wroba 13.08.07, 17:47 No no Mysia, aleś mnie zaskoczyła ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seala1 Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 17:56 wlasnie wczoraj zobaczylam....tez bylam zaskoczona. ciekawe jaka cena będzie;-) Odpowiedz Link
witbor Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 18:22 :D Nie dość, że nie mogę się zdecydować pomiędzy Hoppem a Girasolem, to teraz jeszcze i to... Odpowiedz Link
majarzeszow Re: Didimosy w chustomanii! 14.08.07, 10:54 witbor - bo ty z mojego forum grudniowek jestes :-) ja juz zdecydowana na Hoppa jestem, czekam do 20 sierpnia na dostawe :-) MAJA i Odpowiedz Link
anifloda Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 18:22 Bosko! :-)) Też czekam z niecierpliwością! Odpowiedz Link
mysia125 Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 21:11 To nie ostatnie niespodzianki na Chustomanii ;) jeszcze mam co nieco w zanadrzu. -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
andziulindzia Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 21:14 Bardzo fajnie, że będzie można w Polsce kupić didymosy :) Ja ma swój taki jeden typ wymarzony, ale i tak sobie pewnie nie kupię. A chciałam tylko na błąd mały zwrócić uwagę: w zakładce cennik masz Mysiu napisane: pleCZaczki. Odpowiedz Link
mysia125 andziulindzia 13.08.07, 21:19 a dzieki :) czasem jakas literowka sie przemknie, najczesciej zapomniany ogonek, bo oko me astygmatyczne czasem mimo soczewki zle zerka ;) -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 21:21 Ojej, ale fajne wiesci! Ja bardzo lubie didymosy, mam 4 i marze o nastepnych... Odpowiedz Link
kakot Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 21:30 już byś chociaż nie przyprawiała mnie o śmierć z zawiści... ;) Kurcze blade, no a taki piękny miałam argument, żeby jednakowoż NIE kupować didymosa: że w Polsce niedostępny i trzeba na uszach stawać, i oto argument mi diabli biorą... Aaaa co by tu sprzedać na allegro, żeby uskubać... Odpowiedz Link
lizzy9 Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 21:39 Ja mezowi to tak tlumacze: ze nie pale, nie pije, nie kupuje nowych torebek, w stare ciuchy sie mieszce, a didymosy to takie moje hobby... Odpowiedz Link
abepe Re: Didimosy w chustomanii! 13.08.07, 23:35 kakot napisała: Aaaa co by tu sprzedać na allegro, żeby uskubać... Ja na przykład mam do sprzedania turystyczne nosidło na stelażu:)) Odpowiedz Link
kakot Re: Didimosy w chustomanii! 14.08.07, 10:12 a widzisz, ja tego akurat nie sprzedam, bo używamy ku ogólnemu zadowoleniu, a nosidełka "Misio" nikt kupić nie chce :/ (czemu się uczciwie mówiąc nie dziwię). A didymos śnił mi się dziś przez całą noc... Odpowiedz Link
abepe Re: Didimosy w chustomanii! 14.08.07, 11:48 kakot napisała: > a widzisz, ja tego akurat nie sprzedam, bo używamy ku ogólnemu zadowoleniu, A jakie macie? Hmmmmm, a to można w ty nosić czy nie? (rozmawiamy o stelażowym, prawda?) Grześ trochę się w tym nosidle najeździł. Mąż powiedział, że jest mu obojętnie czy będzie Kacpra jak podrośnie nosił w nosidle czy w chuście. Więc mogę sprzedać:)) > A didymos śnił mi się dziś przez całą noc... A ja jeszcze becikowego i kasy na dziecko z ubezpieczenia nie odebrałam, hhehehhehe Odpowiedz Link
kakot Re: Didimosy w chustomanii! 14.08.07, 13:19 a dlaczego nie? oczywiście nie zupełnego malucha, musi bardzo dobrze siedzieć. Mamy jakies bardzo proste, bez zadnych bajerow, ale wygodne i skuteczne. Ja wole chuste i podaegi, ale M nosi w tym nosidle i oboje bardzo to lubia. A na cieplejsze dni to i ja je wyciagalam, bo daje przewiew po plecach. Odpowiedz Link
aniuki jeja ale wielki wybór chust się robi:) 13.08.07, 22:48 dobrze że ja mam dopiero jedną 'firmówkę' to będę miała z czego wybierać, jak kiedyś uzbieram na następną :D btw: Mysiu alez Twój syn to juz prawie dorosły facet :) jakos go widywałam na fotach w chuście przeważnie a tu kawał chłopaka zonk Odpowiedz Link
mysia125 Re: jeja ale wielki wybór chust się robi:) 14.08.07, 09:25 > Mysiu alez Twój syn to juz prawie dorosły facet :) > jakos go widywałam na fotach w chuście przeważnie > a tu kawał chłopaka No rozpacz bierze - dziecko uroslo i nie ma jak fot robic. Chyba sobie zrobimy kolejne i bedzie nosic bodziaka z napisem "Zrobili mnie tylko do zdjec" tudziez "Zarabiam na studia" ;) tak, wyrosl na dzielnego faceta - na przekor tym wszystkim, ktorzy mowia, ze chusta nie jest zdrowa;) Ale nie zegnamy sie definitywnie z noszeniem - gdy trzeba gdzies szybko i sprawnie sie przemiescic, wyciagamy szmate i niesiemy to nasze najslynniejsze chustowe dziecko w Polsce ;) -- Kasia & Felix & Chustomania www.kasiamarcin.com Odpowiedz Link
martina.15 Re: jeja ale wielki wybór chust się robi:) 14.08.07, 11:57 o matko, juz sie nie moge doczekac tego 20- sierpnia zeby sobie po polsku popatrzec i poczytac :) ale mi sie ubzdural Timbuktu i choc rozsadek mowi: stare dziecie masz, na co innego kase wydawaj- to chyba w pazdzierniku sobie sprawie bo nie wytrzymam!!! Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Didimosy w chustomanii! 14.08.07, 18:49 Mysiu, a ja nie mogę znależć na ich stronce koloru, o który mi chodzi. Widziałam raz kółkową pasiastą w seledynach, Simon bodajże. Będziesz takie miała długie? Odpowiedz Link
anifloda Re: Didimosy w chustomanii! 14.08.07, 19:57 Ta? didymos.de/shop-php/tuecher/detailseite.php?artnr=b-342 Odpowiedz Link
marzenia33 Re: Didimosy w chustomanii! 15.08.07, 10:04 O tak, ta! Dla mnie bomba! Będzie u Mysi? Odpowiedz Link
izapi A jaka różnica między DIDIMOS a HOPEDIZ???? 15.08.07, 17:57 Dopiero od niedawna jestem na forum i nie wiem czym te chusty się różnią?Mam Lulu,ale chce zakupic wiązana. Odpowiedz Link
izapi Znalazłam odpowiedz juz:) 15.08.07, 17:59 Sorki,ze wczesniej nie dosc wnikliwie szukałam:) Odpowiedz Link