Dodaj do ulubionych

Najtańsze godne zakupu nosidło ergonomiczne

08.10.16, 21:31
Witam,
Jak w tytule. Dodam, ze nie mam o nosidłach pojęcia bladego, ani o tkanych chustach.
Nosiłam Córę w elastyku, z tego co widzę dlugo, bo prawie 10 miesięcy. Ale ostatnio nam sie juz nie sprawdza i dopiero zaczynam zgłebiac temat.
Potrzebuję nosidła ergonomicznego lub tkanej chusty, czegoś w czym moglabym nosić siedzącego Malucha powyzej 8kg.
Ale zmiana padla nam w kiepskim finansowo momencie i jak najtansza opcja jest potrzebna, moze za pol roku uda się zmienic na cos porządniejszego, ale na razie bida.
A Cora obraziła sie ostatnio na wozek na amen.
Proszę, poradzcie strapionej matce bez pojecia w temacie.
Help!
Obserwuj wątek
    • madzia.lena81 Re: Najtańsze godne zakupu nosidło ergonomiczne 19.10.16, 11:21
      Hej, Ja nosilam sowja córke do 3 lat :) juz w takim wieku 2-3 to okazjonalnie,ae wczesniej naokraglo, mam do sprzedania dobre ergonomiczne na allegro,ale nie wiem czy dla Ciebie nie za drogo 320+wysylka, jestem z Otwocka, jakbys chcia moge sprzedac taniej,ale musialabys przyjechac ;) normalnie kosztuje ponad 400 zl, kupowalam w sklepie tublu, przez internet
    • hanti Re: Najtańsze godne zakupu nosidło ergonomiczne 28.10.16, 12:21
      nowe najtańsze almelle kosztuje ok 240 zł
    • kluska77 Re: Najtańsze godne zakupu nosidło ergonomiczne 06.11.16, 23:44
      Najtańsza jest Pentelka, chyba 100zł z hakiem. Używaliśmy dopóki dziecko nie wyrosło.
    • kusia_ma Re: Najtańsze godne zakupu nosidło ergonomiczne 18.04.21, 17:43
      Bardzo fajne i wygodne nosidła lub chusty ergonomiczne można spotkać tu www.carrylove.pl/ i naprawdę możesz je kupić za nie wielką cenę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka