decoraliki 27.01.10, 15:00 Czy tylko u mnie coś się namieszało? agatkie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nianja Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:06 mąż mnie straszy od kilku dnie,że mi zablokuje :) wchodzę a tu nie ma :( już się przestraszyłam ale widzę, że to nie on :) Odpowiedz Link
lindgren Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:10 hehe, wiedziałam, że tu będziecie :) :) :) (mi też nie działa ) Odpowiedz Link
decoraliki Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:16 Ciekawe jak długo nie będzie... Odpowiedz Link
shishamaster Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:28 u mnie też kicha:(((((((((( neverendingstory;) Odpowiedz Link
dioneja Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:36 jak dobrze, ze jest Kawalek... wiadomo gdzie Was szukac ;P Odpowiedz Link
grazynajac Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:44 Co tu zrobić z wolnym czasem ;-))) gdy forum nie działa??? Odpowiedz Link
manika77 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:44 Sie o to samo własnie miałam pytać manika Odpowiedz Link
nianja Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 15:57 ja obiad już zrobiłam i podłogę umyłam :) Odpowiedz Link
macierzanka.asia Kawka i inne dziewczyny, którym mam zapłacić 27.01.10, 16:12 Zaklepałam Millie z kapokiem - Kawka, indio natur z wełną tonyia i nemhain -indio loden. Prosze o kontakt na maila gazetowego. Nie mam danych do przelewu:( Boję się, że chusty.info padną, jak ostatnio na kilka dni:( Odpowiedz Link
carolinecat Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 16:14 no i klops, a dzieć dzisiaj wyjątkowo współpracujący. OT - moja Zośka ma 13,5 miesiąca. wygląda na to, że dziś w ogóle w dzień nie pójdzie spać. zawsze spała mało, ale...czy to już koniec spania w dzień? :/ Odpowiedz Link
anmuszka Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 16:24 Mi tez nie działa. A od dzis po 3 przewie działa mi net. Odpowiedz Link
buggins Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 17:26 jak ja ci zazdroszcze... moja ma 7 miesiecy, a jak zlapie 1,5 godz dziennie drzemki to ja nie wiem co ze szczescia robic ze soba... Odpowiedz Link
kachna2001 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 16:21 hehhe, wreszcie mialam czas, zeby maseczke polozyc sobie na twarz i przebiec sie troche dla zdrowia ;) do zobaczenia dziewczyny pozniej ;) Odpowiedz Link
rzufig Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 16:38 tym razem dosć szybko wpadłam na to ze tu jesteście... :lol: buu! Odpowiedz Link
macierzanka.asia rzufig!!! 27.01.10, 16:47 rzufig!!! masz kontakt z tonyia? Chcę jej przelać pieniądze za tego naturka. Odpowiedz Link
rzufig Re: rzufig!!! 27.01.10, 16:54 nie mam Asiu, ale się nie stresuj, zrozumie, nie ma wyjścia ;) natur i tak dziś do Ciebie poleci, a tonya chyba tutaj jest więc niebawem pewno do Ciebie się odezwie. Odpowiedz Link
tonya macierzanka 27.01.10, 21:14 jestem Asiu jestem :) rzufik dobrze gada ;) nie przejmuj się - wyślę Ci info na gazetowego :) Odpowiedz Link
rzufig Re: macierzanka 27.01.10, 22:30 ale wiecie ze dzis tez zawiodłam?? jeju laseczki nie bijcie mnie nie spisałam adresu Sylvetty z priva gdzie te eotikonki?? :P Odpowiedz Link
miniunia62 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 16:39 wiedziałam ze Was tu znajde :) i otrzymam odpowiedz czy forum nie działa wcale czy tulko u mnie ;) Odpowiedz Link
miniunia62 AKACJA!! 27.01.10, 16:54 jestes tu?? a moze ktos ma jej adres?? muszę przesłac jej pieluche na wymiane .. i chciałabym dzisiaj ;/ Odpowiedz Link
czukczynska Re: AKACJA!! 27.01.10, 17:04 :) a ja myślałam,że to mój komp wariuje.Wiedziałam gdzie Was znajdę. Odpowiedz Link
paskowka1973 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 17:03 Jak zobaczyłam że chusty nie działają, od razu myślę: wszyscy już pewnie na kawałku:) Odpowiedz Link
roszpunkowo Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 17:13 Nio jakby mogło być inaczej hahah Odpowiedz Link
czana37 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 20:51 Noszszsz jasna doopa!Dzieć uśpiony ekspresowo,herbatka zaparzona, a chusty.info poszły się paść buuuuu...... Dobrze,że Was tu znalazłam:-))) Odpowiedz Link
visenna2 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 17:35 O, tak myślałam, że się tutaj koleżanki przeniosą ;) Odpowiedz Link
buggins Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 17:47 a jak dlugo tak bedzie? bo ja nowa jestem, ale sie uzaleznilam... wracam ze spacerku, a tutaj detox! i wez badz czlowieku spokojny :) Odpowiedz Link
joshima Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 18:40 No właśnie wydarłam przemocą mężowi modem a tu kiszka... Może trzeba coś pomóc to ja chętnie, jestem programistką. Odpowiedz Link
kasia.wska Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 18:44 no nie no, to już stanowczo za długo. tak czy siak - miło Was tu widzieć :D Odpowiedz Link
erithacus A czemu Was nie ma na Zakamarku? 27.01.10, 18:59 Tam jest taka fajna kawiarenka. I nie zaśmiecamy nikomu forum. A tam najwyżej Odynka nas pogoni ;) Odpowiedz Link
paskowka1973 Re: A czemu Was nie ma na Zakamarku? 27.01.10, 19:38 No właśnie zajrzałam tam, ale pustki... Odpowiedz Link
herpata Re: A czemu Was nie ma na Zakamarku? 27.01.10, 19:42 Och... a już myślałam że tylko u mnie coś się spieprzyło :D Dobra, nareperują i będzie chodzić :) Tylko nie mam gdzie się pochwalić że już mam moją supermiękką Grecję, przyszła, już suszy się w łazience a ja (że forum nie działa) to siedzę w łazience i się na nią gapię :D Przypomnę że porozsyłałam swoje chusty i zostałam z niczym, więc z biedy wiązałam się dziś w szalik ;) mamabasi Odpowiedz Link
karolinka251 Re: A czemu Was nie ma na Zakamarku? 27.01.10, 20:00 cześć dziewczyny :-)wiedziałam że będziecie Odpowiedz Link
ola_pio Re: A czemu Was nie ma na Zakamarku? 27.01.10, 20:15 Dziewczyny chodźcie na zakamarek bo musze troche ciuchów kupic :D skoro mamy teraz tyle wolnego czasu to mozna sie zająć biznesami :D Odpowiedz Link
pati291 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 20:38 Myślałam, że już bedzie dzialac. Dobrze, ze zdazylam namiary wyslac na testowa chuste:) Odpowiedz Link
uma76 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 20:50 no i nie ma wacusia :( mogę go sobie tylko wyobrażać... ehhhh... :D Odpowiedz Link
ulala.v Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:18 widzę, że nie tylko ja mam zespół odstawienia :D Odpowiedz Link
gavagai1 teoria spiskowa;) 27.01.10, 21:24 ja zaczynam podejrzewać, że Jazoo radziła się jakiegoś psychologa i wyłącza nam co jakiś czas forum, żebyśmy "wyszły z ciągu";-) Bo mam normalnie deja vu z tymi "symptomami odstawienia" i innymi "działają wam chusty info???" :D Odpowiedz Link
aj-a Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:34 wszyscy w domku chrapia komp po całodziennym(prawie) strajku naprawiony a tu...dalej nic i co ja mam już iść spac??? Odpowiedz Link
dordulka Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:36 Ja tylko fartuch do pracy wyprasuje i... ide spac:-) Mysza spi, M. na dyzurze, forum padło, na allegro dość kasy juz przepuściłam:-) Co robic? Odpowiedz Link
gavagai1 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:40 :) Forum padło, na All i tak siana nie ma, to w końcu coś naskrobię (od ponad miesiąca) na naszym blogu;-) Odpowiedz Link
dordulka Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:31 A tak się pochwalić chciałam, ze dotarł dziś do mnie mój osobisty egzemplarz fioletowego jedwanbego Japana... No to tu sie pochwalę:-) Odpowiedz Link
aj-a Jujama 27.01.10, 21:37 hej jesteś tu??? proszę cię napisz mi adres na gazetowego bo nie zapisałam a teraz nie mam jak ci wysłać chusty :( Odpowiedz Link
aj-a Re: Jujama 27.01.10, 21:37 mam nadzieję że dobrze napisałam nicka jak nie to przepraszam Odpowiedz Link
iska1 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:38 Ojej jak dobrze że jesteście! Kto wie ile to potrwa? Odpowiedz Link
czana37 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:38 Jestem kulka37 i jestem uzależniona!!!!!!!!Laski!Chodźcie na Zakamarek,bo usycham z tęsknoty za Wami.:-)))) Dordulka gratki!Piękna chusta. Odpowiedz Link
pchelka831 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 21:49 Ja myślałam ,że mój M. założył jakąś blokadę, bo nie mogę dostać się na chusty i na torebkowe Marta-li,a tu klops wali się wszystko. Odpowiedz Link
czana37 Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 22:06 No dobra dziewczynki!Już sobie pogadałyśmy,a teraz konkrety:kto wie,co się stało,a jeszcze lepiej kiedy się odstanie???? Jazzoooooooo help!:-))) Odpowiedz Link
jazzoo Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 22:28 Dobry wieczor dziewczyny. Ja dopiero nie dawno do domku wrocilam... Staramy sie naprawic jak szybko mozliwe. :) Odpowiedz Link
rzufig Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 22:36 ooo Aniu super :D ale wiesz, życie prywatne Adminostwa ważniejsze niz wielkie stado uzależnionych chustonoszek ;) wiec looooz :D a co się stało? mam nadzieję ze to nie atak hakera? czy innego wirusa? Odpowiedz Link
tumtum Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 22:49 rzufig napisała: > a co się stało? mam nadzieję ze to nie atak hakera? czy innego wirusa? Wygląda na to, że wrzucili nową wersję PHP na serwer, z którą soft forum nie jest kompatybilny anymore :/ Odpowiedz Link
macierzanka.asia rzufig 27.01.10, 23:18 Jeżeli zależy Ci na czasie i nie masz adresu Sylvetty, mogę Ci podać swój na gazetowego. Pamiętam Jej adres, ale nie znam nazwiska. Odpowiedz Link
tumtum Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 22:44 Mój M. znalazł odpowiedź na forum vbulletin tiny.pl/hmjhs Powodzenia jazzoo ! Odpowiedz Link
malamufka Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 23:00 Jazzoo, napraw proszę, napraw....!! bo nie możemy nad kampanią pracować! :'( Odpowiedz Link
yanettee Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 22:51 oooo mam Was, matko a ja sie bałam że to coś u mnie padło :D uffff.... jestem yanettee - jestem uzależniona Odpowiedz Link
beannshi Re: Działają Wam chusty.info? 27.01.10, 23:07 A juz myslalam ze to moj mąż :) A on i tak twierdzi, że po prostu ktorys z Waszych go ubiegl :) Ja ide spac. Mam nadzieje ze jutro juz forum wroci, bo tesknie za Wami :) Odpowiedz Link
eluni_a Re: Działają Wam chusty.info? 28.01.10, 00:01 Ja już widzę od 15 minut chusty..... ale jakie tam KRZACZYSKA :D hehehehe fajnie się rozjechało :D I powiem tak (powielę, po kilku z Was) - czuję brak.... robię się wściekła.... z byle powodu... Czyli to syndrom odstawienia... upsss.... Odpowiedz Link
wegielek Re: Działają Wam chusty.info? 28.01.10, 09:50 moje chusty.info sa niebieskie i w polowie nieczytelne. macie tez tak czy tylko u mnie cos nawala? Odpowiedz Link
lillyofthevally Re: Działają Wam chusty.info? 28.01.10, 09:53 taaa mam tak samo: wegielek napisała: > moje chusty.info sa niebieskie i w polowie nieczytelne. macie tez > tak czy tylko u mnie cos nawala? Odpowiedz Link
aliona.j Re: Działają Wam chusty.info? 28.01.10, 10:18 moje też niebieskie :( już się bałam, że tylko ja tak mam ;) Odpowiedz Link
joshima Re: Działają Wam chusty.info? 28.01.10, 11:54 U mnie podobnie i w zasadzie nie można powiedzieć, żeby działało. Wywala błędy przy wysyłaniu wiadomości. Nibu jest moja wiadomość, ale jej nie widać. W zależności od przeglądarki niektóre pod-fora widać albo nie. Obawiam się, że to jeszcze trochę potrwa nim wszystko wróci naprawdę do normy. Odpowiedz Link
ilonsa Re: Działają Wam chusty.info? 28.01.10, 10:29 U mnie nadal nie działa:( Udało mi się rano odebrać tylko jednego pw. Otwiera mi się strona główna a potem nic. Odpowiedz Link