Dodaj do ulubionych

Kapela na wesele - Zespół muzyczny Quatro

31.08.16, 00:06
Polecam serdecznie sprawdzoną kapelę Quatro z Bielska-Białej (www.kapelaquatro.pl) To co może Wam zagwarantować to szeroki, na bieżąco aktualizowany repertuar (również na życzenie pary młodej), muzykę dobraną do rożnej grupy wiekowej, atrakcyjną cenę. Istnieje możliwość posłuchania na żywo, w Bielsku, przed podjęciem tak ważnej decyzji :)
Zachęcam do odwiedzenia strony na FB (Kapela Quatro)
Obserwuj wątek
    • richarudson Re: Kapela na wesele - Zespół muzyczny Quatro 04.09.16, 13:11
      Ja od siebie mogę polecić DJ z... efektami specjalnymi! ;)

DJ Bielsko-Biała
      katalog-weselny.com/listing-item/dj-wodzirej-na-wesele-efekty-dodatkowe/
    • peraglos Re: Kapela na wesele - Zespół muzyczny Quatro 07.12.16, 12:16
      Witam! ja z kolei mogę polecić zespół Caban Band. Zespół ten grał u nas na weselu. Wszyscy goście włącznie z nami, byli strasznie zadowoleni. Repertuar był tak dobrany, że zarówno młodzi jak i starsi świetnie się bawili. Parkiet był pusty, tylko wtedy, gdy na stołach pojawiały się gorące dania. Wszystko, to co wcześniej uzgodniliśmy było jak najbardziej respektowane przez zespół. Przerwy pomiędzy blokami muzycznymi, były krótkie. Serdecznie polecamy :) www.facebook.com/Cabanband/
    • ettele Re: Kapela na wesele - Zespół muzyczny Quatro 08.12.16, 09:45
      Również polecam CABAN BAND! W podziękowaniu za super wesele kilka słów prawdy :). Rewelacyjny zespół, bawi zarówno starsze towarzystwo jak i młodsze, naprawdę godny polecenia! Wokal pierwsza klasa, wielki talent i piękny głos, świetne prowadzenie i rockowy pazur. Wesele z nimi to zabawa na naprawdę wysokim poziomie. Zadowolą każdego, nawet tych najbardziej wymagających. Z ręką na sercu możemy polecić ich każdemu i uwierzcie że nie będziecie żałować. Z pozdrowieniami
    • alutek21 Re: Kapela na wesele - Zespół muzyczny Quatro 07.02.17, 17:51
      Caban Band jest rewelacyjny! Świetna muzyka, genialne wykonanie. Wokalistka jest świetna! Polecam!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka