majkabe3 24.11.12, 11:46 Pytanie, czy ktoś juz oglądał Pałac Brzezina i nową salę Oranżeria? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grudek.maly Re: Palac Brzezina 05.11.13, 19:24 podbijam temat. Czy ma ktoś jakieś doświadczenia zwłaszcza weselne w Brzezinie? Jak tam z jedzeniem? Podpowiedzcie :) Odpowiedz Link
joanna.krzepitowska Re: Palac Brzezina 08.12.13, 14:33 Byłam na weselu w lipcu, jedzenie na pewno świeże, bardzo dobre, nie widziałam tez by brakowało, z resztą sami nowożeńcy mówili, że jeszcze jedzenia zostało. Sama zastanawiam się nad organizacją wesela w pałacu, bo park, staw i sam pałac robi wrażenie. Ceny przystępne, dostałam trzy menu do wyboru, ale można zmieniać no i mają maszynę do prądu, gdyby ten zawiódł, a mnie na tym zależało. Jeśli któraś z was organizowała tam wesele proszę o szczegółowy opis, bo ja byłam tylko w roli gościa. Odpowiedz Link
minika29 Re: Palac Brzezina 12.01.14, 13:59 W ubiegłym roku na weselu którym byłam dużo osób się zatruło jedzeniem! Przestrzegam Was przed tym miejscem! Może teren ładny ale radze wam nie ryzykować! Odpowiedz Link
4patunia Re: Palac Brzezina 12.01.14, 19:40 Minika podaj termin, robiłam tam wesele, do dziś będę chwalić jedzenie jak i szczególnie niespotykaną miłą obsługę, polecenie dostałam od znajomych, moje zadowolenie odzwierciedlam odpowiedzią na głupie komentarze, które mają na celu dowartościowanie się "szaraków" lub złośliwość osób, których ambicje nie pozwalają na osiągnięcie czegoś więcej, dlatego wypisują takie bzdury. Z taką sytuacją miałam styczność w salonie kosmetycznym, który prowadziłam, kiedy po zwolnieniu pracownicy pojawiły się głupstwa na różnych forach, co ciekawe, że lokal w którym zatruli się ludzie dalej funkcjonuje i jest chwalony! Odpowiedz Link
kayo71 Re: Palac Brzezina 13.01.14, 19:07 Cała masa konkretów minika^^ Dobrze, że ludzie jeszcze myślą samodzielnie i potrafią odróżnić złośliwe 'przestrzeganie', od obiektywnej opinii ;) Miałam okazję być na imprezie i do dzisiaj chwalę sobie zupę zdaje się cytrynową! Nie smakowała mi wątróbka z sosem malinowym, bo w ogóle jej nie lubię;) Z ustaleniem menu nie ma problemu, siostra jest wegetarianką, o czym kuchnia nie była powiadomiona, jednak w krótkim czasie dostała danie główne przyrządzone specjalnie dla niej;) Odpowiedz Link
wedding07 Re: Palac Brzezina 20.04.15, 20:05 Ja zdecydowanie nie polecam Pałacu Brzezina! Chcieliśmy tam urządzić nasze wesele i dokonaliśmy już nawet wstępnej rezerwacji, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy - po przejściu do etapu umowy przedstawiciele Pałacu wykazali się totalnym brakiem profesjonalizmu, a nawet zwyczajnie próbowali nas oszukać...Szkoda..bo Pałac jest bardzo urokliwy Odpowiedz Link
kayo71 Re: Palac Brzezina 21.04.15, 17:30 co to znaczy oszukać w tym przypadku? post nie warty uwagi, po co wprowadzać ludzi w błąd..? Odpowiedz Link
qwerty1199 Re: Palac Brzezina 05.05.15, 18:00 My również byliśmy gośćmi w Pałacu Brzezina. Znajomi organizowali tam wesele i było fantastycznie. Pyszne dania, pięknie wystrojona sala, miła obsługa. Podobał nam się też park otaczający Pałac, gdzie można było pospacerować i zrobić zdjęcia z rodziną i znajomymi. Państwo Młodzi też byli zachwyceni miejscem, także jest godny polecenia! Odpowiedz Link
kasss23 Re: Palac Brzezina 06.05.15, 22:37 Właśnie szukam opinii na temat tego pałacu i bardzo się cieszę, że znalazłam ten wątek. Widzę, że Wasze wrażenia są pozytywne i to mnie cieszy. Z tego co znaleźliśmy w internecie, Pałac jest śliczny, perfekcyjny w każdym calu. Dobrze, że wspomnieliście o kuchni, bo to też jest ważne, aby naszym gościom smakowało. Wybieramy się niedługo do Brzeziny, aby obejrzeć obiekt. Mam nadzieję, że wizyta utwierdzi nas w naszym zdaniu. Odpowiedz Link
mis1512 Re: Palac Brzezina 26.09.15, 11:52 Zdecydowanie odradzam to miejsce totalny brak profesjonalizmu.Przybywszy 3min przed planowanym rozpoczęciem imprezy zostalem najzwyczajniej w świecie wyproszony na dwór! Ponieważ jak stwierdzono Panie kończą przygotowywać sale z tego co widziałem Panie przynosily pojedyncze butelki napojów? W sumie nie wiem w czym moja obecność mogla przeszkadzać. ZENADA! Na pierwsze danie ktorym byl letni niespecjalny rosol czekaliśmy godzinę! Na drugie szacun kolejne 45 min?? z taka powolnością nie spotkałem sie NIGDZIE a tanio przeciez w tym miejscu nie jest! Jedzenie srednie?? jedyna zaleta piękne miejsce i wnetrze Odpowiedz Link
palacbrzezina Re: Palac Brzezina 28.09.15, 15:51 Szanowny Panie, Dziękujemy za wyrażenie opinii na temat Pana wizyty w Pałacu. Jest nam niezmiernie przykro w związku z zaistniałą sytuacją i faktycznie miał Pan prawo poczuć się urażony, kiedy obsługa poprosiła Pana aby na chwilę opuścić Salę. Informuję, że poczyniliśmy odpowiednie kroki, eliminując tym samym powtórzenie się sytuacji w przyszłości. Jednocześnie nie możemy zgodzić się z Pana zarzutami odnośnie posiłków i czasu oczekiwania. Godzina wydania rosołu była ustalana odgórnie z Panią organizator spotkania i opóźnienie wynikało z faktu, iż czekaliśmy na przybycie wszystkich Gości. Jesteśmy pewni, że serwowane potrawy były ciepłe, natomiast z informacji jakie nasza obsługa uzyskała od uczestników również smaczne. Z wyrazami szacunku, Pałac Brzezina Odpowiedz Link
holidex Re: Palac Brzezina 08.03.16, 09:16 Witam, odświeżam temat. Zastanawiam się nad weselem w tym pałacu w tym roku. Proszę o szczere opinie, głównie jeśli chodzi o menu, czy jest smaczne i wystarczające. Znalazłam podzielone opinie i teraz sama już nie wiem ... dziękuję Odpowiedz Link