Dodaj do ulubionych

DJ na wesele 2011

15.10.10, 08:46
Witam
Ostatnio doszłam do wniosku, że znalezienie dobrej kapeli na ślub graniczy z cudem (albo jak określił to mój narzeczony- z usunięciem krzyża spod pałacu :)) i postanowiliśmy postawić na dobrego DJ (mniejsze prawdopodobieństwo wycia do kotleta). Niestety znalezienie DJ jest zależne od opinii ludzi, którzy się dobrze przy nim bawili i dlatego pytam was internauci czy macie kogoś godnego polecenia na Lipiec 2011 (a nie 10 jak twierdzi mój fijanse :P)

Pozdrawiam i z góry dziękuję;

Agata
Obserwuj wątek
    • simka.ab Re: DJ na wesele 2011 16.10.10, 12:14
      Wydaje mi się że dobry zespół nigdy nie zastąpi DJ.
      Mima wszystko ja będę szukała kapeli, jeśli masz jeszcze czas możesz się rozejrzeć 12 grudnia na targach ślubnych w Hali Ludowej
    • barbara.sobol Re: DJ na wesele 2011 17.10.10, 21:32
      ja polecam dj pepik vel Sebastian Hucik , gra sper, był na nasyzm weselu w czerwcu rusza tłumy zawodowo, polecam bez dwóch zdań
      • larry_blanka Re: DJ na wesele 2011 18.10.10, 20:01
        Basiu, a jak wyglądały zabawy / kwestia prowadzenia wyżej wymienionego dj'a?
        • mr_x Re: DJ na wesele 2011 - Waldek Darłak 18.10.10, 23:09
          Waldek Darłak - polecam.

O terminy trzeba pewnie zapytać, ale zadowolenie gości gwarantowane :-)
    • pagaa Re: DJ na wesele 2011 21.10.10, 12:23
      my robiliśmy bardzo spontanicznie wesele, szybko i cudem znaleźliśmy wolnego DJ'a. był to DJ Franc, z czystym sumieniem polecam gorąco, jak coś to mam na niego namiary. spotkalismy się z nim, konkretny koleś, powiedzieliśmy mu jaki rodzaj muzyki chcemy żeby był, potem podesłałam mu krotką listę utowrów przykładowych i tyle. on sam świetnie wyczuł gości, tańczył nawet teściu, co mu się nigdy nie zdarza;) aha, podesłał nam też listę przykładowych zabaw, konkursów, wybraliśmy coś, coś dorzuciliśmy, nie było problemów. goscie bawili sie do bialego rana, zakwasy na drugi dzień mieliśmy wszyscy;) zabawiał gości, nie robił duzych przerw na jedzenie, jak jedlismy, to tez w tle leciała ciszej muzyka-spokojniejsza. goście zadowoleni, wspominają do tej pory, bo pierwszy raz przy DJ'u się bawili;) mi się podobało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka