pablita
09.01.13, 09:54
Muszę to napisać ponieważ to co się dzieje wokół targów ślubnych we Wrocławiu przechodzi ludzkie pojęcie. Od jakiegoś czasu obserwuję tę żenadę i poziom mojego zniesmaczenia przeszedł wszelkie granice. Otóż targi we Wrocławiu organizują dwie konkurujące ze sobą firmy. Jedna to ogólnopolska firma specjalizująca się w tego rodzaju imprezach i to właśnie ona robi targi w Hali Stulecia. Te targi będą w najbliższą niedzielę – 13 stycznia. Druga to lokalna firma z Wrocławia – ona robi targi albo w Hali Orbita albo w tej Sali przy fontannie. Jak się pojawiły reklamy targów w Hali, to „ktoś” zaczął zdzierać billboardy. Powtarzało się to nagminnie a dziś jadąc do pracy rzuciły mi się w oczy pozaklejane daty – „ktoś” ponaklejał na dacie 13 stycznia kartki z dwudziestką – niby termin zmieniony a jak można sprawdzić na stronie organizatora zmieniony wcale nie jest ! Ja tam nie wiem, ale dla mnie jest oczywiste kto to robi bo tylko jedna firma ma w tym interes. To się w głowie nie mieści !!! Wolny rynek – tak, chamskie praktyki – nie ! Jak się chce wygrać z konkurencją to trzeba zrobić lepsze targi a nie zrywać plakaty i przyklejać fałszywe daty, to jest totalne buractwo ! Nie wierzę w to niestety ale marzy mi się, żeby firmy z branży ślubnej zarządziły totalny bojkot nieuczciwego „biznesmena” a MP zagłosowały „nogami”. No ale to tylko w amerykańskich filmach :(