Dodaj do ulubionych

SALA NA WESELE ok 300 osób

26.09.13, 00:48
Hej Kochani :) Poszukuję sale na ok 300 osób na wesele, które planujemy na za rok we wrześniu. Najlepiej, żeby było z zapleczem kuchennym. Kucharki mamy własne. Szukam i ciężko mi coś znaleźć ;/ Będę wdzięczna za pomoc
Obserwuj wątek
    • picassomgi Re: SALA NA WESELE ok 300 osób 26.09.13, 08:23
      IASE
      Stara Garbarnia
      Sala wielofunkcyjna przy Hali Stulecia
      Być może Haston tyle zmieści ale tam z własnymi kucharkami może być problem, w Garbarni zresztą też.

I jeśli chodzi o miasto Wrocław to to chyba wszystko ... chyba że jakiś klub
      • justynamyszka Re: SALA NA WESELE ok 300 osób 26.09.13, 12:27
        Dzwoniłam tam i lipa;/ W IASE to nie mają kuchni i nie robią wesel, a do starej garbarni i hastona to niestety z ich cateringiem ;/ Zaprosilibyśmy mniej osob, ale niestety rodzina najbliższa chłopaka jest ogromna i za osobę wychodzi za dużo ;/ Nie wiem szukam dalej, tak naprawdę to może być rozpadająca się sala duża, zawsze można ją ozdobić tak, że nie będzie tego widać...
    • justynamyszka Re: SALA NA WESELE ok 300 osób 30.09.13, 11:23
      Szukamy dalej... Jak coś znajdziemy to się okazuje, że kuchni nie ma, albo coś tam jest nie tak ;/ Mam nadzieję, że wkrótce się znajdzie sala :) A ta dekoracja światłem to też dobry pomysł, ale jeszcze niestety sali nie mamy :(
    • pablita Re: SALA NA WESELE ok 300 osób 10.10.13, 17:46
      A nie potrzebujecie betoniarki ? Betoniarkę mogę Wam tanio wynająć na prawdę dobrą ! :P
      • tekjow10 Re: SALA NA WESELE ok 300 osób 10.10.13, 18:56
        pablita napisała:

> A nie potrzebujecie betoniarki ? Betoniarkę mogę Wam tanio wynająć na prawdę do
        > brą ! :P
        E....po co im betoniarka? A tak na marginesie, naprawdę , naprawdę piszemy razem.
    • dominikmocko Re: SALA NA WESELE ok 300 osób 12.10.22, 16:23
      Hej! Na www.gdziewesele.pl/wroclaw znajdziesz mnóstwo sal weselnych. Na pewno któraś przypadnie Ci do gustu :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka