agamamaani 06.09.07, 13:34 w Lolku chyba bo pogoda raczej się nie zapowiada? ja będę pewnie od 11 tej a koło 13-14 będziemy się zrywac na obiadek do babci :D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimma Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 13:51 ja! na 99% chyba ze cala noc spedze na usypianiu wojtsia Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 16:50 Ja będę, ale nie wiem w jakim składzie. A z Tobą Aga, czuję się osobiście umówiona :) Odpowiedz Link
ruszka77 Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 16:59 My będziemy i mamy nadzieję, że uda nam się pochwalić Maruyamą bo już jest w drodze :) Pozdrawiamy Agnieszka i Gosia Odpowiedz Link
hanti Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 18:04 będziemy w komplecie :) Odpowiedz Link
marta_nie_martka Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 20:21 Aga, u mnie jest teraz T2T, mówiłaś, że chcesz obejrzeć, ale nie masz dvd. Mogę wziąć w sobotę płytę i mini odtwarzacz dvd, i zrobimy sobie projekcję w Lolku, chcesz? Tylko czy damy radę jednocześnie patrzeć na dzieci :) Odpowiedz Link
agamamaani Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 20:25 JUŻ MAM DVD :) jak masz szanse to pls :) pożycz lub co :D Odpowiedz Link
klarasz Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 21:28 Ja niestety nie mogę. Będe sie szkolić w tym czasie w innych kwestiach. Co z MT który jest u mnie?. Moge wysłać komuś następmu lub do ruszki tylko nie wiem czy dojdzie na sobotę. A nawet bede blisko Pól ale bez szans na pojawienie się niestety :-( Odpowiedz Link
agamamaani Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 22:13 a jak blisko pól będziesz?? bo ja blisko rakowieckiej mieszkam więc mogę podejśc jak co :) albo puśc dalej - KTO CHCE MIĘTKA ILTHILONOWEGO?? Odpowiedz Link
lizzy9 Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 06.09.07, 23:59 Ja bede, ale tylko z Orlando, bo dwojka starszych nie bedzie mogla pewnie wygrzebac sie po kilku intensywnych dnia szkoly... Odpowiedz Link
grimma Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 07:19 ja chce. coprawda nie wiem co to jest mietka ale chce ;p Odpowiedz Link
grimma Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 07:48 juz wiem co to jest i chce:) Odpowiedz Link
agamamaani grimma/ Klarasz 07.09.07, 11:12 Grimma to się dogadaj z Klarasz - jakoś sobie podać możęcie tego MT na pewno :) Odpowiedz Link
klarasz Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 20:55 Bedę na Banacha ale raczej nie mam szans na wyjscie w trakcie zajęc więc odpada. Wyslę do nastepnej chętnej :-) Odpowiedz Link
zaisa Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 02:57 Nie, niestety. Mamy się ślubić i weselić, więc nie da rady. Odpowiedz Link
aaacapulco Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 06:50 może nam uda sie dotrzeć, choć nie na 100%. mam wielką ochotę popatrzeć na ruszkowego vatanaia. na fotkach jest piękny... Odpowiedz Link
ruszka77 Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 19:05 Już wiem, że najutro nie dotrze... Jakieś fatum czy co? Może za tydzień będę mogła się pochwalić Odpowiedz Link
ariana7 Re:może i my dołączymy 07.09.07, 09:15 całą 5 - jak mi się uda rodzinę zorganizować... Czy któraś ma chustę elastyczną. Przymierzyłabym chętnie... Odpowiedz Link
vailima Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 18:58 My tez bedziemy. To w koncu gdzie sie spotykamy: na placu zabaw od godz. 10, czy w Lolku od 11? Odpowiedz Link
agamamaani Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 20:39 raczej w Lolku - jak będzie ładnie to wczesniej będziemy na placu zabaw, ale raczej lepiej Lolek - tam tez jest min plac zabaw dla starszaków, kolorowanki za free, pyszna kawka :D Odpowiedz Link
yrden11 Re: czy w sobotę ktoś będzie na polach mokotowski 07.09.07, 22:36 Jak sie wygrzebiemy z poźno-sobotnim sniadankiem, to wpadniemy. Dawno juz nie bylami troche mi sie cni za tymi chustowymi spotkaniami. Nie na długo, bo później sa plany na doskonalenie sie w jeżdżeniu wózkiem w lesie Kabackim. Odpowiedz Link