Dodaj do ulubionych

Wielkanocne okien mycie

20.03.12, 06:45
Zamierzam w sobotę odświeżyć widok z mojego okna.
Obserwuj wątek
    • ginger43 Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 07:22
      To ja wręcz przeciwnie, nie idę za tłumem i zamiast wiosennych porządków, wiosenny bałagan na maxa.
      Wszędzie siwo od pyłu, ale przez okna coś jeszcze widać, sprzątniesz raz, a za chwilę i tak jest biało.

................................................................
      Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru...
      • exman Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 08:26
        Ty akurat nie muisz myć, bo mieszkasz prawie w obłokach smile
        • ginger43 Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 08:30
          Czyli nie muszę myć, bo sąsiedzi i tak nie widzą, że brudne? tongue_out
          • piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 15:51

jesteś jak moja koleżanka z akademikasmile - "jak chcecie to sobie sprzątajcie - ja jestem do wyższych celów stworzona"
            • ginger43 Re: Wielkanocne okien mycie 21.03.12, 07:23
              Właściwie to chyba wręcz przeciwnie, z tych nadmiernie sprzątających, tylko nigdy na zasadzie muszę zrobić to teraz, bo święta idą, tydzień po świętach też będzie O.K. Święta są od tego, żeby się nimi cieszyć, a nie stresować przygotowaniami.
              A przy takim tempie robót, to posprzątać będę mogła może w czerwcu, łatwiej się buduje dom, niż remontuje mieszkanie. sad
              ................................................................
              Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru...
      • metaxxa1 Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 20:37
        i słusznie gingersmile popieram twój plan
        • alex-0_0 Re: Wielkanocne okien mycie 21.03.12, 19:21
          nigdy nie wpadam w amok świątecznych porządków .... sprzątam kiedy mam czas. A że go nie mam ... wink
          • alex-0_0 Re: Wielkanocne okien mycie 26.03.12, 13:22
            A tak to wlasnie wygląda u mnie ... ze sprzątaniem
            www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=3PtFwlKfvHI
            • tikki Re: Wielkanocne okien mycie 27.03.12, 11:15
              NO CO ZA SZCZĘŚCIE że nie umyłam okien!
              Przyszedł dzisiaj pan do czyszczenia kostki brukowej z pozimowego szlamu i porostów i zachlastał dom do wysokości pietra zielonymi bryzgami.

Jakbym umyła to by mnie chyba szlag trafił, a tak - proszę, jaki dobry humorsmile.
              Co w ogóle naprowadza mnie na myśl - czy rzeczywiście musimy walczyć z entropią Wszechświata i sprzątać? w końcu i tak się pobrudzi...wink
              • exman Re: Wielkanocne okien mycie 27.03.12, 18:28
                ja tez nie umyłem sprawdza się stara zasada, co masz zrobic dzisiaj, zrób ... za tydzień !
                • sylwe.ster2009 Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 07:44
                  exman napisał:

> ja tez nie umyłem sprawdza się stara zasada, co masz zrobic dzisiaj, zrób ... z
                  > a tydzień !
                  tak jest, panie sierżancie!
                  • alex-0_0 Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 10:52
                    Hmmmm .... ale coś umyć trzeba .... Ok. Skoro olewamy (nomen omen) okna to umyję książki!
                    • tikki Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 13:28
                      Umyj tylko te,w których wodę leją, bo reszta się zmarszczy...
                      • exman Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 18:55
                        to ja umywam ręce ...
                        • piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 22:53

staryniedźwiedźmocnośpi staryniedźwiedźmocnośpi mysięgoboimy napalcachchodzimy jaksięzbudzitonaszje jaksięzbudzitonaszje (a forsycje ino paczeć)
                          • piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 06.04.12, 23:34

smileZ okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam, kochani, radosnych spotkań rodzinnych i smacznego święconegosmile
                            - piernicyna
                            • exman Re: Wielkanocne okien mycie 07.04.12, 15:37
                              umyłabyś lepiej mi okna, .....
                              • metaxxa1 Re: Wielkanocne okien mycie 07.04.12, 21:03
                                i było myć te okna na taką pogode?
                                • exman Re: Wielkanocne okien mycie 08.04.12, 20:03
                                  Metka. ważne żeby w miniówie ... no ale tu już raczej nie bardzo ...
                              • piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 15.04.12, 22:08

Exman, a dużo tych okien jest?smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka