inkageo 05.05.07, 13:39 Był wątek o naszych sukniach, więc żeby było sprawiedliwie to proponuję konkurencyjny;) Co będą mieli na sobie, jakie kolory i styl?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 05.05.07, 17:12 Najchętniej bym Wam zdjęcia pokazała, ale mój P się nie godzi ;) Na cywilny będzie miał granatowy garnitur w prążki, do tego pistacjową koszulę i takiż krawat.Garnitur jest mocno granatowy, więc takie zestawienie kolorystyczne nie razi, wręcz przeciwnie :) A do kościoła i na wesele smoking, o czym już wielokrotnie pisałam ;) z bordową muchą i pasem. Ciekawa jestem, jak u Was? Odpowiedz Link
inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 05.05.07, 18:00 Może mnie nie ukatrupi;) img523.imageshack.us/my.php?image=zara1bl0.jpg Krawat i koszula są przypadkowe:) Garnitur jest w rzeczywistości bardzo ciemno brązowy. Odpowiedz Link
promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 06.05.07, 01:08 Jak te zdjęcia przekłamują... po nich bym powiedziała, że jest granatowy i bym sobie rękę dała za to uciąć :) Jaki będzie krawat i koszula? Inka, przesłałam Ci na gazetowego zdjęcie garnituru mojego Narzeczonego Odpowiedz Link
inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 06.05.07, 11:52 Dzięki:) Koszula będzie kremowa, a krawat chyba dopasowany do bukietu:) Odpowiedz Link
dzidzia101 Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 17:45 Dziewczyny pomozcie! Nie mam jeszcze koncepcji co do stroju mojego mezczyzny. Moja sukienka bedzie ecru (bardzo jasne) ze zlotymi aplikacjami na gorsecie. Macie jakis salon godny polecenia z dobra obsluga ktora potrafi doradzic? czekam na rady od Was. Odpowiedz Link
inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 17:46 A jaką ma budowę narzeczony? Z niektórymi rozmiarami jest bardzo ciężko.. Odpowiedz Link
dzidzia101 Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 17:59 Problem jest w tym ze jest troszke nizszy ode mnie i potrzebuje czegos co go "wydluzy". Nie znam dokladnie jego wymiarow bo jeszcze nie kupowal garnituru. Odpowiedz Link
inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 18:37 Garnitury w większości salonów zaczynają się od wzrostu 170 cm i są na min 96 cm w klatce piersiowej. My kupiliśmy w zarze bo narzeczony jest szczuplejszy.. Odpowiedz Link
promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 10:28 Jeśli chcesz go "wydłużyć", to może prążki? I przede wszystkim powinien być dopasowany, żeby spodnie miały krój bliżej ciała. Vistula takie szyje. Najlepiej pochodźcie po tych nowych galeriach. Alebo do Outlet Factory jedźcie, myślę, że coś znajdziecie Odpowiedz Link
promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 10:29 A, zapomniałam jeszcze o butach. Niektóre mają nieco wyższy obcas niż inne, zwróćcie na to uwagę :) Odpowiedz Link
kartynka Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 18:28 Czesc Inka:-) Jak tam Ci sie uklada? U nas OK chociaz teraz juz koncowka przed przyjazdem do Polski wiec wszystko zalatwiam na raz:-) Chcialam sie zapytac, gdzie we Wroclawiu wypatrzylas kremowa koszule??? Bo wierzyc sie nie chce, ale szukamy juz od dwoch tygodni w Anglii i bez powodzenia:-( Jedna mamy, ale moze znalzloby sie cos lepszego? Moj N. chce 100% raw cotton (czyli surowej bawelny???) no i koniecznie na spinki. Wazne zeby ten krem byl wlasnie delikatne ecru (jak moja suknia), smietanka, a nie bez/zolty a takie niestety tylko sa tutaj dostepne:-( Doradz cos prosze! Odpowiedz Link
inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 18:42 Hej:) Idealną koszulę wypatrzyliśmy w Galerii Dominikańskiej w Van Graafie, ale marki nie pamiętam:/ Jest tam duży wybór, porządne firmy i są koszule do mierzenia, a to duży plus bo w sumie rozmiar rozmiarowi nie równy! Ja miałam ze sobą materiał z sukienki, słynne ivory i odcień był idealny! Nie kupiliśmy jej jeszcze, bo to był pierwszy sklep i narzeczony chciał się rozejrzeć, ale musimy tam wrócić;) Nie zwróciłam uwagi na guziki/spinki.. W każdym razie warto tam zajrzeć:) Ja szoruję nigdy nie myte podłogi bo siostra z mężem dzisiaj przylatują z wizytą z Anglii i mamy generalne porządki;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kartynka Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 20:32 Dzieki Inka! Jak zawsze jestes nieoceniona! SUper! Pewnie sie tam przejdziemy jak bedziemy w hotleu sprawy dopinac! Udanej wizyty siostry zycze! POzdrowionka! Odpowiedz Link