antoninanina 12.01.14, 14:08 Macie jakieś sprawdzone miejsca, gdzie można zorganizować dobre wesele? Chcemy jeszcze w tym roku jak się uda wsiąść ślub. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korali1 Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 04.02.14, 15:56 Chciałabym zorganizować wesele w os Pod Dębem w Wójtowicach widziałam, że mają jeszcze wolne terminy na ten rok. Czy ktoś był albo robiła tam wesele i może cos powiedzieć na temat tego miejsca? Odpowiedz Link
aldonasarn Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 21.08.14, 17:31 Witam. Też przyłączam się do wątku. Planuję wesele we Wrocławiu na maj 2016r. Chętnie zbieram Wasze propozycje. Jeszcze nie mamy sali zarezerwowanej. Oglądaliśmy kilka, ale szukamy dalej. Odpowiedz Link
korali1 Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 21.08.14, 18:31 Już od kilku osób słyszałam, że bardzo fajne wesela organizuje Wodnik Na Grobli Odpowiedz Link
aldonasarn Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 22.08.14, 12:55 Szukam czegoś w innym stylu, Wodnik nie ma chyba altany, ani ogrodu obok sali? Mi się marzy ślub w altanie albo nawet wesele w plenerze. Odpowiedz Link
mysza2102 Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 29.03.15, 21:32 Ja chce brać ślub w 2016 roku i szukam samej sali gdzie będe mieć swoje kucharki we wrocławiu i okolicach czy może ktoś mi pomuc :-) Odpowiedz Link
pablita Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 08.12.15, 08:32 To musisz pytać w jakichś OSP, jest tego sporo. Odpowiedz Link
dominikmocko Re: Gdzie wesele Wrocław okolice 26.09.22, 13:21 Na pewno na www.gdziewesele.pl/wroclaw znajdziesz niejedno świetne miejsce na wesele w Wrocławiu :) Odpowiedz Link