Dodaj do ulubionych

Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki?

02.09.08, 09:03
Bella powiedz mi dlaczego w kazdy watku nie dyskutujesz na temat,
no moze jeden post, a potem schodzisz we wszystkich w zasadzie
na to samo, a mianowicie jakies osobiste, Twoje takie klimaty...
dla mnie zreszta niezrozumiale?

Mam ochote wyczyscic watki z takich nie na temat...
wstawek, ktore - moim zdaniem - powoduja,
ze inni nie podejmuja tematu... tylko sa Twoje wpisy!

Zrobie to na zobaczenie w moim watku.
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki? 02.09.08, 09:14
      Ciebie nie interesuja tematy, ktore sa poruszane w watkach,
      ale jakies takie malo czytelne odzywki,
      raczej zreszta osobiste zagrywki... w kazdym watku.
      wydaje mi sie, ze to odstrasza innych od pisania na temat watku.
      • andreas.007 za kilka dni wyczyszcze 02.09.08, 09:17
        poczekam jeszcze na opinie innych,
        przed weekendem wyczyszcze mój watek na próbe
        z jakis wpisow nic nie wnoszacych w temat,
        a bedacych osobistymi zagrywkami!
        Wybacz, ale chce na jakis temat porozmawiac,
        a nie w kazdym watku w kólko to samo z Toba!
        • bella1 Re: za kilka dni wyczyszcze 02.09.08, 09:20
          A...,przyszlo Tobie do glowy...,ze nie umiesz wszystkiego....smile
          Posprzatac ,moze tak.....
          • andreas.007 Re: za kilka dni wyczyszcze 02.09.08, 09:36
            Jeszcze raz, w kazdy watek schodzi na jakies Twoje popierdółki,
            doslownie kazdy - nie ma jakis tematow,
            ktore mozna by uznac za kontynuacje watku -
            koncza sie Twoim ciagiem wpisow z wklejkami na youtube,
            ja juz zaczynam nienawidziec to youtube...

Czy Ty od nich masz prowizje?
            • andreas.007 Re: za kilka dni wyczyszcze 02.09.08, 09:40
              Sugeruje zebys pisała na temat, a nie schodzila na pobocza...
            • bella1 Re: za kilka dni wyczyszcze 02.09.08, 09:42
              Nisko grasz,Andy.....Ja tak nie umiem.....
              Spojrz w gore....Twoj wymysl.....
              • alex-0_0 Re: kto jeszcze do kąta? 02.09.08, 09:45
                Andy
                Kto jeszcze zostanie zesłany do kąta?
                • andreas.007 Re: kto jeszcze do kąta? 02.09.08, 09:57
                  byc moze wpisy Belli sa takie tylko wobec mnie,
                  na pewno nie wobec Exmana, ale nie moge na tym forum wypowiedziec
                  zadnej mysli, by nie narazic sie na OSOBISTE WTYKI Belli
                  zupełnie nie w temacie watku, a w moim temacie...

W KAZDYM WATKU, W KTORYM SIE WYPOWIEM.
                  Nie podejmuje tematu, a schodzi na jakies popierdółki.

Moze to ja jestem uczulony...
                  juz byl czas ze Bella byla u mnie niewidoczna,
                  lekcewazylem jej wpisy, ale zobaczylem, ze nabrala dystansu,
                  a teraz znowu...
                  • alex-0_0 Re: kto jeszcze do kąta? 02.09.08, 10:04
                    hmmmmmm...... nie czytam wszystkich wątków ale odnoszę wrażenie Andy
                    że giniesz ( jeśli faktycznie Bella " ma Cię na widelcu") od własnej
                    broni. Dlaczego?

Odp.:

wszystko to, co głowa pomyśli,
                    a klawiatura przyjmie...

MOŻNA BAJDURZYĆ!

skąd to znasz?
                    • andreas.007 Re: kto jeszcze do kąta? 02.09.08, 10:54
                      ale ja jestem zwolennikiem nie szkodzic,
                      a szczególnie staram sie nie szkodzic innym!

A odnosze wrazenie, moze mylne, moze mam jakas alergie na Belke,
                      no nie wiem, ale wydaje mi sie, ze w kazdym watku do moich postow
                      próbuje mi cos odegrac... NO TAKIE ODNOSZE WRAZENIE!

Zreszta to potwierdza..

Moze sie myle, moze gdybym zachował wiecej dystansu,
                      ale po prostu jej wpisy nie na tema, a na mój temat mnie wkurwiaja.
          • beatrix13 kto się czubi, ten się lubi 02.09.08, 22:00

• gosia.43 Re: kto się czubi, ten się lubi 02.09.08, 22:13
              a kto się nie lubi , ten się znosi
              gosia
    • andreas.007 DOBRA 02.09.08, 10:58
      Dobra moze przesadziłem, ale powtarzam ciagle wpisy typu
      "martwie sie o Ciebie..." doprowadzaja mnie do pasji...
      A NIE SA NA TEMAT.

DOBRA DAM SOBIE Z TYM FORUM NA RAZIE SPOKÓJ...
      NA TYDZIEN, MOZE DWA...MOZE MIESIAC... ZOBACZE ILE WYTRZYMAM.
      • alex-0_0 Re: DOBRA 02.09.08, 11:37
        andreas.007 napisał:

> Dobra moze przesadziłem, ale powtarzam ciagle wpisy typu
        > "martwie sie o Ciebie..." doprowadzaja mnie do pasji...
        > A NIE SA NA TEMAT.

Boszszszsz a czym tu się przejmować? Potraktuj słowo pisane
        dosłownie _ martwi się _ i nie doszukuj się podtekstów smile

Ciesz się z tego smile)
        smile*
    • mamoniowa303 Re: Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki? 02.09.08, 14:44
      andreas, zaproponuj belli pisanie bloga smile
    • andreas.007 jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 02.09.08, 17:56
      jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem...
      bo chcialem, zeby Beatrix jak najszybciej wpisala post 8888,
      bo taka ochote wyrazila po mojej 7777.
      Belka w sumie tez ostro robiła ilośc.
      • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 02.09.08, 19:18
        Nie przejmuj sie....Emocjonalny gosc jestes.Zanim pomyslisz - podejmujesz
        akcje.....- pozniej zalujesz.....Moze odrobina.../taka malutka ......, az prawie
        niewidzialna /humoru pomoglaby strawic wszystko....Nie tylko moje posty....
        Ale przyznaje.....Z tym zegarkiem -to postapilam jak swinia....Zamiast zapytac o
        marke,cene,pogadac - jak czlowiek - o sensie posiadania i wartosci dodatkowych /
        wchodzacych w sklad kupna drogiej rzeczy/ - ja wstawilam jakas tam aluzje......
        Moge sie dalej pozastanawiac...-dlaczego Tobie i moj slon nie
        odpowiada...../wklejka z mojego mozgu wink/....ale po co......
        Przeciez wszyscy wiemy,ze nam jest przykro do nastepnego razu,kiedy znowu
        ....wcale tak nie bedzie.....wink
        /..........nie lubie tego uczucia.....- staram sie,zeby nie przezywac za czesto/.
        • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 02.09.08, 19:25
          A z ta 'iloscia' - to sobie wypraszam.....Intencje mialam bardziej czyste.....wink
          • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 05:58
            Belka znowu nawywijalas.
            Mowilem Ci ,ze piszesz pierdoly i te Twoje wstawki.
            Czego ty sluchasz?
            • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:02
              Teraz?Nie powiem -bo zaraz mnie skusi i wstaie link....A mam sie nauczyc
              rozwijac mysli,a nie walic skrotem.....
              Ja pisze pierdoly
              ty piszesz pierdoly
              on,ona,ono pisze pierdoly
              my piszemy pierdoly
              wy piszecie pierdoy
              oni pisza pierdoly...... -to sie tez odmienia smile
              • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:07
                Wszyscy pisza pierdoly?To nie moze byc.
                Popraw sie.
                • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:13
                  To samo moge powiedziec o sobie.....Zawsze pisze pierdoly?
                  Wszystkie watki zasmiecam?wink
                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:15
                    W Kosmos poszla skarga na mnie....A Kosmos ma pamiec....smile
                    • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:29
                      Kosmosu nie wolno zasmiecac.
                      Odwroc kolejnosc.Najpierw mysl/jak potrafisz/
                      potem klawiatura i sukces murowany.
                      • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:33
                        Wszyscy tak robimy.....Tzn......szczegolnie tu,na forum.....
                        Myslimy,myslimy......,cos tam sie legnie,pozniej przybiera slady
                        pisklaka,obrasta w piorka,kolor pior sie zmienia.....I -dopiero wtedy -
                        wciskamy ' enter'......Mlody jestes -wiec nie wiesz.....
                        Tak mnie wzielo na obrone...wink
                        • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:42
                          Juz dobrze,to tylko tak ,zeby nie bylo nudno.
                          Zawsze z ciekawoscia czytam Twoje "pierdoly".
                          Tak trzymaj.
                          • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:43
                            "Kupilam" Cie za ten komplement o mlodosci?
                            • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:45
                              To bylo o 'mlodosci wirtualnej'......Taki schemat.....
                              Jest sporo do wyboru...Mlodosc,bogactwo,uroda,zaradnosc,inteligencja,talent....
                              Nie ma tylko w druga strone.....crying
                              • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:49
                                Posiadam wszystkie wymienione i to nie tylko wirtualnie.
                                Prawie dorownuje niektorym na tym forum.
                                • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:50
                                  Cieszy Cie to,zapewnie.....A jak okazujesz zadowolenie?
                            • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:46
                              Nikt mnie nie kupil, a juz szczegolnie Ty.
                              • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:47
                                Jak 'nikt' - to nikt.....
                                Dlaczego podkreslenie ' szczegolnosci"......
                                • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:52
                                  Poniewaz przede wszystkim z Toba pisze.
                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:54
                                    Bo i z kim moglbys -o tej godzinie !
                                    Normalni spia.....smile
                                    • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:57
                                      Wychodzi, ze nie jestesmy normalni.
                                      To trzeba zmienic.
                                      Od jutra bede normalny.
                                      • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:58
                                        Watpie.....To nie podlega wyborom.....Albo sie jest,albo nie jest....
                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:55
                                    Jestes rowniez Szczegolna na tym forum.
                                    Ale napisz wreszcie cos fajnego.
                                    Tak, zebym mogl smialo przytaknac.
                                    • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 06:56
                                      ....Czy warte jest zdobycie Szostej Gory?
                                      • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:00
                                        Oczywiscie.Zalezy tylko jakiego koloru szlakiem?
                                        • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:01
                                          Zielonym.....
                                          • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:02
                                            Moj ulubiony to czrrwony.
                                            • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:03
                                              Moj tez....,moj tez.....
                                      • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:01
                                        Ja chce zdobyc dwie nastepne za jednym podejsciem.
                                        • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:02
                                          Ja tez....,ja tez.....
                                          • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:03
                                            Jeszcze nie zdecydowalem,czy Cie zabiore.
                                            • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:04
                                              ...a ja juz sie zdecydowalam,ze nawet jak sie zdecydujesz....- to ja nie
                                              pojde.....smile
                                          • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:05
                                            Dostrzegam wyrazna poprawe.Twoje szanse rosa.
                                            • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:09
                                              Ze niby co?Ze rebelia jest sexy?
                                              • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:14
                                                Ani slowa o sexie,szczegolnie w gorach.To odbiera sily.
                                                • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:15
                                                  Czyli....- nie jestes wirtualny.....Bo jestes bez sily...wink
                                                • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:17
                                                  Ale i tak Cie nie zabiore.
                                                  Z Belka w gory/6,7/,kto to slyszal?
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:18
                                                    Szosta Gora - to ktory paragraf?
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:22
                                                    Tego nie wiesz?
                                                    Alez to paragraf 22.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:25
                                                    A 'ja tez...,ja tez...." to cytat z.....
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:26
                                                    Ja to wiem."Dzien Swiea"
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:27
                                                    smile......
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:31
                                                    Nie zapytam - jaki kolor sukni nosza Samarytki,czy Zmartwychwstanki - bo nie
                                                    wiem....
                                                    Samarytki chyba grafitowy....
                                                    Ale te drugie - to strzelam.....-zielony jak ten szlak.....
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:33
                                                    Samarytanki chyba....smile
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:35
                                                    Czarny, a szlak mial byc czerwony.
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:37
                                                    Czarny szlak, to ten najtrudniejszy.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:42
                                                    Zauwazyles....,ze 'czarny' to ciezkie slowo i znaczenie?.....Tak
                                                    ogolnie.....Ciekawe,co bylo pierwsze...
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:38
                                                    A paragraf 22 to zalozone wspolnoty.....smile
                                                    Tak sobie dzisiaj czytalam o Celinie Bozeckiej.....i pierwszy raz widzialam
                                                    wpis....'matka,wdowa,zona'...
                                                    Jakos zostalo.....
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:41
                                                    Glowa do gory.Kobiety ,jako istoty slabsze,zyja dluzej.
                                                    Dlatego matka zona wdowa.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:44
                                                    Sprawdzila,ale nie ulatwie Tobie....winkZona,matka,wdowa,zalozycielka....W takiej
                                                    kolejnosci.wink
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:47
                                                    Taka kolejnosc jest prawidlowa.Szczegolnie u Zmartwychwstanek.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:49
                                                    wink.....Czyli - poczucie humoru mamy......smile
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:49
                                                    To zakon zamkniety.Siostry cale zycie spdzaja w klasztorze.
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:51
                                                    To nie jest smieszne. Wymaga wielkiego poswiecenia.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:53
                                                    Poczucie humoru - niewiele ma wspolnego ze smiesznoscia.....To nadinterpretacja.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:52
                                                    Ciekawa jestem -w imie czego?
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 07:55
                                                    Najlepiej zapytac Zmartwychwstanek.
                                                    Ponoc maja bardzo malo nowych kandydatek.
                                                  • nachalny14 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 08:01
                                                    Poczucie humoru zawsze jest smieszne.
                                                    Problem w tym, czy to my sie smiejemy,czy z nas sie smieja.
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 08:08
                                                    Trzeba tak robic,zeby umiec dolaczyc do tych,ktorzy z nas sie smieja,zebysmy
                                                    umieli sie smiac....Nie z nich....,ot tak....po prostu....
                                                    A zegar z kukulka pokazuje ,ze juz czas na mnie....
                                                    Dzieki.....Mam nadzieje na kontynuacje..../przypomina mi to dzien,kiedy Alex
                                                    dbala o mnie podczas grypy smile/.....

• alex-0_0 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 03.09.08, 09:55
                                                    bella1 napisała:
                                                    ..../przypomina mi to dzien,kiedy Alex
                                                    > dbala o mnie podczas grypy smile/.....
                                                    >

smile do usług smile
                                                  • bella1 Re: jest mi bardzo przykro, ze nie wytrzymalem 06.09.08, 08:37
                                                    Wielkie dzieki,Alex.....smile
                                                    Z tymi Zmartwychwstankami /Bozszzzzz,co za slowo..../ -to taka plotka do mnie
                                                    doszla....
                                                    Ze,wstepujac do zakonu - o pozycji w zakonie - decyduje gotowka,ktora sie
                                                    wnosi......
                                                    Mam na zbyciu $1000 - gdzie mnie to by ponioslo?
    • tikki Re: Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki? 06.09.08, 20:29
      Mam ochote wyczyscic watki z takich nie na temat...
      > wstawek,

Z lekkim opoznieniem czytam co sie dzieje na forum i oczom nie
      wierze.
      Noszsz...ja Cie przepraszam, Andreas, i to z Twoich rak (ze nie
      powiem ust) wyszlo? Ty, ktory wczesniej chlubiles sie, ze na swoim
      forum nic nie wycinasz?

A kto w ogole powiedzial, ze wszystkie wpisy w watku maja byc na
      temat? Przeciez dobrze rowijajacy sie watek to jak rozmowa, ktora
      czasem zboczy w dygresje, czasem ktos kawal opowie... Nie wiem,
      czemu sie zrobiles taki ortodoksyjny (z gory zaznaczam, ze nie jest
      to zadna analiza z mojej strony, na ktora jestes uczulony, tylko
      zwykle wygadywanie...).
      • andreas.007 Re: Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki? 08.09.08, 01:42
        wytłumaczenie, ale nie usprawiedliwienie jest proste...

chciałem na ten temat uzyskac jakąś rade,
        chocby to był tytul kolejnej ksiazki -
        teraz mecze Cejrowskiego Gringo...
        a nie zbaczac specjalnie w opis mnie,
        acz oczywsicie moje posty sa zbyt osobiste,
        na pewno zbyt "ja" w nich jest stad i takie osady,
        ale skoro JA potrafie z innych postów oddzielic autora od tematu
        starajac sie ogranoiczyc do tematu, a nie wspólczucia dla autora,
        to wydawalo mi sie, ze inni tez potrafia, a na tym mi akurat bardzo,
        ale to bardzo zalezało, ale teraz juz stalo sie wiele innych rzeczy -
        TO JUZ NIE JEST TAK WAZNE...

Oczyszczenoie watku wydawalo mi, ze sie przywróci mu sedno,
        ale sedno tkwi jednak nie w logicznym postow ułozeniu
        w ciag mysli konczacych sie konkluzja....
        • andreas.007 Re: Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki? 08.09.08, 01:44
          byłem nawet na granicy "zamkniecia" andreasa,
          a tym samym tego forum, ale przeszlo mi...
          zreszta to jednak Wasze forum, a ja tylko mialem przyjemnosc
          je dla Was zainicjowac... smile))
          • alex-0_0 Re: Bella dlaczego paskudzisz wszystkie wątki? 08.09.08, 09:58
            uuuuuuuuuu...... to ja nie wiedziałam Andy, że Ty taka "pamiętliwa"
            jednostka jesteś!?! hmmmmmmmmmmm................
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka