Dodaj do ulubionych

Czynicie jakieś plany na przyszły rok?

05.12.11, 22:44
Otoz już powzialem dość poważne wobec mnie plany na 2012!
Będę sie uczył!
Podobno nigdy nie jest za późno, by próbować...
nauczyć sie czegoś.
Obserwuj wątek
    • alex-0_0 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 12:10
      Hmmmmm .... a co ja moge postanowić? Że się wyśpię?

p.s.
      badania naukowe dowodzą, że generalnie z postanowień noworocznych gówno wychodzi
      • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 12:45
        No to zobaczymy.
        Ostatnio moje marzenia postanowienia raczej realizowałem.
        Nawet dość takie powiedzmy wymagajace.

Teraz tez mam wzgledem siebie powazne i trudne,
        troche zalezy to niestety nie ode mnie, bo od stanu finansowego...
        a konkretnie odzyskania długów, ale moze sie uda.

Przyznam, ze do niedawna nie robiłem postanowien raczej nie chcac
        potem miec wobec siebie jakis żalów... szczególnie takich powaznych.
        Ale po zrealizowaniu wyprawy życia, dośc duzym kosztem - teraz czas na pasje zycia,
        a wiec do nauki i pracy nad sobą!
        W 2012 roku - TAK MI DOPOMÓŻ...
        • 0kto Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 17:02
          Czego chcesz się uczyć? Umieram z ciekawości smile
          • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 17:50
            Trzeba w koncu realizować swoje pasje.
            Stało sie - właśnie sie zapisałem.
            • alex-0_0 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 19:16
              No i stało się!

Adek zapisał się do szkoły uwodzenia smile
              • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 19:26
                Zaczynam od prostszym kursie... podrywania.
                Potem dopiero mysle o studium uwodzenia, a ostatecznie beda studia kamasutry.
                Taki mam plan.
                • tikki Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 21:27
                  No, znając Twoje sposoby podrywania to to pewnie kurs tańca jest...

Co do pytania - to owszem, planuję, i to sporo. Po pierwsze ...., po drugie...., po trzecie...., w dodatku jeszcze ..., ale to wszystko bedzie możliwe kiedy.... .
                  Nic więcej napisać nie mogę, bo kiedy napiszę, to nie wyjdzie, wiem z doświadczenia.

Być może nie wychodziło z innych powodów, ale łatwiej zwalić na zapeszeniesmile.
                  • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 07.12.11, 22:31
                    Stosuje zupełnie inna technike i to działa.
                    Mianowicie, przy poprzednim duzym przedsiewzieciu wszystkim powiedziałem,
                    a potem głupio sie było wycofac, choc człowiek - dosłownie padał na pysk...
                    głupio było powiedziec potem, ze nie dałem rady.

Teraz podobnie - wszystkim mówie, zeby wiedzieli...
                    wiem, ze wiedza i teraz nie moge sie wycofac.
                    Dla mojego dobra.

To działa.
                    • alex-0_0 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 12:11
                      Jak WSZYSTKIM?
                      Nam nie powiedziałeś .... miś!
                      • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 23:27
                        Akurat Ty wiedziałam i mam nawet sznurek...
                        ale nie zapleciony w plecionke...
                        • alex-0_0 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 09.12.11, 11:22
                          andreas.007 napisał:

> Akurat Ty wiedziałam i mam nawet sznurek...
                          > ale nie zapleciony w plecionke...

ożesz! Świnia!
                    • tikki Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 15:28
                      wszystkim mówie, zeby wiedzieli...
                      > wiem, ze wiedza i teraz nie moge sie wycofac.

Niee, nie działa. Za mało się przejmuję tym, co ludzie pomyślą, żeby miało skutek (pozytywny wpływ starzenia się...).
                      • 0kto Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 16:43
                        ja mam jeszcze inaczej
                        zanim kiwnę palcem, zastanawiam się, czy dam radę - cokolwiek to znaczy;
                        i jak uznam, że dam, to daję, a jak nie, to sobie głowy nie zawracam, w ten sposób unikam falstartów
                        /co też uważam za objaw dojrzałości smile/
                        • exman Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 17:43
                          w tym roku, cokolwiek jednak za późno, stwierdziłem, że plany to podstawa i w Sylwestra obiecam sobie parę takich jednych.
                          • metaxxa1 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 20:51
                            w przyszłym roku koniec świata, więc olewam to
                            • tikki Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 08.12.11, 22:27
                              Zaraz tam koniec świata - Majom się kartki w kalendarzu skończyły, i tyle.

No chyba żeby Polska mistrzostwa wygrała, to co innego smile.
                              • exman Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 09.12.11, 15:04
                                jak wygra, zapraszam was wszystkich do kotłowni na duże conieco smile
                                • piernicyna Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 10.12.11, 22:27

smile a na końcu świata jest pięknie
                                  • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 31.12.11, 12:16
                                    Zapowiadam koniec swiata na 21.12.2112!!!!
                                    • exman Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 31.12.11, 20:09
                                      Andreas, ty nasz Maju smile
                                      • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 31.12.11, 20:58
                                        Maja jest tylko jedna - dobrze wiesz.
                                        Jestem co najwyżej Majem...
                                        wink
                                        • piernicyna Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 31.12.11, 21:37

mam zamiar cieszyć się sobą
                                          • alex-0_0 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 01.01.12, 19:26
                                            Dobra, karwa, podjęłam plan - 6 dni w tygodniu ćwiczenia. I zobaczymy co z tego wyniknie ....
                                            • andreas.007 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 01.01.12, 19:35

Zaloz sobie 3 dni fitness i kilka cwiczen codziennie rano w domu.
                                              • piernicyna Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 01.01.12, 19:56

... i mam nadzieję że to nie grzech
                                            • metaxxa1 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 01.01.12, 21:00
                                              alex-0_0 napisała:

> Dobra, karwa, podjęłam plan - 6 dni w tygodniu ćwiczenia. I zobaczymy co z tego
                                              > wyniknie ....

oby tylko zakwasy,a nie urazy sportowe
                                              • alex-0_0 Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 02.01.12, 09:33
                                                Szanse na zakwasy raczej małe. Ale nie mówię nie smile

Adek.
                                                Nie nadaję się do ćwiczeń w domu - lenistwo wygrywa. Musze mieć bat nad sobą!
                                                • piernicyna Re: Czynicie jakieś plany na przyszły rok? 02.01.12, 19:45

Alex-0-0 napisała:
                                                  >Szanse na zakwasy raczej małe.

smilelubię zakwasy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka