Dodaj do ulubionych

Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Obornik

18.05.15, 11:34
Cześć

Czy byłyście/byliście na weselach w okolicy Brzegu Dolnego, Wołowa, Obornik Śląskich na weselu i możecie polecić jakieś miłe miejsce z dobrym jedzeniem? Obecnie jesteśmy na etapie poszukiwania sali, czy któraś z Was wie coś o Pęgowie? Chodzi mi o restaurację Perła w ośrodku wypoczynkowym - nie mogę znaleźć żadnych opinii w internecie
Z gory dziękuję za wszystkie podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • picassomgi Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 18.05.15, 18:17
      Sala Wiwat w Wołowie, miejsce fajne, jedzenie dobre niestety obsługa już mniej. W Obornikach są ze dwa miejsca, a jak masz duży budżet: Pałac Brzeźno - tam jedzenie nie jest dobre, jest GENIALNE :)
      • madzikusdwa Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 08:36
        Dziękuję za sugestie :) wezmę pod uwagę. Czy ta sala w Wołowie to teraz czasem nie zmieniła nazwy na Nova? To to samo?
        • picassomgi Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 10:23
          Tak, to ta sama. Pewnie się zmienił właściciel.
          • madzikusdwa Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 10:47
            OK, dzięki - byliśmy tam na weselu w październiku i w sumie było ok :)
            • picassomgi Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 11:01
              A którego ??? :)
              • madzikusdwa Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 11:21
                11stego :)
                • after6 Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 11:23
                  To byliśmy na tym samym :)
                  • madzikusdwa Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 11:30
                    After6 U Michaliny i Damiana ? :) fajne wesele - tylko ta sala ma te kolumny i to mi troszkę przeszkadza ;)
                    • picassomgi Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 11:34
                      Sorry, nie wylogowałem się z innego konta, tak u Michaliny i Damiana. Nam się też podobało ale rzeczywiście sala jest ustawiona jakby w poprzek, scena na dłuższej ścianie a stoły po bokach, trochę to psuje.

A hotel Trzebnica ? Czy za daleko ?
                      • madzikusdwa Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 19.05.15, 11:43
                        no właśnie.
                        Hotel Trzebnica mówisz? obczaimy. Chociaż takie miejsca pewnie sobie sporo liczą za osobę :)
                        Nam się podoba otoczenie tej sali w Pęgowie, ale nic nie można na ich temat znaleźć w internecie. No zobaczymy - w zasadzie na razie tak wstępnie się rozglądamy po okolicy - bo jeszcze trochę czasu jest :) Dzięki za podpowiedzi i pozdrawiam serdecznie
    • dominikmocko Re: Wesele w okolicach Brzegu dolnego, Wołowa, Ob 12.10.22, 16:16
      Hej. Na www.gdziewesele.pl/ znajdziesz wiele świetnych miejsc na zorganizowanie wesela. Koniecznie zerknij :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka