Dodaj do ulubionych

Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012

09.04.11, 21:43
Witam.

Bardzo proszę o pomoc w wyborze fajnego zespołu na paź 2012.
Czekam na opinie nie reklamy.
Nie czekam na posty reklamowe od bezrobotnych kapel, czy firm skupiających kiepskie zespoły, bo dobre się z nikim nie muszą wiązać.

Pozdrawiam
Klaudia z Grzesiem
Obserwuj wątek
    • czokles1 MALI-BOO 100% NA ŻYWO 09.04.11, 23:03
      WITAM SERDECZNIE. JESTEŚMY ZESPOŁEM GRAJACYM TYLKO NA ŻYWO W SKŁADZIE 4OS Z MOZLIWOŚCIĄ POWIĘKSZENIA SKLADU NP O GITARE CZY SAX.ZAPRASZAMY NA PRZESŁUCHANIE DO DABROWY GÓRNICZEJ I NA WWW.MALI-BOO.PL
      POZDRAWIAM ZESPÓŁ MALI-BOO ,
      tel.517143920

• klrt Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 10.04.11, 14:02
      Zapraszam na www.defactoband.cba.pl
      • misiunia87 Bardzo proszę ponawiam. 10.04.11, 17:32
        Piszę że potrzebuję opinii a nie reklam.
        Mam dosyć natręctwa!!!
        Jak może dobrze poprowadzić wesele ktoś kto nie potrafi czytać???
        Mam na myśli kolesia z mali-boo i mena klrt. U mnie nie zagracie choćby u Was śpiewał Elvis z Tresnej.

Pozdrawiam
        • blukasz100 Re: Bardzo proszę ponawiam. 10.04.11, 18:57
          witam a jaki procent tu jest osob ktore doradzaja czyli osoby juz po slubie i chca pomoc innym chyab jakis znikomyprocent reszta to zespoly i to bedzie 99 % tak mysle wiec ...... pozdrawiam
    • secretband Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 11.04.11, 10:19
      Secret Band :to zespół /orkiestra 4- osobowa / z solistką/- z 20 letnim doświadczeniem scenicznym
      nagrana i wydana plyta2009 ,, Muzyko Hej'' /wydawnictwo -Tercet Kraków / obsługującym :
      WESELA ,FESTYNY,ZABAWY,JUBILEUSZE ,PIKNIKI, studniówki ,BALE ,Ew enty ,Prymicje oraz inne imprezy w Krakowie i okolicy małopolska również góry Mszana ,Kasina ,Raba W.
      Ponadto:: gramy prymicje dla księży / wyprowadzenia ,orszaki,pieśni i piosenki religijne/
      Gramy i śpiewamy na żywo polskie i zagraniczne przeboje od 60 lat do obecnych szlagierów /piosenki dla starszych dla młodzieży i dla dzieci/ gramy około dwa tysiące piosenek
      Gramy ogrywki w domach,mieszkaniach ,przy kościołach,przed salami,za stołami i oczywiście na SCENIE .Śpiewamy na trzy wokale -wszechstronność grania na różnych instrumentach w zależności od piosenek i potrzeb w danej chwili repertuar dobieramy na bieżąco /spełniamy życzenia gości i młodych.
      Doświadczenie jakie posiadamy pozwala nam na dobór repertuaru do wymagań i życzeń gości co przekłada się na miłą atmosferę i udaną imprezę
      Gramy długie bloki muzyczne ,krótkie przerwy /również jak braknie prądu/ -w przerwach muzyka z CD
      Gramy mi inni. na dwa saksofony posiadane instrumenty- akordeon,2 keyboardy,2 gitary,2 saksofony , 2 trąbki,harmonijka ustna zestaw lustrum. perkusyjnych,syntezator,oświetlenie ,efekty posiadamy najlepszy sprzęt nagłośnieniowy zestawy trójdrożne /czytelny wokal i doskonałe brzmienie instrumentów
      bez sprzężeń i pisków/ nagłośnienie na każdą salę i plener / oświetlenie ledowe/- NAJNOWSZE
      Własny transport ,wystawiamy rachunki,posiadamy profesjonalne nagłośnienie - /w plenerze 5 KW./
      Nagłaśniamy IMPREZY /dla OSP Gmin ,GOK, itp./
      WOLNE TERMINY kilka w 2012
      secretband@poczta.onet.pl
      tel 0 694 447 007
      • pati86 Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 11.04.11, 17:18
        CZEŚĆ. JA TEŻ SZUKAŁAM ZESPOŁU NA TYM FORUM I ZNALAZŁAM "TANGO". BYLIŚMY POSŁUCHAĆ NA ŻYWO I SIĘ NAM SPODOBAŁO.TAKŻE TERMIN MAMY JUZ ZAKLEPANY.RÓWNIEŻ PAŹDZIERNIK 2012:).
        KTOŚ KIEDYŚ PODAŁ STRONE, NA KTÓREJ JEST WYPISANE KILKANAŚCIE ZESPOŁÓW: http:weselebielsko.pl MOŻECIE TAM POSZUKAĆ.
        POWODZENIA
    • bbb-2 Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 12.04.11, 08:27
      Zespół Blue Brass Band
      www.bbb.art.pl
    • mareknowak3903 Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 14.04.11, 00:25
      Proszę zajrzec na stronę www.arsband.pl
      Sami państwo ocenicie.

Pozdrawiam
    • oprawamuzyczna.ec Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 14.04.11, 15:44
      Jeśli poszukują Państwo również oprawy muzycznej ślubu to polecamy swoje usługi. Kwartet w składzie flet, skrzypce altówka, wiolonczela. Możliwe też mniejsze składy – flet+skrzypce, flet solo (z organami). Jak gramy można posłuchać na WWW.oprawamuz.pl. W razie zainteresowania proszę o maila na oprawa muzyczna.ec@gmail.com
    • dawid1989ek Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 17.04.11, 19:30
      Zespol Muzyczny Chilli band lub
    • picassomgi Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 18.04.11, 11:11
      PICASSO MGI

SZEŚCIOOSOBOWY ZESPÓŁ
      grający w 100 % live, w którego składzie występują aż trzy piękne i utalentowane dziewczyny !
      SHOW I ZABAWA NA SCENIE
      bez pulpitów na nuty, z energią i żywiołowością, która udzieli się wszystkim Państwa gościom.
      PROWADZENIE CAŁOŚCI
      imprezy to dla nas standard! Obsługa konferansjerska wszystkich ważnych momentów, prowadzenie animacji, stały kontakt z gośćmi ...
      ZRÓŻNICOWANY PROGRAM
      podzielony na tematyczne bloki czerpiące z podobnych muzycznych klimatów pozwala nam nie nudzić.
      ANIMACJE INTEGRUJĄCE
      bawiących się gości to również nasza domena. Przy tym nigdy nie przekraczamy granic dobrego smaku.
      DOSKONAŁY SPRZĘT
      oświetleniowy sprawi, że otrzymacie Państwo prawdziwy "light-show" a nasz występ będzie barwnym i efektownym widowiskiem !

www.youtube.com/user/picassomgi
      www.picasso.com.pl
      667 432 553
    • zespoldzentelmen Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 18.04.11, 18:11
      Witam, oprawa ślubu (altówka, piano, wokal) oraz wesela (muzyka na żywo).
      www.zespoldzentelmen.pl - nagrania prosto z wesel bez obróbki (masteringu)
      Pozdrawiam
    • aniaposlubie od Ani z forum ślubnego 10.05.11, 12:33

W ubiegłym roku, braliśmy z mężem ślub.

Jeśli szukasz naprawdę sprawdzonej ekipy - fotografa i kamerzysty-to mogę ci polecić firmę, która nam wykonywała zdjęcia i film z całego ślubu.

Fotki z naszego wesela są u nich na stronce w pierwszej galerii.

TUTAJ: www.foto-marwex.cdx.pl

Zdjęcia wyszły naprawdę pięknie a film jest fachowo zrealizowany .

Pozwoliłam sobie do Ciebie napisać, bo według mnie ślub to najważniejszy dzień w życiu i warto mieć kogoś sprawdzonego i za rozsądną cenę, by się później nie rozczarować.

Firma przetestowana na moim weselu i weselu mojej kuzynki

Pozdrawiam Ania i Marek (ślub maj 2010)
      ----===---======-----
    • blukasz100 Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 10.05.11, 16:33
      www.zespol-muzyczny-krakow.pl/
    • zespol_alcapone Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 11.05.11, 11:38
      Witam. To nie jest tak jak Państwo piszą: raczej dobre firmy współpracują z dobrymi zespołami, a na tym forum ogłaszają się zarówno dobre zespoły jak i kiepskie (tyle, że wybór należy do Państwa), a "opinie" może jako anonim napisać o sobie każdy zespół -o tym Państwo pomyśleli? Pozdrawiam serdecznie.
      • picassomgi Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 11.05.11, 19:32
        Ja ich trochę rozumiem, śledzę ze 200 forów ślubnych i czasem sam jestem przerażony. Ale cóż, w takim razie zapraszam:

forum.gazeta.pl/forum/w,44777,63340715,63340715,Zespol_Picasso_.html
        • dawid1989ek Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 11.05.11, 22:13
          Zespol Muzyczny Chilli band lub
          • misiunia87 PANIE DAWIDZIE to chyba jakiś kabaret. 14.05.11, 21:05
            Albo jest Pan kimś kto jaja sobie robi. Niemożliwe żeby ktoś tak pisał i prowadził wesela.
            To jakieś wariactwo !!!

Pozdrawiam i dziekuję
    • green.hill Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 15.07.11, 22:30
      Witam, polecam zawodowy zespół Green Hill z okolic Bielska Białej. Skład 6 - osobowy muzyka na żywo. Kontakt 502 412 926
    • 1gunia Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 15.07.11, 23:45
      Zapraszamy na naszą stronkę internetową www.rytmix-music.pl
    • rafalkobe Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 16.07.11, 09:10
      zapraszamy na naszą stronę
      www.ciders.pl

dobra zabawa gwarantowana :)
      pozdrawiamy
    • beerland.info Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 31.08.11, 00:38
      Witam,
      zespół BEERLAND z okolic Bielska-Białej oferuje profesjonalna oprawę muzyczną. Muzyka 100% na żywo w 6-osobowym składzie (vocal, saksofon, gitara elektryczna, piano, bas i perkusja). Styl: pop, rock, smooth jazz. Gramy covery światowych i polskich artystów. NIE GRAMY biesiady. KONTAKT z zespołem: tel. 502412926 lub beerland.info@gmail.com, pozdrawiamy
    • dawid1989ek Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 31.08.11, 18:59
      Zespól Muzyczny Chilli band lub
    • nergalll Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 06.09.11, 21:32
      Ja przesłuchałem ok 300 zespołów i wybrałem najlepszy ;-) Tak się nie szuka dobrego zespołu !!!
    • dawid1989ek Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 07.09.11, 07:55
    • lukasik2 Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 07.09.11, 23:09
      Wita , Panstwa bardzo serdecznie zespół ATEST z Częstochowy.Gramy w 4-os składzie wraz z wokallistka .Gramy utwory od najstarszych szlagierów po najnowsze hity.Organizujemy duzo konkursów i zabaw na weselu.Mamy strone intrnetowa atest.kapele-wesele.pl e-mal barbara4000@wp.pl tel kont z zespolem Atest 508-32-98-93 lub 505-414-124.Zapraszamy serdecznie !
    • wladekfortuna Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 15.09.11, 23:04
      Zespół muzyczny SotomiX - 3 osobowy skład,wokal damski, meski, klawisze, gitara, skrzypce.
      zapraszamy na strone
      www.sotomix.ecom.net.pl
      Dodatkowo usługi DJ gratis
    • martyneczka89 Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 22.09.11, 16:10
      Witam,
      Poleca się zespół TRZASKI. Jesteśmy zespołem grającym muzykę "na żywo". Pochodzimy z Zelowa. Gramy w 5-osobowym składzie (wokal damski i męski, perkusja akustyczna,klawisze, gitara, gitara basowa, flet poprzeczny, akordeon).

Można zobaczyć nas na youtubie
      Kontakt do mnie pod nr tel. 606245404
      Pozdrawiam
    • dawid1989ek Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 22.09.11, 16:16
    • zespol_stereon Re: Potrzebny jak najlepszy zespół na paź 2012 06.10.11, 11:20
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą:
      www.stereon.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka