netfun 02.04.09, 16:22 Ponad 1000 euro odciagniec z pensji!!! Toz to czyste zlodziejstwo jest!!! Odechciewa sie pracowac. Nienawidze niemieckiego fiskusa! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 16:36 zachciało się Tobie życia w socjalizmie to masz za swoje Odpowiedz Link
netfun Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 16:45 A zebys wiedziala, socjalizm i to realny! Panowie z SPD do siebie per "towarzyszu" mowia. Zgroza!!! Banki chca tu nacjonalizowac. Toz to Sojuzrepublik, nie Bundesrepublik! A sprobuj "Kapital" Marksa kupic - wszytko na pniu wyprzedane! Gdzie tez mnie wygnalo... Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 17:25 W liceum, tłumaczenie tekstu, kumpela natknęła się na zwrot "schlaganfall", po minucie pękła i strzeliła "atak szlaku" ... co się wtedy działo, panie i panowie Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 17:28 bierz żonę i młodego i wracaj do naszego zgniłego kapitalizmu Odpowiedz Link
netfun Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:09 A co moja Ehefrau tu pocznie, jak ona po polsku to raptem pare slow potrafi? Choc z drugiej strony patrzac, jak tak dalej pojdzie w Bundesrepublik, to moze to i jakas alternatywa. Wlasnie uslyszalem, ze chca tu jakies ustrojstwo urzadzic, co bedzie rynek finansowy kontrolowac. No komunizm normalnie, jak w morde strzelil! Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 17:39 Proszę pana, panie netfan niech pan nie wraca, bo beatrix zaraz zrobi panu dziecko i będę musiał później skrobać a i bez tego mam w ch ... roboty ! Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:10 nie dokładaj pan, panie podpalacz już więcej do pieca, bo gorąc bucha i parno i duszno Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:18 Kicia, zaniedługo kończę z paleniem ale wczoraj z wieczora IPN mi podwiózł troszkie makulatury do cichego zjarania, więc sama rozumiesz ... Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:35 Net - znales zasady od poczatku gry - czy Cie zaskoczyli przy rozliczeniu ;} Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:45 Te porzadki to jakies kiepskie byly. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:49 Nachal - nie win mnie....Moze to taka internetowa 'kurtyna' ....Ty - kapitalista,ja - raczkujaca komunistka - z tytulu miejsca pisania....I tyle Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:55 Dziwne,ze mnie jeszcze nie trafil. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 18:57 Moja rada...- jak nie masz na cos wplywu - to sie nie denerwuj ,bo i tak nie pomoze... Mozesz skorzystac.... Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:03 Spokojnie.../opanowalam to do perfekcji/...jak na cos nie mam wplywu.... Druga sprawa,ze wychodze z zalozenia,ze na wiele mam. Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:06 To brzmi zdecydowanie lepiej. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:08 I widzisz....Proste jak wlosy Jolki ..... Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:09 a dokąd idziesz jak wychodzisz z założenia ? Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:15 To juz ostatni zesmy przerabiali. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:18 Filozofia zyciowa -to nie gacie....Nie da sie - ot,tak - przerobic.... Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:23 Wychodzac z zalozenia,przerabiac, kto nastepny. Ale dobre. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:25 Blad w mysleniu.... Cos Cie zaslepilo? Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:27 Blad w moim mysleniu - przyznaje....Ten niebieski napis daje po oczach.....Bajdurz ....:} Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:29 szkoda że nie ma dzisiaj pana Ordynatora, stęskniłem się za wątkami w stylu "dlaczego nagle robi się zimno gdy zachodzi słońce". Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:30 Raczej niemozliwosc wyrazenia emocji. Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:39 Zostawmy to.Tez zle sie wyrazilem. Jak na dzisiaj; zdrowy na ciele i umysle. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:42 To ....nie podpisujesz sie pod swoimi slowami?Tylko tak sobie walniesz i zostawiasz? Czemu? Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:43 To co do kurwy nędzy robisz na naszym oddziale ? Jak zdrowy to wypierdalaj bo Kurskim poszczuję Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:46 Daj spokoj.....Nachalnemu sie tylko wydaje,ze jest zdrowy...M prawo byc na naszym oddziale - tak samo - jak inni maja..... On mi pomaga 'zdac'....A temat dosyc ciezki...Manipulacja.... Bajdurzymy sobie- zeby gdzies dojsc.... Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:52 A wlasnie,ze zostane. Kotlowemu moje zdecydowane NIE! Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:56 I dobrze..... To tylko potwierdza moje domniemania / ale slowo /,ze jestes chory na takim samym 'poziomie' - jak reszta...../nas/..... Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:45 Belcia!Jak walne,to nigdy nie zostawiam. Zawsze spuszczam wode. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:48 Ty juz najlepiej wiesz - jak ja uwielbiam takie dowcipne stwierdzenia.... (((((( WRRRRRRRRR Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:50 I nie mow do mnie 'Belcia' - bo to mnie postarza..... Tylko pare osob ma na to moje serdeczne przyzwolenie - miedzy innymi Alex i Ginger ;} ! Odpowiedz Link
nachalny14 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 19:57 Zglupialem kompletnie. Schowam sie pod stol. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 09:55 bella1 napisała: > I nie mow do mnie 'Belcia' - bo to mnie postarza..... > Tylko pare osob ma na to moje serdeczne przyzwolenie - miedzy innymi Alex i > Ginger ;} > ! Odpowiedz Link
netfun Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:04 Nie, no oczywiscie, ze znalem zasady. Ale nie spodziewalem sie, ze tych odliczen to az tyle, w morde! Czlowiek sie cieszy, ze sie zalapal na stanowisko w administracji publicznej, ze kasy dostanie zdecydowanie wiecej, a tu masz! To w Holandii nie bylo tyle odciagniec - fakt, ze tam zarabialem psie pieniadze... Ech, racje mial moj kumpel - biednemu jak nie wiatr w oczy, to ch.. w dupe. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:07 To - na dzisiaj - piosenka "mojego" ksiegowego .... www.youtube.com/watch?v=H-y91mzjaHA Odpowiedz Link
netfun Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:13 Tja, sweet dreams... Dawno temu jakas polska kapela (nazwy, niestety, nie pomne) spiewala: Jeszcze bedzie przepieknie, jeszcze bedzie wspaniale. Nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:15 Moze Ciebie to pocieszy -ale w Stanach Radzieckich tez sie robi dziwnie.... Jedno wiem...,za rok - jak w banku - bede miala kwiatka na 8 marca - od szefa...Czuje to wszystkimi zmyslami.... Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:19 Znalazlam..... deryl.wrzuta.pl/audio/amF818ItL1/brygada_kryzys_-_jeszcze_bedzie_przepieknie Odpowiedz Link
netfun Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:22 Zgadza sie, Brygada Kryzys, jak dobrze pogrzebie w moich bambetlach, to moze nawet znajde kasete tej kapeli. Brygada Kryzys, jak to pasuje. Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:26 Tylko do refrenu sie podczepie ... Reszte odczytuje 'po swojemu' ....:} Odpowiedz Link
netfun Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 20:19 Tak, to pasuje do siebie: Stany Radzieckie Ameryki i Republika Radziecka Niemiec Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 02.04.09, 22:12 exman napisał: > Kicia, zaniedługo kończę z paleniem ale wczoraj z wieczora IPN mi podwiózł troszkie makulatury do cichego zjarania, więc sama rozumiesz ... .......... a pal cię licho! Odpowiedz Link
bella1 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 09:32 Oczywiscie ,ze Exa nie ma.....Przepisuje recznie - bidul.... Zglaszam pomysl: Kserokopiarka do kotlowni potrzebna. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 09:56 exman napisał: > Kicia, zaniedługo kończę z paleniem ale wczoraj z wieczora IPN mi podwiózł > troszkie makulatury do cichego zjarania, więc sama rozumiesz ... nie pal! nie pal! 6 kafelek od lewej przy drzwiach ... tam skrytka jest ... (zalega tam TW Alek, Lolek, Tosia, Gosia, Reksio, Bolek, Koralgol...) zakop, schowaj, nie dowie się nikt .... Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 11:06 alex-0_0 napisała: > nie pal! nie pal! > 6 kafelek od lewej przy drzwiach ... tam skrytka jest ... > (zalega tam TW Alek, Lolek, Tosia, Gosia, Reksio, Bolek, Koralgol...) zakop, schowaj, nie dowie się nikt .... ................. pamiętaj,że jedyne prawdziwne są akta TW ALIK Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 11:25 beatrix13 napisała: > pamiętaj,że jedyne prawdziwne są akta TW ALIK > a tak swoją drogą .. to ciekawe gdzie Palacz trzyma swoje akta? pewno tam gdzie Don O. ... Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 13:36 Jeśli chodzi o akty to mam nimi wytapetowaną szafkę ubraniową. Odpowiedz Link
exman Re: Szlag mnie zaraz trafi!!! 03.04.09, 14:02 Co za różnica, dzisiaj kobiety zmieniają kolor raz na sezon grzewczy. Brunetka ze zdjęcia dzisiaj może być już ruda. Z resztą, u mnie w kotłowni blondynki mają krotki żywot Odpowiedz Link