Dodaj do ulubionych

Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o opinie

18.02.14, 11:59
Witam,

Interesuja mnie opinie dotyczacze firmy Weddmedia z Wroclawia- szczegolnie uslug foto.
Na stronie zdjecia sa bardzo 'zywe', widocznie nie poddane nawet najmniejszej obrobce i zastanawiam sie czy wynika to ze 'stylu' fotografa lub wymagan klientow, czy moze z czego innego...

Osobiscie uwazam ze fotograf ma niezle oko, i potrafi wylapac naturalne momenty, jednak chcialabym kogos kto bedzie potrafil sie dopasowac do naszych oczekiwan.

Czy ktos z Was mial stycznosc z Weddmedia?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • comapiernikdowiatraka Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 24.03.14, 15:43
      To jeszcze raz ja- podbijam
    • yellow.spot Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 15.06.14, 15:49
      Unikaj jak ognia weddmedia.
      Korzystałam z ich usług w zakresie filmowania ślubu i wesela.
      To był bardzo zły wybór:/
      • boomshanka88 Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 24.06.14, 09:51
        Hej, mogłabyś powiedzieć coś więcej? Albo napisać maila co było nie tak? Bo zastanawiam się nad tą firmą i mam im dać znać do przyszłego poniedziałku czy się na nich zdecyduję. Więc będę baaaardzo wdzięczna za inormacje! :)
        Pozdrawiam!
        • dominikasse Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 27.06.14, 11:00
          my jesteśmy zadowoleni z weddmedia jak i weddphotography, poszukaj więcej opinii na ich blogu albo innych portalach zwiazanych z branza slubna jak przewodnik młodej pary
          • boomshanka88 Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 02.07.14, 15:30
            Tak czytałam inne opinie, ale byłam na spotkaniu z firmą weddmedia i powiem szczerze, że niestety przedstawiciel nie zrobił na mnie dobrego wrażenia: nie uśmiechał się, nie miał pojęcia o tym co to np. libdud, zbeształ mnie, gdy zapytałam się o to, czy posiadają slider, bo jak mogłam nie zauważyć jego użycia na początku filmu... I o ile filmy są bardzo profesjonalne to boję się, że poprzez niemiłą aparycję tego Pana ciężko nam będzie razem współpracować...
            • yellow.spot Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 09.07.14, 07:29
              Cześć,
              przepraszam że dopiero dziś odpisuję.
              Materiał, który przygotował p.Artur pozbawiony był przysięgi mojego męża... dla pana Artura, nie był to żaden problem. Uslyszałam od Niego "przecieź to tylko pare sekund".
              Pan Artur tłumaczył ze zawiódł sprzęt i przysięga nie została sfilmowana. Naprawdę szczerze odradzam
              • boomshanka88 Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 09.07.14, 09:48
                Bardzo dziękuję za odpowiedź! Więc szukam dalej :)
                I przykro mi, że niestety w Waszym przypadku tak wyszło...
                Pozdrawiam!
                • yellow.spot Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 09.07.14, 20:10
                  No cóż, tak czasem bywa. Na szczęście cała reszta się udała:)
                  Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia;)
    • kasi.aem Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 03.07.14, 21:15
      potrzebujemy jeszcze fotografa bo akurat w tej firmie nasz termin byl juz zajety niestety;/... jak macie jakies namiary to prosze o kontakt
    • puma166 Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 18.10.14, 12:56
      Milesmy okazje korzystac z ich uslug na wlasmym weselu.... absolunie NIE polecam!!! Są oni bardzo nierzetelni. Pod żadnym pozorem nie decydujcie się na ich usługi, zwłaszcza jeśli mają one dotyczyć fotografii ślubnej.
      • ramzej2001 Re: Weddmedia Weddphotography Wroclaw- prosze o o 20.10.14, 14:19
        my mielismy weddmedia film i jestesmy MEGA zadowoleni z rezultatow, film na poziomie i cena nie droga, co do zdjec to nie wiemy, bo mielismy fotografa Pana Kawczyńskiego i jego też baardzo polecamy !!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka