sobiepan 09.09.04, 20:35 czy tylko przenieśli...pozostanie tylko Baltona? Co za zadupie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka_79 Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 11.09.04, 11:08 Mowa o sklepie "kilka kroków za SDH'em"? O tej budce pół na pół z pączkami? Jeśli tak, to mała strata. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 12.09.04, 22:23 Jak to jest sklep muzyczny to ja dziękuję...ciekawy jestem ile tam Pani płyt kupiła?Chodziło mi o ten na Lubelskiej-mały bo mały,ale coś zawsze można było ściągnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 13.09.04, 16:12 To tam wogóle są płyty? haha, za dużo kurzu i nie zauważyłam. A sklep na Lubelskiej- tak dawno tam nie byłam, że całkiem o nim zapomniałam. A sama chyba nigdy nie kupowałam niczego grającego w Biłgoraju. Zawsze można kupić tylko to, co na topie, no i metal królował zawsze w tym sklepie. No ale teraz to już chyba tylko ta baltona. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 15.09.04, 21:38 Halo halo, to że było tam sporo koszulek i innych gadżetów działu metalowo- punkowego przecież o niczym nie świadczy.Akurat płyt z tej tematyki było jak na lekarstwo...w ogóle płyt było jak na lekarstwo,ale jak pisałem wcześniej można było sobie zciagnąc-zamawiając co nieco.Kompetencja ludzi tam pracujących być może przedstawiała wiele do życzenia,ale teraz nawet tego nie bedzie.Faktem równiez jest że teraz ćwoki zciągają wszystko z sieci...wiec po co komu sklep... Takie kurna czasy podeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 16.09.04, 14:23 No to spółeczka i otwieramy sklep muzyczny- hihi. Ale fakt, że nigdy nie było tu konkretnego sklepu. Na Lubelskiej byłam raz- chyba facetowi życie uratowałam, bo na umierającego z nudów wyglądał, a jak zapytałam o Bajora, to śmiał się jak oszalały. Drugi- jeszcze grubo przed pojawieniem się w radio "Wolności słowa"- zapytałam o Maleńczuka- poczułam się jak nie z tej planety. No ale jak za trzecim razem chciałam dla męża płytę Slayer'a- nnooooo to już był ten sam język. Płyty kupuję w Krakowie,- z netu nie zciągam, bo ..... nie potrafię. bbuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 16.09.04, 23:47 Jak tylko rozbiję bank(kumulacyja-18 miljonow),w Biłgoraju bedzie sklep muz. z prawdziwego zdarzenia...masz to u mnie.Jezeli masz problem z dostaniem lub info.o danej płycie -pytaj,mam informacyje z pierwszej reki(jak to sie mówi). Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 17.09.04, 11:59 Dzięki, odezwę się jesli będę potrzebowała czegoś. A co do grubej kasy- w sobotę ja gram!!!!!!! O rany ale by się przydało coś ustrzelić..... Mam ostatnio szalone szczęście- 2 razy trafiłam 3- 10 i 12 zł. hih. I co robić z taka kasą? Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 18.09.04, 00:58 to ta nazwa "Baltona" nadal potoznie funkcjonuje? to tam jest teraz sklep muzyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Zlikwidowali sklep muzyczny 18.09.04, 16:34 Baltona, hmmm, sklep muzyczny pod zdechłym psem. To mini bazarek miejski, na którym możesz kupić piraty. Odpowiedz Link Zgłoś