gosia.43 15.11.08, 13:47 trwa jedenaście minut - jak twierdzi często tu przytaczany Coelho ? gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 13:58 zapewne ma racje... ale my nie jestesmy przecietni, powiem, ze jestesma nieprzecietni... podbijam - dwa dni! Wolne dni od pracy oczywiscie... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 14:06 Nawet nadprzeciętni nie daliby rady dwa dni non_stop ....nie ma cudów.. Chodzi mi o sam czas tylko li wyłącznie "bzykania " bez całej "otoczki " , która z przerwą na jedzenie , picie i sikanie moze trwać o wiele dłużej niz dwa dni..... No .... i potrafi być przy tym wszystkim nie z tej ziemi gosia Odpowiedz Link
exman Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 14:16 bzykanko z kapitalną kobietą to minimum dwa razy dziennie. No ale zaraz odezwą się te inaczej kapitalne.... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 14:25 To prawda - od kobiety zależy baaaardzo dużo. Ale facet tez nie jest "bez znaczenia" , ba - powiem nawet ,ze dość istotną rolę odgrywa w tym wszystkim.... i tylko nie jestem do końca przekonana ,zeby tak lekką ręka napisać "MINIMUM DWA RAZY DZIENNIE " z podkresleniem tego MINIMUM... gosia ale gratuluję ! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 14:29 36 godzin bez czasu na sikanie, spanie i jedzenie! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 14:38 To macie koledzy duże rozbieżności ...36 godzin a 22 minuty , no 33 minuty ( niech będzie )... Myslisz Andy ,ze to zaspokojenie pragnienia , głodu i potrzebę wyadalania moznaby realizować w trakcie ?? gosia jeszcze chwila - a wpadnę w kompleksy ...a wydawało mi się ,że "coś" jednak potrafię ... g Odpowiedz Link
exman Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 14:41 Spoko, puknij się dzisiaj z jakimś beżowym przystojniakiem...czekamy na wrażenia ! hmmm może i Andre podeśle nam wieści z namiotu ... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:27 Ty , Exman - to jednak umiesz pocieszyć.... Ale ja się tak szybko znowu nie poddaję - swoje wiem ( patrz : sygnaturka). gosia Myślę sobie ,że te "jedenaście minut" - to chyba jednak autor trochę z palca wyssał - przecież nie można się "bzykać " z zegarkiem w ręku ...i sobie powiedziec ,ze jak krócej to "dupa zbita " a dłuzej to "mistrzostwo świata".. Jedno wielkie bajdurzenie i wprowadzanie czytelnika w błąd ...i tyle . Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 18:55 Gosiu - na pocieszenie powiem Tobie, że Wiśniewski w swojej książce podaje iż: przeciętny orgazm faceta trwa 4-6 sekund a u kobiety 2 sekund Czyli - my dłużej przed, w trakcie i po Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 22:57 alex-0_0 napisała: > Gosiu - na pocieszenie powiem Tobie, że Wiśniewski w swojej książce podaje iż: > przeciętny orgazm faceta trwa 4-6 sekund a u kobiety 2 sekund > > Czyli - my dłużej przed, w trakcie i po Na pocieszenie ???!!!!!!!!!!!!!!!!! Alex - sorry , ale zdurniałaś do reszty albo te sekundy sie komus popierdoliły.... gosia a moze Ty nie wiesz - co to jest orgazm ? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 17.11.08, 09:52 gosia.43 napisała: Na pocieszenie ???!!!!!!!!!!!!!!!!! > Alex - sorry , ale zdurniałaś do reszty albo te sekundy sie komus > popierdoliły.... > gosia > Gosia odsyłam do książki Wiśniewskiego i tyle ..... poczytaj sobie a potem zgłaszaj uwagi w stylu "zdurniałaś" Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 16:08 alex-0_0 napisała: > Gosia odsyłam do książki Wiśniewskiego i tyle ..... > poczytaj sobie a potem zgłaszaj uwagi w stylu "zdurniałaś" > aleś Ty jednak nadwrażliwa , Alex..... gosia masz temat do przerobienia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 19:42 gosia.43 napisała: > alex-0_0 napisała: > > > > Gosia odsyłam do książki Wiśniewskiego i tyle ..... > > poczytaj sobie a potem zgłaszaj uwagi w stylu "zdurniałaś" > > > > aleś Ty jednak nadwrażliwa , Alex..... > gosia > > masz temat do przerobienia > nie zrozumiałyśmy się ..... ja nie jestem autorką wspomnianych słów ino przekaźnikiem ...... I czułość pt "zdurnienie" powinno być podesłane Wiśniewskiemu a nie mnie .... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 19:58 Nie...ja Cię dobrze zrozzumiałam i obelgi rzucilam pod tytulem autora (nastepnego wielkiego znawcy orgazmu kobiecego ! ) a do Ciebie ,że Go " cytujesz" - oczywiście - żartem... To Ty się obruszyłaś..... gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:14 to się dogadałyśmy .... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:15 nie kuś zmoro nieczysta Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:18 beatrix13 napisała: > nie kuś zmoro nieczysta to do Alex , czy do mnie ? gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 21:47 "36 godzin bez czasu na sikanie, spanie i jedzenie" je pierdolę! podziw! Andre! ............. po dymanku odlew na mus spanie to biolo... żarło i chlanie to na mus!!! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 21:50 sory! no chyba, że dymanie panieny, którą ... kochasz! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 22:16 Andre... i kolejny (nie mylić z koleją państwową!) nie dziewczyną - panieną z pubu! tylko dymanko fajną kobietką (w miarę doświadczoną się rozumie! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 22:58 Andreas kocha wszystkie kobiety...! gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 23:59 Gosiu! chciałabyś! to NIEPRZECIĘTNIAK! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:02 dymanie Nieprzeciętniaka z Nieprzeciętniarą! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:04 co ja pieprzę Gosiu?! kto nie lubi seksowania (z polska pisane ) Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:08 la_republica napisał: > co ja pieprzę Gosiu?! kto nie lubi seksowania (z polska pisane ) Bzykanie a miłośc - to duża wszak róźnica .. gosia pewnie najlepiej gdyby było dwa w jednym Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:12 Gosiu! piszę o ful bzykaniu ...no dwa w jednym to ful wypas Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:21 Ful bzykania nieprzeciętnej z nieprzeciętnym - czy to aby nie nadmiar szczęscia ? gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:27 Gosiu! a dlaczego się BZYKAMY???!!! dla nadmiaru szczęścia! przecież! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:28 dlatego się bzykamy z nieprzeciętnymi, Ty Gosiu z nieprzeciętnymi, bo Ja z nieprzeciętną kobietą Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:31 la_republica napisał: > dlatego się bzykamy z nieprzeciętnymi, do punktu przecięcia , czy kawałek dalej ? gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:38 Gosiu zależy jak kto woli.... i lubi Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:48 nieprzeciętni to chyba wyżej niż standard ? gosia i dlatego wszelakie przeciętne trwania są absurdem... Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:52 Gosiu, a Te niby przeciętne to myślą, że są Przeciętne, a to wielki chu...!!!! bo One są właśnie Nieprzeciętne! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:58 ... i taka ładna z nich para.... Zapewniam Cię ,ze większośc kobiet jest tymi przeciętnymi , ale kiedy spotykają tego przeciętnego "nieprzecietnego" - potrafią być baaaabardzo nieprzeciętne gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:02 Gosiu przecież piszę, że Te zajefajne Nieprzeciętne są zajefajnie ogniste! hehe Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:03 oczywiście nie ogniskowo skautowo tylko ogniskowo łóżkowo Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:06 Tego już nie wiem tak do końca - bo nie "ogniskuję " z kobietami gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:13 Gocha ale ja miałem przyjemność z przeciętną ale zajenieprzecietną! ale było nieprzeciętnie Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:54 a te które myślą, że są nieprzeciętne... właśnie są bardzo pospolite! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:54 ...często i gęsto Gosiu spotykane! Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 00:55 i to jet właśnie ABSURD! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:00 to coś jak z powiedzeniem : im więcej wiem , tym wiem mniej gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:06 Gosiu ja chyba już z wiekiem coraz mniej wiem UWSTECZNIENIE! AMEN! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:14 To nie wiesz ,że człowiek uczy się całe życie , a głupi umiera? gosia Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:17 Gosiu głupi jak głupi! ale.... i nic wiecej nie napiszę bo mnie Adi wypierdol... ze swoich salonów! i z kim się będzie tak kulturalnie pisało Gosiu Odpowiedz Link
la_republica Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 01:18 sympatyczna Gosiu! Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 21:48 gosia.43 napisała: > Andreas kocha wszystkie kobiety...! .............. przez 36 godzin non stop bez sikania, spania i innych fizjologii Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 16.11.08, 21:56 beatrix13 napisała: > gosia.43 napisała: > > > Andreas kocha wszystkie kobiety...! > .............. > przez 36 godzin non stop bez sikania, spania i innych fizjologii no bo Andreas - POTRAFI NAPRAWDE WSZYSTKO !!!!! gosia Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 17:41 Andreas potrafi, ale sił juz nie starcza... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 18:11 andreas.007 napisał: > Andreas potrafi, ale sił juz nie starcza... > Jedno drugiemu przeczy.... gosia pomożecie ????? pomożemy!!! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 18:20 o moja droga nic niczemu nie przeczy... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 18:24 no , przyjacielu...przepraszam Cie bardzo - ale jeżeli sił juz nie starcza - to chyba "nie potrafi" - bardzo literalnie rzecz biorąc.... gosia Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 18:36 ale mi sil nie starcza w tym znaczeniu, ze potem jestem padniety strasznie i leje sie pot, a jeszcze do niedawna było zupelnie inaczej... To ze komus pieniedzy nie starcza na jedzenie, nie znaczy, ze umarł z glodu... To jest dobre porownanie. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 18:53 Andy , seks w kazdym wieku ma swój urok..Nie mozesz zadręczac sie tym i wymagac od siebie ,byś był wiecznie młodym "bzykaczem",ktory po "tym " wstanie jak młody bóg i powie " a może by tak jeszcze raz....." Dzis odpowiesz sobie - "juz chyba na to nie stać nas"....Ale to nic nie ujmuje.... A ten pot zawsze może kobieta zetrzeć z Twojego czoła myśląc , albo i mowiąc : "dziękuję ".... I to jest piękne... gosia powiem Ci ,że kobieta tez nie jest po "TYM " sucha - a czy to może dziwić ?? Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:01 Ty nic nie rozumiesz... Musze po prostu zaczac chodzic czesciej na silownie, a i trenera poprosze o zmiane programu treningu. Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:05 na cardio pochodź Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:15 andreas.007 napisał: > Ty nic nie rozumiesz... > Musze po prostu zaczac chodzic czesciej na silownie, > a i trenera poprosze o zmiane programu treningu. znaczy musisz zacząć wydolnościówkę .... Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:17 andreas.007 napisał: > Ty nic nie rozumiesz... > Musze po prostu zaczac chodzic czesciej na silownie, > a i trenera poprosze o zmiane programu treningu. Twoje prawo tak myślec, ze ja nie rozumiem ...a ja tylko o normalnej biologii i pewnym wieku... Jedno wiem : siłownią tych "śmiesznych ruchow " nie przyspieszysz bez zmęczenia..., nie wrócisz sobie lat...aczkolwiek zawsze cos możesz skorygowac... gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:19 zawsze też możesz Adek przejść do wariantu biernego Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:27 wariant bierny albo na joge... Nie po to robie 100 pompek zeby na joge leciec! Musze zwiekszyc dawke treningu, dorzuce wiecej aerobowych cwiczen przed silowymi, teraz mam pól godziny rozgrzewki rowerek lub bieznia i wiosełka, potem siłowe cwiczenia, to dorzuce jeszcze aerobowe dwa dni... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:30 a kto mówi o jodze Staruszku? na myśli raczej miałam przeniesienie się pod partnerkę! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:33 moja droga, najpierw jest rozpieszczanie sie, potem ona na mnie czyli ja pod... potem od tyłu i dopiero na koniec ostra jazda! Co Ty chcialabys zebym konczył w srodku zamieszania? Jakas glupota... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:36 andreas.007 napisał: > moja droga, najpierw jest rozpieszczanie sie, > potem ona na mnie czyli ja pod... > potem od tyłu i dopiero na koniec ostra jazda! > > Co Ty chcialabys zebym konczył w srodku zamieszania? > Jakas glupota... > > no to w którymś momencie kręcisz Aduś .... skoro stosujesz takie techniki treningu (i jak sam zaznaczasz żyjesz dla sexu - a co za tym idzie - jesteś "gorliwie praktykujący" na krawędzi fanatyzmu) to skąd problem z wydolnością? wszak trening czyni mistrza...... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:46 oj widac, ze nic nie trenowałas... Powiem jezykiem popularnonaukowym - w miare jedzenia rosnie apetyt! nawet mistrz swiata nie przerywa treningu, ale dalej trenuje, jest niezadowolony, a chce osiagnac jeszcze wiecej... gdyby przyjac Twoja mniemanologie, to by podnoszacy ciezary skonczyli moze na 50 kg... a na setke przy 12 sekunadach! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:59 andreas.007 napisał: > nawet mistrz swiata nie przerywa treningu, > ale dalej trenuje, jest niezadowolony, > a chce osiagnac jeszcze wiecej... Anduś , tylko się Nam nie "zajeb" na smierć .... gosia Odpowiedz Link
andreas.007 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 21:03 noooooooo własnie tego obawiam sie najbardziej!!!! jest taka groźba... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 21:06 andreas.007 napisał: > noooooooo własnie tego obawiam sie najbardziej!!!! > > > jest taka groźba... > > raczej marzenie > Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 21:05 rozczaruje Cie Adek trenowałam, przez wiele lat wyczynowo he he he ja tylko Tobie wytknęlam, że gdybyś robił" to tak często jak mówisz to nie miałbyś problemów z wydolnością kolego Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:42 beatrix13 napisała: > do alexia > > > > co ja? co ja? i dlaczemu kuszę ? Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:45 przez twoją sygnaturkę ja cierpię katusze Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:46 beatrix13 napisała: > przez twoją sygnaturkę ja cierpię katusze > > > aaaaaaaaaaaaaaaaaaa widzisz ..... zmienię ..... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 18.11.08, 20:50 beatrix13 napisała: > przez twoją sygnaturkę ja cierpię katusze > > > zmieiam na neutralną Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:22 gosia.43 napisała: > trwa jedenaście minut - jak twierdzi często tu przytaczany Coelho ? > > gosia > widać Coelho nie słyszał o sexie tantrycznym ..... Polecam Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:29 > widać Coelho nie słyszał o sexie tantrycznym ..... Polecam Alex , alex - ja już nie jestem małą dziewczynką...i wyrosłam z zabawy " w lekarza"..... gosia Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 18:58 gosia.43 napisała: > > > widać Coelho nie słyszał o sexie tantrycznym ..... Polecam > > Alex , alex - ja już nie jestem małą dziewczynką...i wyrosłam z > zabawy " w lekarza"..... > gosia Gosia!!!!! na oddziale zamknięty Ty mówisz że nie bawisz się w lekarza ??????? Co za fo:pa :0 > Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:23 nie mam pojęcia moje zazwyczaj trwały dłużej Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:32 No własnie - raz dłużej , raz krócej..... I wszystko ma swój urok... gosia czasami warto poznać zdanie innych - bo to pozwala spojrzec na siebie z dystansem ... Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:38 zbyt długo to wykończyć się idzie Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:43 No nie wiem , ale ja mam wrazenie ,że "TO" nie wykańcza , wręcz odwrotnie - nieprawdopodobnie regeneruje... gosia aha ..i apetyt rośnie też w miarę jedzenia Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 15:53 a propo jedzenia gonię do kuchni bo mi się moje super danie przypali i nie popisze się przed koleżankami ;P Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 18:35 przedkładam wielokrotność krótszych dystansów nad jednym maratonem Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 18:28 gosia.43 napisała: > trwa jedenaście minut - jak twierdzi często tu przytaczany Coelho ? > ........................... pewnie taka jest średnia trwania stosunku Coehlo Odpowiedz Link
esmeralda_2 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 19:33 Też mi się to wydaje,że sądzi to po sobie. bo to akurat zależny od faceta. Po przeczytaniu chińskiej kurtyzany i jak poznałam tajniki tao, to kurcze tak sobie marzyłam aby poznać właśnie faceta, który wie jak to się robi i który potrafi zaspokoić moje potrzeby w tym względzie,. Ale to pozostawmy marzeniom, może w drugim wcieleniu się to sprawdzi. Jak głosi pewna teoria, dusze wracają na Ziemie, bo ich seks cielesny ściąga, za tym się tęskni. Świetny był felieton napisany na onecie o seksie kobiet w różnym wieku)opowiadają o swoich doświadczeniach), tylko go nie skopiowałam, a teraz nie mogę go znaleźć. Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 23:05 > Też mi się to wydaje,że sądzi to po sobie. bo to akurat zależny od faceta. Esme...proszę Cie - a gdzie KOBIETA w tym wszystkim ; rozumiem ,że zartujesz sobie ? > marzyłam aby poznać właśnie faceta, który wie jak to się robi i który potrafi Może nalezało zejść na ziemię i nie marzyc a zwyczajnie zrealizować..... gosia Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Czy to prawda , że przeciętny stosunek 15.11.08, 20:59 beatrix13 napisała: >> ........................... > pewnie taka jest średnia trwania stosunku Coehlo > > heh dobre heheh Odpowiedz Link