kaja_malamela_bb 05.01.17, 13:43 Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9.09.2017, małe wesele. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bartek2560 Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 05.01.17, 18:25 ja polecam pana Kamila www.facebook.com/djkamillasek/ z doświadczenia wiem że potrafi zabawić młodszych jak również starszych gości ponieważ grał na weselu siostry więc polecam :) Odpowiedz Link
superimpreza Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 07.01.17, 02:14 Zapraszam do kontaktu: www.super-impreza.pl www.facebook.com/superimpreza/ Możemy zorganizować wszystko. Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 09.01.17, 16:07 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
wladekfortuna Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 19.03.17, 21:16 Zapraszam www.sotomix.ecom.net.pl/ zespół, wodzirej, dj, prowadzenie, granie przy stołach, nagłośnienie, światła i efekty, dojazd do 100 km gratis. Mamy dla Panstwa też inne propozycje np. Duet live + DJ/Wodzirej Dopasujemy ofertę do Pańswa oczekiwań, dlatego w sprawie wyceny obsługi danej imprezy prosimy o kontakt. Odpowiedz Link
dj523 Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 22.03.17, 20:47 Zapraszam na djkonradpl dodatkowe szczegóły prześlę drogą mailową Odpowiedz Link
magda1500 Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 24.04.17, 15:55 Polecam poszukać na portalu weselnapolska.pl/ spory wybór , ja przed swoim weselem znalazłam tam dużo rzeczy :) Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 25.04.17, 13:01 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link
dj-konferansjer Re: Szukamy Dj'a i oprawy muzycznej do kościoła 9 07.05.17, 15:04 Witam Przedstawiam ofertę: Zakres usługi obejmuje: *Odtwarzanie muzyki - (od lat: 60/70/80/90 po szeroko pojętą muzykę współczesną polską i zagraniczną (różne gatunki muzyczne) - repertuar możliwy do ustalenia - w zależności od państwa oczekiwań. *prowadzenie uroczystości na sali - (tort, oczepiny, podziękowania dla rodziców, pierwszy taniec itp.) - do ustalenia. *integracja i zabawianie gości po przez zabawy/konkursy dostosowane do państwa oczekiwań oraz gości. _ *Dysponuje własnym sprzętem oraz oświetleniem. *Jestem otwarty na państwa sugestie * Dojazd w cenie * Impreza prowadzona jest przez zawodowego muzyka. *W ofercie gra na trąbce solo w kościele podczas ślubu (usługa gratis). Przesyłam link do filmu na YouTube można posłuchać i zobaczyć prowadzenie imprezy. Film 1 www.youtube.com/watch?v=dDhurR4L-98&feature=youtu.be Gdyby link nie zadziałał proszę wpisać w YouTube Dj-Dawid-Wesele-Zapraszam !!! Klip z wesela Film 2 www.youtube.com/watch?v=gDVDdETDInI&feature=share Więcej informacji zdjęć oraz video można zobaczyć na Facebooku Dawid Ślaga W przeciwieństwie do konkurencji posiadam wykształcenie muzyczne !!! Akademia Muzyczna w Katowicach! Szczegółowych informacji udzielę telefonicznie pod nr tel: 508-501-542 pozdrawiam Dawid Odpowiedz Link