alex-0_0 07.12.11, 12:58 Muszę sobie coś zażyczyć. Tylko za cholerę nie wiem co! Mam czas do końca tygodnia <wrrrr> Jakieś sugestie? p.s. samochód już mam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: prezent pod choinkę 07.12.11, 16:03 Nikon D700 i do tego obiektywy Nikkor 24-70/2,8 oraz 70-200/2,8 i 24/1,4... No i lampa SB900. To byłyby najlepsze prezenty! Odpowiedz Link
tikki Re: prezent pod choinkę 07.12.11, 21:23 Zażycz sobie wykupienia wycieczki w wymarzone miejsce. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 08.12.11, 12:09 W aparat nie zainwestuję bo do tego co mam ustawia się kolejka i musze tłumaczyć, że aparat fot to dla mnie rzecz osobista i tak jak gaci się jej nie pożycza A co do wycieczki - nic mnie tak nie wnerwia jak zorganizowane zwiedzanie - kocham zwiedzać indywidualnie Tak, ja tez współczuję mojej rodzinie w kupowaniu mi prezentu Odpowiedz Link
tikki Re: prezent pod choinkę 08.12.11, 15:24 A czy ja napisałam, że to ma być zorganizowana wycieczka? Nie. Miałam na mysli wykupienie biletów w jakies miejsce, a ptem można robić co się chce... DO MĘŻA ALEX: Szanowny Panie, Pozwolę sobie zacząć od złożenia przedświątecznych wyrazów współczucia. Nie ma nic gorszego niż żona, która nie wie, co ma dostać pod choinkę, i na wszystko wybrzydza. Jeśli taki stan utrzyma się aż do Wigilii, proponuję ostateczne rozwiązanie: zakupienie pod choinkę kanistra benzyny (jak małżonka łaskawa była wspomniec, samochód juz ma) z dołączeniem karteczki dyskretnie sugerującej możliwie długotrwałą wycieczkę... z wyrazami szacunku Tikki Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 11:25 tikki napisała: > A czy ja napisałam, że to ma być zorganizowana wycieczka? Nie. Miałam na mysli > wykupienie biletów w jakies miejsce, a ptem można robić co się chce... > > DO MĘŻA ALEX: > Szanowny Panie, > Pozwolę sobie zacząć od złożenia przedświątecznych wyrazów współczucia. Nie ma > nic gorszego niż żona, która nie wie, co ma dostać pod choinkę, i na wszystko w > ybrzydza. Jeśli taki stan utrzyma się aż do Wigilii, proponuję ostateczne rozwi > ązanie: zakupienie pod choinkę kanistra benzyny (jak małżonka łaskawa była wspo > mniec, samochód juz ma) z dołączeniem karteczki dyskretnie sugerującej możliwie > długotrwałą wycieczkę... > z wyrazami szacunku > Tikki W imieniu Męża: Z tą cholerą nie jest tak łatwo. W ferworze szału pójdzie i spali samochód! Odpowiedz Link
tikki Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 20:40 To może powiedz mężowi, żeby sobie kupił w prezencie wiertarkę z kompletem wierteł, czy inną tego typu niezrozumiałą zabawkę, którą lubią mężczyźni. Przynajmniej jedno z Was będzie miało jakąś przyjemność... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 10.12.11, 14:13 Zamiast wiertarki wolałabym pejcz ... wtedy jedno z nas miałoby przyjemność Odpowiedz Link
portu Re: prezent pod choinkę 08.12.11, 15:34 warto sprawdzic takapaka tam jest mase ciekawych rzeczy Odpowiedz Link
exman Re: prezent pod choinkę 08.12.11, 17:41 litr zmrożonej Finlandii i koreczki z łososia, na dobry początek. Odpowiedz Link
tikki Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 10:33 Wartosć prezentu nie ma nic wspólnego z jego ceną. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 11:29 A co ja poradzę że nienawidzę niespodzianek i dostawania prezentów. No nie trawię i tyle! I znowu skończy się kopertą Odpowiedz Link
andreas.007 Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 11:48 Ale co litra Finlandii pod łososia nie strawisz? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 14:47 No może nie litr. Ale ten łosoś .... brrrr Odpowiedz Link
exman Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 15:03 zamiast łowcy, myśliwego wolisz jakieś potulne, roślinożerne bydlę ? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 10.12.11, 14:15 bez względu na to co odpowiem - strzelę sobie gola Odpowiedz Link
tikki Re: prezent pod choinkę 09.12.11, 20:41 A jakie były najgorsze prezenty jakie dostaliście? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: prezent pod choinkę 10.12.11, 14:14 najgorsze? szlafrok z weluru i broszka brrrr na samo wspomnienie Odpowiedz Link
exman Re: prezent pod choinkę 10.12.11, 15:19 walizka zamiast nesesera, w ósmej kl. podstawówki ... Odpowiedz Link
0kto Re: prezent pod choinkę 10.12.11, 20:22 bransoletka ze złota - ale to nie pod choinkę, to rocznicowy prezent, po którym uznałam, że prezentoczyńca w ogóle mnie nie zna Odpowiedz Link
tikki Re: prezent pod choinkę 11.12.11, 11:21 No, u mnie podobnie. Kilka par drogich kolczyków, po których uznałam, że mam do czynienia ze ślepym i głupim. Mam nieprzekłute uszy. Odpowiedz Link
andreas.007 Re: prezent pod choinkę 11.12.11, 13:09 Wiecie co dziewczyny, szok. Naprawdę Baby są jakieś inne... Mnie najbardziej deprymuje, gdy ktos podaruje mi jakieś popularne perfumy... chociaż wcześniej czy pózniej albo je użyje, albo przekazuje dalej... Odpowiedz Link