mgren 17.10.07, 15:29 Hej! 30 października jedziemy do Gdańska. Mam propozycje dla Lemiwawy - jeśli chcesz możemy przekazać próbki krwi Twojego synka dla dr Lange. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemiwawa kontakt do Ciebie 17.10.07, 19:07 O jejku byłoby super. Ale najpierw muszę zadzwonić do tego Gdańska.Zrobię to w takim razie jutro. Ale też nie wiem czy co pół roku oni chcą robić to badanie? W związku z tym mam też prośbę, czy mogłabyś mi przesłać Twój numer na kom. i stacjonarny, bo niestety zgubiłam,a nam padł nam też komputer i historia na GG, więc nie mam do Ciebie kontaktu. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
mgren Re: kontakt do Ciebie 18.10.07, 15:34 Nie ma problemu, jakos to zgramy. Tak, wazne by Lange zaakceptowała taka forme przekazu probki krwi Twojego synka. Do Gdańska zgodnie z uzgodnieniem z dr mamy byc pomiędzy 9 a 12 30 października. Wyjedziemy tak jak poprzednio wczesnie rano /późno w nocy.../ Powinnismy wiec umówić sie na dzień wczesniej lub tego samego dnia przed naszym wyjazdem. Tylko pytani - jak dlugo krew moze byc sobie bez szkody w termosie? moj gg - 947527 magda Odpowiedz Link
lemiwawa juź znalazłam w notesie namary:) 17.10.07, 19:20 Już znalazłam w notesie numery do Ciebie. Zadzwonię jutro do Gdańska, spróbuję się też umówić do pediatry, bo pewnie w Gdańsku dr. zaleci przywieźć badania.I wieczorem zadzwonię do Ciebie. Serdeczne dzięki za Twoją propozycję. Mam też nadzieję, że dr. Lange zgodzi się, aby te próbki przywieźć, tym bardziej, że ostatnio w badaniach krwi wyszedł Mu podwyższony poziom monocytów, m.in taki poziom jest podwyższony przy nowotworach. Mam nadzieję, że w tych badaniach krwi jest pomyłka. Odpowiedz Link
waldi Re: kolejna wiyta w Gdańsku 17.10.07, 21:37 twuj synek ma pokrzywke na skurze czy w srodku odpisz Odpowiedz Link
lemiwawa Serdeczne dzięki za Twoją propozycję 18.10.07, 19:29 Jeszcze raz dziękuję serdecznie za propozycję przekazania przez Ciebie próbek krwi mojego synka. Tak jak rozmawiałyśmy telefonicznie, jednak jedziemy do dr. Lange na początku listopada. Odpowiedz Link