exman 20.03.12, 06:45 Zamierzam w sobotę odświeżyć widok z mojego okna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ginger43 Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 07:22 To ja wręcz przeciwnie, nie idę za tłumem i zamiast wiosennych porządków, wiosenny bałagan na maxa. Wszędzie siwo od pyłu, ale przez okna coś jeszcze widać, sprzątniesz raz, a za chwilę i tak jest biało. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
exman Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 08:26 Ty akurat nie muisz myć, bo mieszkasz prawie w obłokach Odpowiedz Link
ginger43 Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 08:30 Czyli nie muszę myć, bo sąsiedzi i tak nie widzą, że brudne? Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 15:51 jesteś jak moja koleżanka z akademika - "jak chcecie to sobie sprzątajcie - ja jestem do wyższych celów stworzona" Odpowiedz Link
ginger43 Re: Wielkanocne okien mycie 21.03.12, 07:23 Właściwie to chyba wręcz przeciwnie, z tych nadmiernie sprzątających, tylko nigdy na zasadzie muszę zrobić to teraz, bo święta idą, tydzień po świętach też będzie O.K. Święta są od tego, żeby się nimi cieszyć, a nie stresować przygotowaniami. A przy takim tempie robót, to posprzątać będę mogła może w czerwcu, łatwiej się buduje dom, niż remontuje mieszkanie. ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Wielkanocne okien mycie 20.03.12, 20:37 i słusznie ginger popieram twój plan Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Wielkanocne okien mycie 21.03.12, 19:21 nigdy nie wpadam w amok świątecznych porządków .... sprzątam kiedy mam czas. A że go nie mam ... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Wielkanocne okien mycie 26.03.12, 13:22 A tak to wlasnie wygląda u mnie ... ze sprzątaniem www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=3PtFwlKfvHI Odpowiedz Link
tikki Re: Wielkanocne okien mycie 27.03.12, 11:15 NO CO ZA SZCZĘŚCIE że nie umyłam okien! Przyszedł dzisiaj pan do czyszczenia kostki brukowej z pozimowego szlamu i porostów i zachlastał dom do wysokości pietra zielonymi bryzgami. Jakbym umyła to by mnie chyba szlag trafił, a tak - proszę, jaki dobry humor. Co w ogóle naprowadza mnie na myśl - czy rzeczywiście musimy walczyć z entropią Wszechświata i sprzątać? w końcu i tak się pobrudzi... Odpowiedz Link
exman Re: Wielkanocne okien mycie 27.03.12, 18:28 ja tez nie umyłem sprawdza się stara zasada, co masz zrobic dzisiaj, zrób ... za tydzień ! Odpowiedz Link
sylwe.ster2009 Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 07:44 exman napisał: > ja tez nie umyłem sprawdza się stara zasada, co masz zrobic dzisiaj, zrób ... z > a tydzień ! tak jest, panie sierżancie! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 10:52 Hmmmm .... ale coś umyć trzeba .... Ok. Skoro olewamy (nomen omen) okna to umyję książki! Odpowiedz Link
tikki Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 13:28 Umyj tylko te,w których wodę leją, bo reszta się zmarszczy... Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 28.03.12, 22:53 staryniedźwiedźmocnośpi staryniedźwiedźmocnośpi mysięgoboimy napalcachchodzimy jaksięzbudzitonaszje jaksięzbudzitonaszje (a forsycje ino paczeć) Odpowiedz Link
piernicyna Re: Wielkanocne okien mycie 06.04.12, 23:34 Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam, kochani, radosnych spotkań rodzinnych i smacznego święconego - piernicyna Odpowiedz Link
metaxxa1 Re: Wielkanocne okien mycie 07.04.12, 21:03 i było myć te okna na taką pogode? Odpowiedz Link
exman Re: Wielkanocne okien mycie 08.04.12, 20:03 Metka. ważne żeby w miniówie ... no ale tu już raczej nie bardzo ... Odpowiedz Link