sobiepan 06.01.04, 23:06 Pozdrowionka dla ciekawskich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciupazka Re: sobiepan wraca z dalekiej podrozy 06.01.04, 23:45 Wreszcie bedzie ciekawiej! Czekamy na relacje...Hej! A skąd że to? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: sobiepan wraca z dalekiej podrozy 07.01.04, 19:49 heyo!Na pewno bedzie ciekawiej!(przynajmniej mam taka nadzieje he, he). Na poczatek-to dalekiej podrozy powinienem ująć w " ..." NO ALEM CZŁEK prosty tom tego tak nie ujął.cosik mi tu nudą pachnie-z tego co wiem pyros2000 ma ograniczony dostep do sieci takze bedziemy go "widywac" tylko sporadycznie. postaram sie jednak go troszke zmobilizowac.no, ja tu gadu gadu a nuda i tak chyba mniej nie zaczelo woniec.coz na poczatek i te wypociny dobrem ogolu stac sie moga. pozdrowionka dla ciupazki!hejo! Odpowiedz Link Zgłoś
lesteer Re: sobiepan wraca z dalekiej podrozy 09.01.04, 22:47 Hej!!!! Dziadu z dziada pradziada!! Masz wreszcie dostęp do sieci - dajesz koleś!!! Wpdnij czasem na Limnowa forum!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pyros1 Re: sobiepan wraca z dalekiej podrozy 11.01.04, 12:22 musialem zmienic nieco login ale jestem i bede sprawdzal obecnosc z roboty Odpowiedz Link Zgłoś
yhwh Re: sobiepan wraca z dalekiej podrozy 11.01.04, 22:52 a z GG juz umiesz korzystac??? Odpowiedz Link Zgłoś