10.07, 15:34
        Nie ma problemu, jakos to zgramy. Tak, wazne by Lange zaakceptowała taka forme
        przekazu probki krwi Twojego synka. Do Gdańska zgodnie z uzgodnieniem z dr mamy
        byc pomiędzy 9 a 12 30 października. Wyjedziemy tak jak poprzednio wczesnie rano
        /późno w nocy.../ Powinnismy wiec umówić sie na dzień wczesniej lub tego samego
        dnia przed naszym wyjazdem. Tylko pytani - jak dlugo krew moze byc sobie bez
        szkody w termosie?
        moj gg - 947527
        magda
    • lemiwawa juź znalazłam w notesie namary:) 17.10.07, 19:20
      Już znalazłam w notesie numery do Ciebie. Zadzwonię jutro do Gdańska, spróbuję
      się też umówić do pediatry, bo pewnie w Gdańsku dr. zaleci przywieźć badania.I
      wieczorem zadzwonię do Ciebie. Serdeczne dzięki za Twoją propozycję. Mam też
      nadzieję, że dr. Lange zgodzi się, aby te próbki przywieźć, tym bardziej, że
      ostatnio w badaniach krwi wyszedł Mu podwyższony poziom monocytów, m.in taki
      poziom jest podwyższony przy nowotworach. Mam nadzieję, że w tych badaniach krwi
      jest pomyłka.
    • waldi Re: kolejna wiyta w Gdańsku 17.10.07, 21:37
      twuj synek ma pokrzywke na skurze czy w srodku odpisz
      • lemiwawa Re: kolejna wiyta w Gdańsku 17.10.07, 21:44
        na skórze
    • lemiwawa Serdeczne dzięki za Twoją propozycję 18.10.07, 19:29
      Jeszcze raz dziękuję serdecznie za propozycję przekazania przez Ciebie próbek
      krwi mojego synka. Tak jak rozmawiałyśmy telefonicznie, jednak jedziemy do dr.
      Lange na początku listopada.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka