zapraszam-dejavu.org.pl Re: szukam fotografa na ślub w zimie 22.01.11, 16:33 Serdecznie zapraszam na stronę: www.dejavu.org.pl, gdzie można się zapoznać z naszą ofertą i galerią ślubną. Odpowiedz Link
mercedescabrio Re: szukam fotografa na ślub w zimie 23.10.11, 12:34 Witam polecam www.fotograf-wesele.pl/zdjecia_slubne_i_weselne_piotr_czestochowa_g2983.html Odpowiedz Link
fotomrowiec Re: szukam fotografa na ślub w zimie 22.01.11, 23:42 Witam Zapraszam na www.fotomrowiec.yoyo.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasia.cka Re: szukam fotografa na ślub w zimie 23.01.11, 10:24 Polecam fotografa z naszego ślubu: www.fotoavalon.za.pl. Pozdrawiam K Odpowiedz Link
proaction Re: szukam fotografa na ślub w zimie 03.02.11, 21:51 "Nie znoszę aranżowania wydarzeń. Nie znoszę reżyserowania. To okropne... Nie wolno fałszować rzeczywistości. Kocham prawdę i tylko prawdę pokazuję..." - Henri Cartier-Bresson Jeśli w podobny sposób czujecie fotografię, serdecznie zapraszamy na spotkanie. www.proaction.pl www.proaction.pl/blog Odpowiedz Link
picard69 Re: szukam fotografa na ślub w zimie 23.01.11, 13:40 Podstawa to określenie dokładnego terminu. Zapraszam na www.videofotoweselne.pl Odpowiedz Link
foto78 Re: szukam fotografa na ślub w zimie 23.01.11, 20:18 Witam serdecznie, Pakiet foto "1" -przygotowania -błogosławieństwo -usc/kościół -na weselu do końca oczepin do godziny ok 1-1.30 -plener ( najlepiej w innym terminie niż ślub 2-3 miejsca) Otrzymujecie Państwo klasyczny album a w nim 100odbitek formatu 13x18cm lub 15x21cm (do wyboru) lub Fotoksięga format 30x30cm(12rozkładówek) oraz płytę ze wszystkimi wykonanym zdjęciami gwarancja 300zdjęć w najwyższej jakości ale zawsze i tak jest więcej . KOSZT- 1700pln Pakiet foto "2" -błogosławieństwo -usc/kościół -na weselu do końca oczepin do godziny ok 1-1.30 -plener ( najlepiej w innym terminie niż ślub 2-3 miejsca ) Otrzymujecie Państwo klasyczny album a w nim 60odbitek formatu 13x18cm lub 15x21cm (do wyboru) lub Fotoksięga format 30x30cm(10rozkładówek) oraz płytę ze wszystkimi wykonanym zdjęciami gwarancja 250zdjęć w najwyższej jakości ale zawsze i tak jest więcej . KOSZT- 1500pln Pakiet foto "3" błogosławieństwo -usc/kościół -na weselu do pierwszego tańca -plener ( najlepiej w innym terminie niż ślub 1-2 miejsc) Otrzymujecie Państwo klasyczny album a w nim 40odbitek formatu 13x18cm lub 15x21cm (do wyboru) oraz płytę ze wszystkimi wykonanymi zdjęciami gwarancja 200 zdjęć w najwyższej jakości ale zawsze i tak jest więcej . KOSZT- 1300pln Pakiet video "1" -przygotowania -błogosławieństwo -usc/kościół -na weselu do końca oczepin do godziny ok 1-1.30 --plener ( najlepiej w innym terminie niż ślub 2-3 miejsca ) Otrzymujecie 2 komplety w jakości "SD" i jeden komplet w jakości "HD"(rozdz.1440x1080) Koszt- 1700pln Pakiet video "2" -przygotowania -błogosławieństwo -usc/kościół -na weselu do końca oczepin do godziny ok 1-1.30 Otrzymujecie 2 komplety w jakości "SD" i jeden komplet w jakości "HD"(rozdz.1440x1080) Koszt- 1500pln PROMOCYJNE CENY: -pakiet video+foto "1"-3000pln -pakiet video+foto"2"-2500pln ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ WYKONANIA SESJI PLENEROWEJ NAD MORZEM ,W GÓRACH LUB W WIELU INNYCH MIEJSCACH NA TERENIE POLSKI WTEDY DO PAKIETÓW MUSIMY DOLICZYĆ ODPOWIEDNIE DODATKOWE KOSZTA -stawki od 300pln.(negocjowane indywidualnie) Posiadamy zezwolenie z kurii na wykonywanie usług foto-video podczas celebracji liturgicznej. Sprzęt którym pracujemy to sprzęt profesjonalny: Lustrzanki: -FUJI S5PRO -NIKON D700 OBIEKTYWY: NIKKOR 14-24 F2.8 NIKKOR 24-70 F2.8 NIKKOR 50 F1.4 NIKKOR 18-200 Kamera : SONY HVR-HD1000 oraz wiele innych potrzebnych rzeczy do wykonania profesjonalnej usługi. Mam nadzieję że przedstawiona oferta zainteresuje Państwa starałem się jak najdokładniej opisać wszystko. Zapraszam do kontaktu z chęcią odpowiem na wszelkie zapytania. ZAWSZE PODPISUJEMY UMOWĘ JESTEŚMY LEGALNIE DZIAŁAJĄCĄ AGENCJĄ. Pobieramy zaliczkę w wysokości 200-400pln w zależności od wybranego pakietu która będzie odjęta od ceny wybranego pakietu przy odbiorze gotowego materiału. Pozdrawiam Tomasz KUCA Agencja Fotograficzna ANFITO tel.793 601 003 Odpowiedz Link
konradmuranski Re: szukam fotografa na ślub w zimie 23.01.11, 22:56 Witam, zdjęcia mówią same za siebie, dla tego zapraszam do odwiedzenia mojej strony: www.muranski.com Jeśli podoba się moja praca - proszę o kontakt na maila, zamieszczę ofertę. ( konrad@muranski.com ) Pozdrawiam Konrad Murański Odpowiedz Link
zibi1970-1 Re: szukam fotografa na ślub w zimie 23.01.11, 23:15 Witam. link do strony: www.zeb_serban.citymedia.pl zebserbanfoto.blogspot.com GG: 725829 mail: zeb_serban@o2.pl Tel. 0604 511 291 zapewniam atrakcyjna cenę i pełne zaangażowanie Odpowiedz Link
fotowizjon Re: szukam fotografa na ślub w zimie 24.01.11, 15:12 Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio www.fotowizjon.pl i do współpracy Sylwia Odpowiedz Link
mirekmieszczak Re: szukam fotografa na ślub w zimie 24.01.11, 16:37 Witam. Nasza NOWA strona LINK- jeżeli Wam przypadnie do gustu - zapraszam, zimowe sesje również wykonujemy (kilka zdjęć w portfolio) Tu można zapytać o szczegóły KONTAKT pozdrawiam Mirek Pracownia Fotografii Ślubnej Odpowiedz Link
lapic Re: szukam fotografa na ślub w zimie 26.01.11, 18:13 Witam, Polecam swoje usługi www.mojestudio.pl Pozdrawiam Marcin Odpowiedz Link
www.marcinmalachowski.pl Re: szukam fotografa na ślub w zimie 28.01.11, 02:26 Polecam się ;) Odpowiedz Link
lukasz_u www.lukaszurbanczyk.com 28.01.11, 11:24 Witam, Zapraszam do obejrzenia mojego portfolio: www.lukaszurbanczyk.com Polecam!! Odpowiedz Link
profesjonalnafotografia.com Re: szukam fotografa na ślub w zimie 28.01.11, 14:18 *********************************************** ZAPRASZAM!!! Artystyczna fotografia ślubna i w pełni profesjonalny warsztat: profesjonalnafotografia.com *********************************************** Odpowiedz Link
demiart Re: szukam fotografa na ślub w zimie 04.02.11, 15:13 Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio www.demiart.pl/fotografia_slubna.html oraz do odwiedzenia bloga :) www.demiart.pl/blog/ W razie zainteresowania proszę o kontakt mail'owy info@demiart.pl lub telefoniczny 693 291 277. Pozdrawiam Katarzyna Fręchowicz Odpowiedz Link
dariawars Re: szukam fotografa na ślub w zimie 09.02.11, 16:00 Bardzo dobry i niedrogi!!! grzegorzgolik.pl Współpracuje z wideokamerzysta: gtstudio.media.pl oto linki, można zobaczyc i filmy i zdjecia: www.fotograf-wesele.pl/fotograf_slubny_grzegorz_kety_f5194.html www.filmy-wesele.pl/kamerzysta_slubny_wojciech_bielsko-biala_f833.html Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
anika-pl moim zdaniem dobry fotograf 09.04.11, 23:55 www.zaluskistudios.blogspot.com ja ich wybrałam na swój ślub widziałam ich prace u mojej koleżanki i bardzo mi się podobały polecam:) szukam dj na swój ślub Odpowiedz Link
fotowedwoje Re: szukam fotografa na ślub w zimie 12.04.11, 13:37 Zapraszam na strone www.fotowedwoje.pl/ i bloga fotowedwoje.webpages-zabrze.pl/ Odpowiedz Link
lulu19-88 Re: szukam fotografa na ślub w zimie 13.04.11, 11:44 Witam, jeśli oferta jest nadal aktualna to zapraszam na: www.lukaszlukawski.pl www.blog.lukaszlukawski.pl Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, Łukasz Łukawski :) Odpowiedz Link
przemyslawszklarski Re: szukam fotografa na ślub w zimie 13.04.11, 16:50 Zapraszam do obejrzenia galerii na stronie www.przemyslawszklarski.pl i skorzystanie z mojej oferty Odpowiedz Link
oprawamuzyczna.ec Re: szukam fotografa na ślub w zimie 14.04.11, 15:46 Jeśli poszukują Państwo również oprawy muzycznej ślubu to polecamy swoje usługi. Kwartet w składzie flet, skrzypce altówka, wiolonczela. Możliwe też mniejsze składy – flet+skrzypce, flet solo (z organami). Jak gramy można posłuchać na WWW.oprawamuz.pl. W razie zainteresowania proszę o maila na oprawa muzyczna.ec@gmail.com Odpowiedz Link
nincia86 Re: szukam fotografa na ślub w zimie 14.04.11, 16:05 odzwierciedlenie-slubnie.blogspot.com/ Odpowiedz Link
ola350d Re: szukam fotografa na ślub w zimie 20.04.11, 14:41 Zapraszamy do zapoznania się z naszą oferta na stronie www.lapchwile.pl Poprzez kreatywne ujęcia, świadome użycie długich czasów naświetlania i twórcze wykorzystanie fleszy tworzymy kadry pełne siły wyrazu, ruchu i radości. Odpowiedz Link
ola350d Re: szukam fotografa na ślub w zimie 20.04.11, 14:50 Zapraszamy do zapoznania się z naszą oferta na stronie [url=http://www.lapchwile.pl]www.lapchwile.pl[/url] Poprzez kreatywne ujęcia, świadome użycie długich czasów naświetlania i twórcze wykorzystanie fleszy tworzymy kadry pełne siły wyrazu, ruchu i radości. Odpowiedz Link
patryk_stanisz Re: szukam fotografa na ślub w zimie 22.04.11, 18:56 Zapraszam Fotograf Ślubny Odpowiedz Link
foto.malek Re: szukam fotografa na ślub w zimie 27.04.11, 13:24 Witam i zapraszam do swojej galerii www.malekmarcin.com.pl Odpowiedz Link
czokles1 Re: szukam fotografa na ślub w zimie 27.04.11, 21:45 WITAM SERDECZNIE. JESTEŚMY ZESPOŁEM GRAJĄCYM 100%NA ŻYWO W SKŁADZIE 4 OS Z MOŻLIWOŚCIĄ POWIĘKSZENIA SKŁADU NP O GITARE LUB SAKSOFON.ZAPRASZMY NA PRZESŁUCHANIE DO DĄBROWY GÓRNICZEJ I NA WWW.MALI-BOO.PL POZDRAWIAM ZESPÓL MALI-BOO Odpowiedz Link