Dodaj do ulubionych

Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były?Ba!

27.01.04, 20:27
Obserwuj wątek
    • sobiepan Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 27.01.04, 20:27
      polecam-"Ciało"
    • sobiepan Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 01.02.04, 11:47
      Znowu odpowiadam sobie na list(jak ja to lubię)-"Jay i Cichy Bob kontratakują"-
      komedia jakich już niewiele.Nieskomplikowany chumor, a jak bawi.Generalnie
      komedie mnie nudzą,zmieniam jednak zdanie po takim filmie.Przy okazji z tymi
      bohaterami jest jeszcze "Dogma".
      • hanka_79 Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 01.02.04, 16:21
        Przepraszam, że twój monolog psuję, ale też mam coś godnego polecenia, tyle że
        to horrory: "Zły skręt" i "Statek widmo", a i jeszcze rewelacja dająca do
        myslenia i dreszczyk emocji:"Oszukać przeznaczenie".
        • lesteer Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 02.02.04, 20:35
          hanka_79 napisała:

> Przepraszam, że twój monolog psuję, ale też mam coś godnego polecenia, tyle
          że
          > to horrory: "Zły skręt" i "Statek widmo", a i jeszcze rewelacja dająca do
          > myslenia i dreszczyk emocji:"Oszukać przeznaczenie".

Jeśli o horrory chodzi to słyszałem że "Droga bez powrotu" jest
          niezła..Słyszałem, ale widziałem i chętnie bym sie dowiedział cos więcej
          jeszcze od innych - Mnie dość często horrory śmieszą...poważnie! Ciekawe czy
          ten też będzie z tego typu horrorów..
          :))
    • sobiepan Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 02.02.04, 22:59
      Wczoraj obejrzałem po raz drugi 'JAY'A I CICHEGO BOBA..."....no nie mogę...ale
      jestem prymitywem...hie,hie.kurcze,lubię to!
      Co do "statku widmo" to sorry...ale to małe fiasko,zaczyna się owszem
      nieżle,ale potem...
      Byłem wczoraj na "Władcy pierścieni...-powrót króla"-niesamowity film...brak
      słów...co najmniej 5 oskarów(i think-to po zagranicznemu).Wielkie wrazenia
      tylko na wielkim ekranie.Atak jeżdżców Rohanu powala i "tłamsi"....dajcie mi
      miecz!!!!!!!!
      • hanka_79 Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 03.02.04, 12:09
        No tak, ale ja jako baba bałam się i na "sttku" i na"złym skrecie". Nadal
        jednak twierdzę, ze warto zobaczyć "oszukać przeznaczenie"- to inny rodzaj
        strachu- dla mnie. hihihi no i oczywiście mój kultowy film "adwokat diabła"-
        co Wy na to????
    • pyros1 Re: Fajny film wczoraj widziałem...A momenty były 21.02.04, 07:46
      owszem jest ok, natomiast mozna wrecz nalezy zobaczyc cos bardziej dla
      milosnikow kina polskiego Jancio Wodnik na TV Polonia w srode 25 02 o 21,05
      polecam. Muzola jest tez niczego sobie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka