Dodaj do ulubionych

>>Stroje ślubne naszych narzeczonych<<

05.05.07, 13:39
Był wątek o naszych sukniach, więc żeby było sprawiedliwie to proponuję
konkurencyjny;) Co będą mieli na sobie, jakie kolory i styl?:)
Obserwuj wątek
    • promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 05.05.07, 17:12
      Najchętniej bym Wam zdjęcia pokazała, ale mój P się nie godzi ;)

Na cywilny będzie miał granatowy garnitur w prążki, do tego pistacjową koszulę i
      takiż krawat.Garnitur jest mocno granatowy, więc takie zestawienie kolorystyczne
      nie razi, wręcz przeciwnie :)

A do kościoła i na wesele smoking, o czym już wielokrotnie pisałam ;) z bordową
      muchą i pasem.

Ciekawa jestem, jak u Was?
    • inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 05.05.07, 18:00
      Może mnie nie ukatrupi;)
      img523.imageshack.us/my.php?image=zara1bl0.jpg
      Krawat i koszula są przypadkowe:) Garnitur jest w rzeczywistości bardzo ciemno
      brązowy.
      • promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 06.05.07, 01:08
        Jak te zdjęcia przekłamują... po nich bym powiedziała, że jest granatowy i bym
        sobie rękę dała za to uciąć :) Jaki będzie krawat i koszula?
        Inka, przesłałam Ci na gazetowego zdjęcie garnituru mojego Narzeczonego
        • inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 06.05.07, 11:52
          Dzięki:) Koszula będzie kremowa, a krawat chyba dopasowany do bukietu:)
          • dzidzia101 Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 17:45
            Dziewczyny pomozcie! Nie mam jeszcze koncepcji co do stroju mojego mezczyzny. Moja sukienka
            bedzie ecru (bardzo jasne) ze zlotymi aplikacjami na gorsecie. Macie jakis salon godny polecenia z
            dobra obsluga ktora potrafi doradzic? czekam na rady od Was.
            • inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 17:46
              A jaką ma budowę narzeczony? Z niektórymi rozmiarami jest bardzo ciężko..
              • dzidzia101 Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 17:59
                Problem jest w tym ze jest troszke nizszy ode mnie i potrzebuje czegos co go "wydluzy". Nie znam
                dokladnie jego wymiarow bo jeszcze nie kupowal garnituru.
                • inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 15.05.07, 18:37
                  Garnitury w większości salonów zaczynają się od wzrostu 170 cm i są na min 96
                  cm w klatce piersiowej. My kupiliśmy w zarze bo narzeczony jest szczuplejszy..
                • promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 10:28
                  Jeśli chcesz go "wydłużyć", to może prążki? I przede wszystkim powinien być
                  dopasowany, żeby spodnie miały krój bliżej ciała. Vistula takie szyje. Najlepiej
                  pochodźcie po tych nowych galeriach. Alebo do Outlet Factory jedźcie, myślę, że
                  coś znajdziecie
                  • promyczek_k Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 10:29
                    A, zapomniałam jeszcze o butach. Niektóre mają nieco wyższy obcas niż inne,
                    zwróćcie na to uwagę :)
          • kartynka Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 18:28
            Czesc Inka:-)

Jak tam Ci sie uklada? U nas OK chociaz teraz juz koncowka przed przyjazdem do
            Polski wiec wszystko zalatwiam na raz:-) Chcialam sie zapytac, gdzie we
            Wroclawiu wypatrzylas kremowa koszule??? Bo wierzyc sie nie chce, ale szukamy
            juz od dwoch tygodni w Anglii i bez powodzenia:-( Jedna mamy, ale moze
            znalzloby sie cos lepszego? Moj N. chce 100% raw cotton (czyli surowej
            bawelny???) no i koniecznie na spinki. Wazne zeby ten krem byl wlasnie
            delikatne ecru (jak moja suknia), smietanka, a nie bez/zolty a takie niestety
            tylko sa tutaj dostepne:-( Doradz cos prosze!
            • inkageo Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 18:42
              Hej:)
              Idealną koszulę wypatrzyliśmy w Galerii Dominikańskiej w Van Graafie, ale marki
              nie pamiętam:/ Jest tam duży wybór, porządne firmy i są koszule do mierzenia, a
              to duży plus bo w sumie rozmiar rozmiarowi nie równy! Ja miałam ze sobą
              materiał z sukienki, słynne ivory i odcień był idealny! Nie kupiliśmy jej
              jeszcze, bo to był pierwszy sklep i narzeczony chciał się rozejrzeć, ale musimy
              tam wrócić;) Nie zwróciłam uwagi na guziki/spinki.. W każdym razie warto tam
              zajrzeć:) Ja szoruję nigdy nie myte podłogi bo siostra z mężem dzisiaj
              przylatują z wizytą z Anglii i mamy generalne porządki;)
              Pozdrawiam:)
              • kartynka Re: >>Stroje ślubne naszych narzeczonych& 16.05.07, 20:32
                Dzieki Inka!
                Jak zawsze jestes nieoceniona! SUper! Pewnie sie tam przejdziemy jak bedziemy w
                hotleu sprawy dopinac!
                Udanej wizyty siostry zycze! POzdrowionka!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka