kumoszka 20.12.04, 12:33 Piszcie jakie imiona waszym zdaniem sa najładniejsze.Zobaczymy czy sobiepan dla swojego wybrał to naj...naj...najładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasla Re: Najładniejsze imię dla syna 20.12.04, 13:38 Dominik, Daniel, Adrian, Aleksander- choc Olek juz nie tak ładnie...Jesli jeszcze mi się coś spodoba napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Najładniejsze imię dla syna 20.12.04, 20:17 Ha, piszcie-już wybrałem i zobaczymy czy szanowni państwo trafią. Odpowiedz Link Zgłoś
pyros1 Re: Najładniejsze imię dla syna 21.12.04, 21:56 Pan Kracy najprzedniejsze a i podobny jakis. KOSMATY he Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Najładniejsze imię dla syna 22.12.04, 00:41 Chłopak grudniowy to może Adam, Sylwester? Mnie najbardziej podoba się Andrzej i Witold. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Najładniejsze imię dla syna 23.12.04, 00:46 Najładniejsze- Borys, ale może być Kuba, Bartosz, Maciek. No pochwal się jakie wybrałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Najładniejsze imię dla syna 26.12.04, 13:38 Ha jeszcze nikt nie trafił....poczekam pozwól do końca roku,łoki? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Najładniejsze imię dla syna 27.12.04, 02:01 Rany!!! Solidariusz??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Najładniejsze imię dla syna 27.12.04, 02:02 Paweł? Piotruś? Filip? Ksawery? Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Najładniejsze imię dla syna 27.12.04, 13:15 Tak po prawdzie i tradycji powinien nosić imię ojca, hale nie wiem jakie imię nosi szczęśliwy tata. Pewnie znów nie zgadłam, bo tata nowoczesny? Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: Najładniejsze imię dla syna 28.12.04, 15:44 Michał,Marcin,Kuba,Dominik,Krzyś,Andrzej,Piotruś,zaraz wezme kalendarz i wpisze wszyskie naj...ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Najładniejsze imię dla syna 28.12.04, 23:12 Po lojcu to byłby Andrzej,( już nie będzie)-nie wiem jak u was ale u mnie to imiona dawało się drzewiej po dziadku-ale wybaczcie z Władysławem nie bedę się narażał-bardzo mozliwe że będzie większy ode mnie...(hie,hie) Aby bylo latwiej-imię to znajduje się w drugiej połowie alfabetu... i raczej nie pod koniec, powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wasla Re: Najładniejsze imię dla syna 29.12.04, 13:54 Robert? Rafał? Tomasz? byleby nie niewierny, taki to wszędzie palce włozy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasla Re: Najładniejsze imię dla syna 29.12.04, 13:54 Robert? Rafał? Tomasz? byleby nie niewierny, taki to wszędzie palce włozy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Najładniejsze imię dla syna 30.12.04, 01:20 Szymon? Przemek? Radek? Narcyz? Mateusz? Maksymilian? Odpowiedz Link Zgłoś
pyros1 Re: Najładniejsze imię dla syna 30.12.04, 19:54 no tak , a co do nagrody sobiepan niech sie zdeklaruje ;)bo wydam Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: Najładniejsze imię dla syna 30.12.04, 20:31 MACIEJ MAKSYMILIAN MARCIN MAREK MARIAN MARIUSZ MATEUSZ MAURYCY MICHAŁ MIECZYSŁAW MIKOŁAJ MIŁOSZMIROSŁAW NIKODEM NORBERT OLAF OLGIERD OSKAR OTTON PANKRACY PATRYK PAWEŁ PIOTR POLIKARP PROTAZY PRZEMYSŁAW RADOSŁAW RAFAŁ RAJMUND REMIGIUSZ i co zgadłam? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan Re: Najładniejsze imię dla syna 31.12.04, 22:36 Heya -ogłaszam zwycięstwo---HANKA-79-IS DE WINER!!!!!!!!!!!!! Synalek zowie się---Przemo! Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Najładniejsze imię dla syna 01.01.05, 12:15 Fajne! No to niech Wam Przemka pilnują aniołki w Nowym 2005 Roku i w następnych! www.riversongs.com/moon/prec/mother.html Odpowiedz Link Zgłoś
kumoszka Re: Najładniejsze imię dla syna 03.01.05, 06:11 Taki ładne imię,a tak dlugo nam nie chciałeś napisać no no zapamietam to sobie. Odpowiedz Link Zgłoś