Dodaj do ulubionych

Pilnie sprzedam piękną, koronkową suknię ślubną

29.11.13, 11:56
Mam do sprzedania suknię ślubną z koronki projektu Amy Love z 2013 roku – model Alyshia.

Suknia w kolorze ivory ( jasna śmietanka) w rozmiarze 38 ( na wzrost 175-180 cm) posiada tren i halkę na kole.
Wraz z suknią – w komplecie – do sprzedania jest koronkowe bolerko, satynowy pas i welon z gładkiego tiulu.

Suknia jest po dokładnym czyszczeniu chemicznym i prasowaniu - nie ma żadnych ubytków ( bez sesji zdjęciowej w plenerze).

Pierwotna wartość sukni + dodatki wyniosła 4 200 zł.
Obecnie oferta sprzedaży całego kompletu to 2 000 zł ( do negocjacji).

Suknia jest do obejrzenia we Lwówku Śląskim lub we Wrocławiu.
W razie zainteresowania ofertą, zachęcam do kontaktu. Ania
Obserwuj wątek
    • kl89 Re: Pilnie sprzedam piękną, koronkową suknię ślub 10.02.14, 09:07
      Witam, czy ogłoszenie dot. sprzedaży sukni jest nadal aktualne? Jestem zainteresowana kupnem.
    • annalo1 Re: Pilnie sprzedam piękną, koronkową suknię ślub 10.02.14, 09:20
      Oczywiście, ogłoszenie jest nadal aktualne, a suknia czeka na Szczęśliwą Użytkowniczkę;)
      Jeśli jest Pani zainteresowana zakupem to jak najbardziej zachęcam. Tym bardziej, że suknia wygląda jak nowa!
      Jeśli chciałaby Pani pomierzyć suknię razem z dodatkami, możemy się umówić na jakiś konkretny termin.
      Pozdrawiam
      • kl89 Re: Pilnie sprzedam piękną, koronkową suknię ślub 10.02.14, 09:27
        Super:) A czy byłoby możliwe przymierzenie sukienki we Wrocławiu jeszcze w tym tygodniu?
        • annalo1 Re: Pilnie sprzedam piękną, koronkową suknię ślub 10.02.14, 09:46
          A czy mogłaby Pani poczekać do końca lutego, bo niestety nie będzie mnie we Wrocku. Wyjeżdżam na 2 tygodnie. Mogłybyśmy się umówić na np. 03.03. Musiałabym jeszcze przewieźć suknię do Wrocławia, ze Lwówka Śląskiego.
          Co Pani na to?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka