Dodaj do ulubionych

Fotografia slubna - RATUNKU !!!!

19.11.12, 15:04
Pomozcie prosze! Od tygodnia przegladam internetowe galerie fotografow slubnych z Wroclawia i jestem zrozpaczona! wszedzie kroluje kicz i tandeta! Czy nikt juz nie potrafi zaproponowac czegos ciakawego i oryginalnego?? slabo mi sie juz robi kiedy ogladam kolejna galerie w ktorej królują tandetne ustawianki i tradycyjne ujęcia. Ktokolwiek slyszal, ktokolwiek wie... Help!!
Obserwuj wątek
    • callja Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 19.11.12, 18:16
      Ewentualne oferty proszę wysyłać wyłącznie na maila gazetowego!! Spam reklamowy zostanie, zgodnie z regulaminem forum, usunięty.
    • adela_jda Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 17.12.12, 19:34
      Witam
      Ja też proszę o namiary na fotografów i kamerzystów.
    • olawa24 Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 23.12.12, 13:56
      ale bezczelna reklama. Sugeruje poczytac regulami forum ( tego oraz przewodnika mlodej pary) i odlozyc pare zlotych na banery reklamowe w internecie, zamiast podszywac sie pod klientow, drodzy panstwo od limuzyn i apartow.
    • mr_x Re: Fotografia slubna 23.12.12, 21:32
      Bardzo słabo szukasz.
      We Wrocławiu masz wielu dobrych fotografów, którzy oferują wszystko co obecnie jest modne w fotografii. Są lepsi i gorsi, ale poziom fotografii ślubnej w Polsce (mówimy o osobach zajmujących się tematem na poważnie), jest naprawdę wysoki.
      Oryginalnie: sesja w Paryżu lub na Greckich wyspach, na jachcie, kąpiele w wodzie, crash the dress, sesja industrial, wnętrza, plenery, zamki, tamy ... wszystko jest dostępne. Do tego oczywiście wizaż na sesji.
      Liczysz się oczywiście z faktem, że prawdziwa oryginalność kosztuje i to naprawdę sporo?

W dzisiejszych czasach ludzie najczęściej poszukują dobrego lub bardzo dobrego produktu, w rozsądnej cenie. Ale naturalnie... kto bogatemu zabroni :-)

Problemem jest, że nie zdefiniowałaś oryginalności. Czego oczekujesz i poszukujesz?
      Oryginalny jest każdy człowiek sam w sobie i naprawdę dobry fotograf potrafi pokazać unikatowość postaci nawet na zwykłej pustej (lub zatłoczonej) drodze.

To tak jak ze szczęściem. Jak ktoś nie jest z kimś szczęśliwy w domu, to na Bali też nie będzie.
      • edeldreda85 Re: Fotografia slubna 19.02.13, 12:46
        Dobrze mówisz... a ostatnie zdanie to świetne podsumowanie :)
        Teraz fotografowie podróżują po całej Polsce - nie musisz się zamykać na tylko tych z Wroclawia.
        • czarna860 Re: Fotografia slubna 13.03.13, 12:36
          ODRADZAM wszystkim fotografów MAŁGORZATĘ I WITKA PROKOPOWICZ z Oławy VENUS FOTO ART.

Byli u mnie na ślubie, ponad pół roku temu i do tej pory nie dostałam od nich albumów ze zdjęciami oraz obiecanych plakatów, a pieniądze za usługę wzięli.
          Na ślubie i w plenerze byli bardzo mili i profesjonalni, ale po wszystkim kontakt ucichł. Pani Małgorzata już wiele razy mnie okłamywała że nasze albumy już są oddane do wywołania, a jak się okazało nigdy nie były. Kontakt ucichł nawet nie odbierają telefonów i najlepsze że teraz ukrywają się za granica.
          Gdybym wiedziała to nigdy bym ich nie wzięła na swój ślub, a pieniądze przepadły!!!!!!!
          • czarna860 Re: Fotografia slubna 02.09.13, 13:03
            Chciałam zmienic swoją opinie na temat firmy VENUS FOTO ART. Na początku były małe problemu ale kontakt z ta firmą się nawiązał i otrzymaliśmy przepięknie oprawioną foto książkę oraz ogromne zdjęcia na ścianę dla nas i dla rodziców.
      • tekjow10 Re: Fotografia slubna 10.10.13, 13:34
        Bardzo fajna odpowiedź
    • olawa24 Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 20.03.13, 15:39
      yourweddingday napisał(a): "Jestem uczciwym fotografem, płacę podatki i jest to moje podstawowe źródło dochodu".

... zapomniałem tylko dopisać, że nie stać mnie na normalną reklamę i dlatego naginam swą nieskazitelną uczciwość do mojej sytuacji ekonomicznej i mając w dupie regulamin forum sadzę darmowe reklamy. Taki to ze mnie super uczciwy i solidny fotograf...
    • olawa24 Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 20.03.13, 16:11
      "Wydaje mi się, że w regulaminie forum jest mowa u kulturze osobistej i poszanowaniu drugiego człowieka." - Jeżeli przeczytałbyś regulamin, to mógłbyś to stwierdzić z całą odpowiedzialnością. Przeczytałbyś tam również o zakazie reklamowania się za frajer.

"Nikogo nie obrażam, nikomu nie szkodzę" - Tylko Ci się wydaje. Obrażasz inteligencję moją i innych, myśląc naiwnie, że ukryjesz prawdziwe intencje towarzyszące Twoim wpisom. Nikomu nie szkodzisz? Zapytaj właścicieli forum, czy nie szkodzisz im umieszczając wbrew regulaminowi swoją reklamę bez uiszczenia odpowiedniej opłaty. Ja wiem, że może Cię nie stać, ale to nie usprawiedliwia złodziejskich praktyk - a wszystko to ( o ironio), z frazesami o uczciwości na ustach. Brawo!

"Biorąc pod uwagę prośbę Autorki postu, odpowiadam tylko jako fotograf" - my wykonywaliśmy tylko rozkazy ( tak mi się jakoś ta sentencja przypomniała)

• callja Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 20.03.13, 18:03
        Już ucięte i zablokowane co trzeba :)
        olawa24 słusznie zwróciła uwage, że to forum nie jest darmowym słupem ogłoszeniowym... Za nachalna reklamę przewidziano zresztą regulaminową karę - ban. I tyle w temacie ;)
    • dominikmocko Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 12.10.22, 16:24
      Hej! Tutaj: www.gdziewesele.pl/fotovideo/wroclaw/fotograf znajdziesz niejednego świetnego fotografa z Wrocławia :)
    • anna_bora Re: Fotografia slubna - RATUNKU !!!! 08.11.22, 19:54
      Ja korzystałam z kompleksowej oferty ProAction Fotografia i Film z Wrocławia. Super reportaż i teledysk ślubny! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka